Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson X10 Mini - Android σε σμίκρυνση (Video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αλλα οπως και ολες οι διανομες λινουξ. Ολες οι εφαρμογες παιζουν σε ολες τις διανομες ανεξαρτητως γραφικου περιβαλλοντος πυρηνα. Το λειτουργικο θα στο δεινει η εταιρια που περνεις το κινητο. Απο εκει και περα τα προγραμματα ειναι κοινα για ολα.

Ειναι σιγουρεμενο αυτο; Γιατι μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Και προσωπικα αλλα εχω ακουσει,

Δημοσ.
Επισης αληθευει οτι δεν μπορεις να στειλεις αρχεια μεσω bluetooth; (!) Ακομα και τo Vodafone-Sharp GX30i μου(ξερετε, vodafone live τηλεφωνο...) μπορει να στιελει αρχεια. ΕΛΕΟΣ!

Γιατί, στέλνει αρχεία το αει... phone;

Δημοσ.
Επισης αληθευει οτι δεν μπορεις να στειλεις αρχεια μεσω bluetooth; (!) Ακομα και τo Vodafone-Sharp GX30i μου(ξερετε, vodafone live τηλεφωνο...) μπορει να στιελει αρχεια. ΕΛΕΟΣ!

εδω δεν μπορει να στειλει το iphone που κανει 650 ευρω.... :)

Δημοσ.

Tι να πω; Εγω πως εστειλα κανονικα απο hero;

Δημοσ.

εδω δεν μπορει να στειλει το iphone που κανει 650 ευρω.... :)

Όπως πάντα όταν μιλάτε για το iPhone ' date=' έχετε μείνει λίγο πίσω. Πλέον και στην 3χ έκδοση λογισμικού στέλνει και με blotooth. Έχει βγει η εφαρμογή bluenova που κάνει αυτή τη δουλειά. Πάντα για jb iPhone. Jb το iPhone , και για οποίον ξέρει να το στήσει σωστά είναι μακραν πολύ μπροστά απο όλα, και θα είναι για καιρό. Χωρίς jb είναι να του δώσεις μια και να το κοπανησεις στον τοίχο.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Μπλα μπλα μπλα Πάντα για jb iPhone. Μπλα μπλα

Μιλάς για χακαρισμένη συσκευή. Κι εμένα το τουτου μου φτάνει χαλαρά τα 250 άλογα. Με μια ...τουρμπίνα. Κρίμα που από το εργοστάσιο έχει μόνο 90. U get my point?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια το χ10 mini στελνει αρχεια,απλα μεσω εφαρμογης.Για "δυναμικους" χρηστες..ΜΑΚΡΙΑ!Η μπαταρια και κυριως η διαχειριση ενεργειας της συσκευης ειναι για κλαμματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...