kurkosdr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλα οπως και ολες οι διανομες λινουξ. Ολες οι εφαρμογες παιζουν σε ολες τις διανομες ανεξαρτητως γραφικου περιβαλλοντος πυρηνα. Το λειτουργικο θα στο δεινει η εταιρια που περνεις το κινητο. Απο εκει και περα τα προγραμματα ειναι κοινα για ολα. Ειναι σιγουρεμενο αυτο; Γιατι μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Και προσωπικα αλλα εχω ακουσει,
VKostas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Επισης αληθευει οτι δεν μπορεις να στειλεις αρχεια μεσω bluetooth; (!) Ακομα και τo Vodafone-Sharp GX30i μου(ξερετε, vodafone live τηλεφωνο...) μπορει να στιελει αρχεια. ΕΛΕΟΣ! Γιατί, στέλνει αρχεία το αει... phone;
mikeharitakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Επισης αληθευει οτι δεν μπορεις να στειλεις αρχεια μεσω bluetooth; (!) Ακομα και τo Vodafone-Sharp GX30i μου(ξερετε, vodafone live τηλεφωνο...) μπορει να στιελει αρχεια. ΕΛΕΟΣ! εδω δεν μπορει να στειλει το iphone που κανει 650 ευρω....
euklidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Επισης αληθευει οτι δεν μπορεις να στειλεις αρχεια μεσω bluetooth; (!) Ακομα και τo Vodafone-Sharp GX30i μου(ξερετε, vodafone live τηλεφωνο...) μπορει να στιελει αρχεια. ΕΛΕΟΣ! Tι να πω; Εγω πως εστειλα κανονικα απο hero;
oldnew Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 εδω δεν μπορει να στειλει το iphone που κανει 650 ευρω.... Όπως πάντα όταν μιλάτε για το iPhone ' date=' έχετε μείνει λίγο πίσω. Πλέον και στην 3χ έκδοση λογισμικού στέλνει και με blotooth. Έχει βγει η εφαρμογή bluenova που κάνει αυτή τη δουλειά. Πάντα για jb iPhone. Jb το iPhone , και για οποίον ξέρει να το στήσει σωστά είναι μακραν πολύ μπροστά απο όλα, και θα είναι για καιρό. Χωρίς jb είναι να του δώσεις μια και να το κοπανησεις στον τοίχο. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
VKostas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μπλα μπλα μπλα Πάντα για jb iPhone. Μπλα μπλα Μιλάς για χακαρισμένη συσκευή. Κι εμένα το τουτου μου φτάνει χαλαρά τα 250 άλογα. Με μια ...τουρμπίνα. Κρίμα που από το εργοστάσιο έχει μόνο 90. U get my point?
Mavros_01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Παιδια το χ10 mini στελνει αρχεια,απλα μεσω εφαρμογης.Για "δυναμικους" χρηστες..ΜΑΚΡΙΑ!Η μπαταρια και κυριως η διαχειριση ενεργειας της συσκευης ειναι για κλαμματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα