Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα σφάλματος κατά την αναπαραγωγή BD ταινίας

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν φορητό υπολογιστή HP dv6680ev η ανάλυση της οθόνης του είναι 1280χ800 πρόσφατα έβαλα μια BD ταινία στο πρόγραμμα Power DVD 9 και καθώς πήγε να γίνει η αναπαραγωγή μου έβγαλε το μήνυμα "running program is'nt compability with windows Aero...." βγάζω το aero themes και πάλι όμως εμφανίζεται σφάλμα αυτή την φορά το μήνυμα είναι το εξής " Playback stopped because your graphics card driver is incompatible. Make sure it meets the minimum requirements. You can find additional information on the cyberlink FAQ" Κατέβασα το Advisor της Cyberlink και δείχνει ότι το laptop μου πέρασε όλα τα τεστ και μπορεί να παίξει μια ταινία BD η ανάλυση του συγκεκριμένου έργου είναι 1920x1080. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ;

Δημοσ.
Έχω έναν φορητό υπολογιστή HP dv6680ev η ανάλυση της οθόνης του είναι 1280χ800 πρόσφατα έβαλα μια BD ταινία στο πρόγραμμα Power DVD 9 και καθώς πήγε να γίνει η αναπαραγωγή μου έβγαλε το μήνυμα "running program is'nt compability with windows Aero...." βγάζω το aero themes και πάλι όμως εμφανίζεται σφάλμα αυτή την φορά το μήνυμα είναι το εξής " Playback stopped because your graphics card driver is incompatible. Make sure it meets the minimum requirements. You can find additional information on the cyberlink FAQ" Κατέβασα το Advisor της Cyberlink και δείχνει ότι το laptop μου πέρασε όλα τα τεστ και μπορεί να παίξει μια ταινία BD η ανάλυση του συγκεκριμένου έργου είναι 1920x1080. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ;

Το notebook είναι ΑΥΤΟ;

Αν ναι, δεν έχει BlueRay drive, οπότε που την έβαλες την ταινία BD;

Μήπως εννοείς BD-Rip αρχείο με κατάληξη mkv; Οπότε είναι άλλη κατάσταση.

1. Κατέβασε Media player classic home cinema, vob sub και haali media splitter. Κάνε εγκατάσταση και τα τρία.

2. Στο mpc, κάνε δεξί κλικ->Options και πήγαινε στην καρτέλα Playback->Output, βάλε EVR Custom Pres.

3. Είσαι έτοιμος temeteron.

Αν δεν ανοίγει το αρχείο με το media player classic, κάνε δεξί κλικ στο αρχείο mkv και πήγαινε Άνοιγμα με->Επιλογή προγράμματος.

Στην λίστα, πάτα "Άλλα προγράμματα" και επέλεξε το media player classic home cinema, τσεκάρισε να ανοίγει πάντα με αυτό το πρόγραμμα και έλεγξε αν κάτω αριστερά στο πρόγραμμα γράφει Playing DXVA.

Δημοσ.

Ναι το notebook είναι αυτό που παραθέτεις σε link micos000. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει πουθενά αρχειο .mkv το Media player Clasic το έχω κάνει εγκατάσταση με τους k-lite codec 570 full. Να σου πω ακριβώς τι περιέχει μέσα ο φάκελος:

movie01 μεσα σε αυτό τον φάκελο έχουμε ένα φάκελο με την ονομασία BDMV

BDMV μέσα του έχεις του εξής φακέλους:

BACKUP

CLIPINF

PLAYLIST

STREAM

και δυο αρχεία index.bdmv , MovieObject.bdmv

Στο φάκελο STREAM:

υπάρχουν αρχεία τύπου *.m2ts

Στο φάκελο PLAYLIST

υπάρχουν αρχεία τύπου *.mpls

Στο φάκελο CLIPINF

υπάρχουν αρχεία τύπου *.clpi

και τέλος στο φάκελο BACKUP έχουμε

πάλι τους φακέλους CLIPINF και PLAYLIST μαζί με τα αρχεία index.bdmv και MovieObject.bdmv

Να κατεβάσω και να κάνω install το Vobsub και το Haali?

---------- Προσθήκη στις 10:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:00 ----------

Δοκίμασα να κάνω open DVD απο το Media player Classic Home Cinema μου εμφανίζει μαύρη οθόνη απο κάτω λέει playing και ο χρόνος είναι κολημένος στο 00:00 πάνω στην μπάρα γράφει ότι φορτωμένο είναι το αρχείο 00000.M2TS

---------- Προσθήκη στις 10:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:04 ----------

Τελικά τα αρχεία στο φάκελο PLAYLIST *.mpls παίζουν με Windows Media player Home Cinema το θέμα είναι πως παίζει πάρα πολυ αργά σαν να έχω την επιλογή αργή κίνηση είδα μνήμη χρησιμοποιείται 1GB απο τα 2GB που έχω και ο επεξεργαστής στο 85 με 90%

Δημοσ.

Το αρχείο .m2ts είναι το βασικό αρχείο βίντεο.

Έχεις κατεβάσεις τελικά ολόκληρο το bd disc.

Δοκίμασες να κάνεις Open directory στο mpc-hc;

Το θέμα της ταχύτητας αναπαραγωγής είναι μια πονεμένη ιστορία.

Το mpc-hc είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του mpc. Αφαίρεσε klite και mpc και βάλε αυτά που σου γράφω παραπάνω.

Εναλλακτικά, δοκίμασε το Splash Lite.

Το πρόβλημα με το PowerDVD 9 το έχω αναφέρει ξανά (αν θυμάμαι καλά). Είναι ότι στις εκδόσεις μετά την 7.3 η cyberlink έχει απενεργοποιήσει την δυνατότητα αναπαραγωγής bd rips, ύστερα από πιέσεις της sony και του hollywood.

Αν θέλεις πλήρη αναπαραγωγή bd rips από τον σκληρό δίσκο δοκίμασε με το Total Media Theatre (Trial).

Δημοσ.
Το αρχείο .m2ts είναι το βασικό αρχείο βίντεο.

Έχεις κατεβάσεις τελικά ολόκληρο το bd disc.

Δοκίμασες να κάνεις Open directory στο mpc-hc;

Το θέμα της ταχύτητας αναπαραγωγής είναι μια πονεμένη ιστορία.

Το mpc-hc είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του mpc. Αφαίρεσε klite και mpc και βάλε αυτά που σου γράφω παραπάνω.

Εναλλακτικά, δοκίμασε το Splash Lite.

Το πρόβλημα με το PowerDVD 9 το έχω αναφέρει ξανά (αν θυμάμαι καλά). Είναι ότι στις εκδόσεις μετά την 7.3 η cyberlink έχει απενεργοποιήσει την δυνατότητα αναπαραγωγής bd rips, ύστερα από πιέσεις της sony και του hollywood.

Αν θέλεις πλήρη αναπαραγωγή bd rips από τον σκληρό δίσκο δοκίμασε με το Total Media Theatre (Trial).

Σε ευχαριστώ φίλε micos000 τελικά έπαιξε με το splash lite player και χωρίς κολλήματα!Με το MPC-HC το άνοιξε έδειχνε την συνολική διάρκεια του έργου αλλα δεν ξεκίναγε είχε μαυρή οθόνη. Με το splash lite player έπαιξε κατευθείαν και χωρίς κολλήματα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...