Προς το περιεχόμενο

Ανεξηγητο φαινομενο με router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετοπίζω το εξης προβλημα:

Εχω συνδεση conn-x @ work με το router sagem 1540, το εγκατέστησα κανονικά πέρασα τα στοιχεία της συνδεσης συγχρόνησε το ρουτερακι μια χαρα και απο εκει ξεκιναει το προβλημα. Ενω το ρουτερακι δείχνει οτι εχει συνδεθει εχει παρει μια χαρα ip ο υπολογιστης εξακολουθει να μην έχει internet.εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο ρυθμισεις στο pc και στο router αλλα εξακολουθω να μην εχω internet ενω το router δειχνει οτι ειναι συνδεμενο κανονικά

Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη...

Δημοσ.

α.απο command prompt

ping 192.168.1.1 η οποια αλλη ειναι η Ip tou router

b.ping 194.219.227.2

c.ping http://www.forthnet.gr και πες μας τι σου βγαζει .επισης ελπιζω να μην εχεις κανει login με τα στοιχεια [email protected] διοτι αυτο ειναι απλα για να μπεις στην σελιδα my.otenet.gr και να κανεις register.επισης να μην εχεις proxy server>και ip στο αυτοματο.

Δημοσ.
α.απο command prompt

ping 192.168.1.1 η οποια αλλη ειναι η Ip tou router

b.ping 194.219.227.2

c.ping http://www.forthnet.gr και πες μας τι σου βγαζει .επισης ελπιζω να μην εχεις κανει login με τα στοιχεια [email protected] διοτι αυτο ειναι απλα για να μπεις στην σελιδα my.otenet.gr και να κανεις register.επισης να μην εχεις proxy server>και ip στο αυτοματο.

Τα εχω κανει ολα αυτα, για να καταλαβεις το μηχανημα δεν εχει καθολου ιντερνετ ενω αν μπω στο ρουτερ βλεπω οτι ειναι συνδεμενο κανονικα.

Στη διαχειρηση δικτυου το ιντερνετ ειναι Χ. Δοκιμασα και με ενα λαπτοπ ασυρματα αλλα παλι τα ιδια κανει.

Δημοσ.

για αυτο ειπα να κανεις αυτα που εγραψα για να δουμε που κολλαει και τι γινεται?με τα δικα σου στοιχεια εισαι μεσα?help us για να σε help

Δημοσ.
για αυτο ειπα να κανεις αυτα που εγραψα για να δουμε που κολλαει και τι γινεται?με τα δικα σου στοιχεια εισαι μεσα?help us για να σε help

Οκ λοιπον...το ρουτερ κανει ping κανονικα τα αλλα 2 τιποτα δεν παει κανενα πακετο.

Τα στοιχεια ειναι τα δικα μου

Δημοσ.
το νατ ειναι ανοιχτο?εισαι Pppoe/llc?καντο reset default και ξαναδοκιμασε.

Εκανα reset το ρουτερ 2-3 φορες μπας και συνελθει αλλα τιποτα ολα default τα εχω.

Δημοσ.
μπας και στο default το nat ειναι κλειστο?με αλλο ρουτερ?

Το πιστευεις η οχι κανει το ιδιο. Το δικτυο δουλευει κανονικα αλλα απο ιντερνετ τιποτα.

Το μηχανημα ειναι με καθαρη εγκατασταση win7 ουτε antivirus δεν εχει οποτε μου φαινετε λιγο δυσκολο να κοβει απο το μηχανημα κατι το ιντερνετ

Δημοσ.

Δωσε ενα print screen απο cmd-ping αν δε βαριεσαι...Το λαμπακι στο router του Internet σιγουρα ειναι αναμενο μηπως τζαμπα αγχωνεσαι και φταιει ο ΟΤΕ?

Δημοσ.
Δωσε ενα print screen απο cmd-ping αν δε βαριεσαι...Το λαμπακι στο router του Internet σιγουρα ειναι αναμενο μηπως τζαμπα αγχωνεσαι και φταιει ο ΟΤΕ?

Αυτη τη στιγμη ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν το εχω μπροστα μου, το προβλημα το εχω σ'ενα πελατη μου απλα μου συμβαινει πρωτη φορα και έχω στερεψει απο ιδεες.

Μιλησα και με τον οτε και απο εκει φαινεται οτι δουλευει κανονικα.

Δημοσ.
Το πιστευεις η οχι κανει το ιδιο. Το δικτυο δουλευει κανονικα αλλα απο ιντερνετ τιποτα.

Το μηχανημα ειναι με καθαρη εγκατασταση win7 ουτε antivirus δεν εχει οποτε μου φαινετε λιγο δυσκολο να κοβει απο το μηχανημα κατι το ιντερνετ

μισο λεπτο γιατι μπερδευτηκα.α.το nat ειναι στο ρουτερ οχι στο pc.β.με αλλο ρουτερ κανει το ιδιο?με allo pc?αλλοι drivers για την καρτα δικτυου μηπως εχουν θεμα οι default?με αλλο λειτουργικο?με καλωδιο αντι ασυρματα?

Δημοσ.

Καντα ενα default παλι περνα απ την αρχη τις ρυθμισεις (username password firewall port forward κι οτι αλλο του χρειαζεται ) δες αν λειτουργει το λαμπακι οποτε μπορεσεις αν ολα πανε καλα, ασε μονο το router και το pc συνδεμενα βαλε και σε αλλη θυρα το καλωδιο και στη τελικη αν δε γινει τιποτα σπασ' το :-D .

Περα απ αυτα (και την πλακα) που προφανως θα εχεις κανει σιγουρεψου πως με τα 7 δεν εχει εγκατασταθει απο κανα Update ή απο κατι αλλο driver ethernet κυριως της microsoft διοτι το ιδιο προβλημα μου ειχε τυχει και σε μενα και ψαχνομουν ενα βραδυ...

Δημοσ.
Καντα ενα default παλι περνα απ την αρχη τις ρυθμισεις (username password firewall port forward κι οτι αλλο του χρειαζεται ) δες αν λειτουργει το λαμπακι οποτε μπορεσεις αν ολα πανε καλα, ασε μονο το router και το pc συνδεμα βαλε και σε αλλη θυρα το καλωδιο και στη τελικη αν δε γινει τιποτα σπαστο :-D .

Περα απ αυτα (και την πλακα) που προφανως θα εχεις κανει σιγουρεψου πως με τα 7 δεν εχει εγκατασταθει απο κανα Update ή απο κατι αλλο driver ethernet κυριως της microsoft διοτι το ιδιο προβλημα μου ειχε τυχει και σε μενα και ψαχνομουν ενα βραδυ...

Το κακο ειναι οτι τα εχω δοκιμασει ολα και το θεμα ειναι οτι μου κανει το ιδιο και με αλλο ρουτερ αλλα ουτε το λαπτοπ που εχει vista μπορει να παρει ιντερνετ.

Τι να πω τετοια αναποδια δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου!

Δημοσ.

Ξαναριξε ενα τηλεφωνο στον ΟΤΕ και βαλτους μια φωνη γιατι εχω τραβηχτει 2 μερες σε γνωστη εταιρια οπου ειχε μεινει ολη χωρις Internet και χωρις να μπορουσε να κανει τις συναλλαγες στο χρηματιστηριο και μαλιστα μια μερα πριν τους 6-μηνιαιους ισολογισμους και την καταθεση τους στο χρηματιστηριο. Μπορει να σου λενε ειναι ολα Ok με τα ποδια στο τραπεζι και το donald στο αλλο χερι :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...