ankas19 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 επαθα και εμαθα...τουλαχιστον διαβαζοντας μεσα απο forum για το τελωνειο και τις χρεωσεις , ψαχτηκα λιγακι. Ετσι βρηκα γνωστο που ειναι εκτελωνιστης. Μου ηρθε πιο οικονομικα αλλα το συμπερασμα μετα απο συζητηση μαζι του ειναι το εξης. Πλεον ολο και πιο πολλα δεματα ανοιγονται. Τα αποθηκευτικα των DHL κτλ και τα εργατικα δεν τα γλιτωνεις.Οπως επισης και το ''κατιτις'' των τελωνειακων. Ωστοσο μου πηρε πολυ λιγοτερα στην αμοιβη 40 αντι για 90 των εταιρειων και το παρελαβα απο τον ιδιο μιας και ηταν μικρο το δεμα (γλιτωσα την courier). Οποτε κατι ειναι και αυτο. Αυτο που μου τονισε ειναι να προσεχω αν ειναι μικρη η παραγγελια να το ρυθμιζω ωστε να μην ξεπερναει τα 130 euro. Κι αυτο γιατι προσθετει ασφαλιστρα και ναυλο το τελωνειο και αν ξεπερασει το συνολο τα 150 ευρω τοτε επιβαλλει και εισαγωγικο δασμο...αν μπορω να βοηθησω περισσοτερο πειτε μου...ή να σας δωσω το τηλεφωνο του παιδιου που βρηκα.
johnny21a Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τα πραγματα ειναι απλα, παραγγελια απο Αμερικη ΜΟΝΟ με USPS, αψογη εξυπηρετηση, πιο γρηγορο απο courrier γιατι δε σου κανουν μαλακιες στο τελωνειο, και φροντιζουμε να δηλωνουμε αξια πακετο 40 δολλαρια, να το δηλωνουμε σαν δωρο και θα πληρωσουμε στο τελωνειο το τρομερο ποσο των 3 ευρω...!!!!!
Nik.K Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τα πραγματα ειναι απλα, παραγγελια απο Αμερικη ΜΟΝΟ με USPS, αψογη εξυπηρετηση, πιο γρηγορο απο courrier γιατι δε σου κανουν μαλακιες στο τελωνειο, και φροντιζουμε να δηλωνουμε αξια πακετο 40 δολλαρια, να το δηλωνουμε σαν δωρο και θα πληρωσουμε στο τελωνειο το τρομερο ποσο των 3 ευρω...!!!!! Ουτε αυτο ειναι σιγουρο, εχει να κανει σε τι τελωνειακο θα πεσεις. Συνηθως φυσικα δεν ανοιγουν καν τα περισσοτερα δεματα καθως η δουλεια που εχουν οι εκτελωνιστες του "απλου" ταχυδρομειου ειναι πολλαπλασια απο αυτη που εχουν στην DHL κτλ κτλ κτλ. Ωστοσο Αν πεσεις στην περιπτωση το πακετακι θα ανοιχτει, θα βγαλουν την λιστα με τις "ενδεικτικες τιμες προιοντων" και ασχετα με το τι γραφεις σαν τιμη θα στο φορολογησουν. Τωρα για τον φιλο που θελει να φερει 2000ε πραγματα ας εχει και 500ε στην ακρη τουλαχιστον για παν ενδεχομενο.
ankas19 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 εχει δικιο ο Νικ...εξαρταται αν θα ανοιχτει το δεμα...αν στο σταματησουν ξεκινας και πληρωνεις...οποτε εχουμε τα εξοδα που ειναι standar και αυτα που μπορουμε να μειωσουμε...οπως εκανα εγω με φτηνο εκτελωνιστη και πολλες φορες αποφυγη courier....
isay Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 εχει δικιο ο Νικ...εξαρταται αν θα ανοιχτει το δεμα...αν στο σταματησουν ξεκινας και πληρωνεις...οποτε εχουμε τα εξοδα που ειναι standar και αυτα που μπορουμε να μειωσουμε...οπως εκανα εγω με φτηνο εκτελωνιστη και πολλες φορες αποφυγη courier.... Τι αμοιβή ζητά το "φίλος σου"; Να ξέρουμε αν συμφέρει να τον χρησιμοποιήσουμε. Παιδιά αν έχεις και κάποιος άλλο κάποιο γνωστό να το δηλώσει (έμμεσα όπως ο φίλος) γιατί από εδώ μέσα θα βγάλει ψωμί.
panakk87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 καλημερα παιδες !! αν δηλωσουμε μια χωρα της Ε.Ε να γινει η παραλαβη απο αμερικη γνωριζουμε τι παιζει εκει με το τελωνειο ? πχ δανια ,αγγλια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα