Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εικόνα σε HDMI

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Χτες αγόρασα την οθόνη M2262D.Την σύνδεσα με DVI και η εικόνα σούπερ. Μετά την συνδέω με HDMI και η εικόνα χειρότερη. Επίσης η επιφάνεια εργασίας δεν χωράει και οι άκρες μπαίνουν μέσα. Δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί νόμιζα πως το HDMI είναι πολύ καλό. Λίγη βοήθεια αν γίνεται.:fear:

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη οθόνη υποστιρίζει σήμα από το pc μόνο από dvi & vga. Με hdmi και σε εμένα χάλια δείχνει, πολύ έντονα χρώματα χωρίς να φτιαχνονται με κανενα color adjustment.

Δημοσ.
Τι κάρτα γραφικών έχεις?

Tην 5850. Μια χαρά είναι πιστεύω.

Η συγκεκριμένη οθόνη υποστιρίζει σήμα από το pc μόνο από dvi & vga. Με hdmi και σε εμένα χάλια δείχνει, πολύ έντονα χρώματα χωρίς να φτιαχνονται με κανενα color adjustment.

Φίλε σίγουρο είναι αυτό? Τι να πω, δεν ξέρω τον λόγο...

Δημοσ.
Σε μένα ναι.. μόλις ξανά έβαλα το hdmi και έδειχνε το ίδιο χάλια.. και κάτι λέει και στο manual γι αυτό αλλά δεν θυμάμαι.

Οκ φίλε thnx, θα ξαναβάλω DVI. Ψηφιακό δεν είναι και αυτό?

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω.. εγώ με το καλώδιο που είχε μέσα η lg έχω το laptop..

edit: από αυτό στην wiki "It is partially compatible with the High-Definition Multimedia Interface (HDMI) standard in digital mode (DVI-D), and VGA in analog mode (DVI-A)" λογικά είναι και τα δύο..

Δημοσ.

Βαλε το κανονικο (DSUB) που σου εχει απ την εταιρια και εισαι μια χαρα.

Το σημα ειναι ψηφιακο με μονη διαφορα απ το HDMI οτι δε μεταφερει ηχο.Στη περιπτωση με το Monitor δε σου χρειαζεται... Κρατα το HDMI αν θες να το συνδεσεις με μεγαλη τηλεοραση να ευχαριστηθεις ταινιες.Κι αν εχεις ηχοσυστημα καλο και παλι δε θα σου χρειαστει ο ηχος που μεταφερει το HDMI

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με την Samsung UE40B7000, δεν μου χωράει την επιφάνεια εργασίας, αλλά το θέμα είναι ότι εμένα δεν έχει DVI αλλά μόνο D-Sub και HDMI. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με την Samsung UE40B7000, δεν μου χωράει την επιφάνεια εργασίας, αλλά το θέμα είναι ότι εμένα δεν έχει DVI αλλά μόνο D-Sub και HDMI. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Θα πας στις ρυθμισεις τις οθονης και θα βρεις την επιλογη αυτοματη ρυθμιση που εχει για την εικονα ή χειροκινητη και θα την φτιαξεις να στη δειχνει σωστα , αν δεν ειναι λογω αναλυσης.Συνηθως το κανει με καλωδια που δεν ειναι ψηφιακα αλλα δεν ξερεις καμια φορα μπορει να γινει οπως και στην περιπτωση σου ;)

Υ.Γ. : Απ τον επεξεργαστη μεχρι τα ηχεια εχουμε σχεδον τα ιδια μεχρι και το σκληρο δισκο αχοοαχοχα!!

Δημοσ.

Μείνε με D-Sub. Εκτός εάν δεν δείχνουν καλά οι οθόνες επειδή δεν έχει γίνει κάποια ρύθμιση...:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...