Προς το περιεχόμενο

Pame Kontra?

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Edgar:</font><hr> nai re paidia, ontos... poso xrisimo einai stis meres mas to floppy? <hr /></blockquote> Στην ερώτηση αυτή απαντάω, ότι έδώ και 2 μήνες έχω ξηλώσει το floppy cable απ'την mobo. Για να ολοκληρωθεί το έργο, έχω και τον controller disabled! Να'ναι καλά το usbακι μου B) Το floppy υπάρχει μόνο γιατί έχασα το πλαστικό που υπήρχε στην θέση του :grin:

Δημοσ.

Τυχεροί όσοι έχουν Athlon,δε χρειάζεται να έχει καμινέτο το case για να ζεσταθεί...

Kατευθείαν στη cpu και σε λίγα λεπτά έτοιμος ο ελληνικός για καλύτερες φουσκάλες στον ελληνικό,βάλτε και λίγη arctic silver στο μπρίκι...

P.S. I am just kidding...

Πολύ γέλιο με το σύστημα!!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> Τυχεροί όσοι έχουν Athlon,δε χρειάζεται να έχει καμινέτο το case για να ζεσταθεί...

Kατευθείαν στη cpu και σε λίγα λεπτά έτοιμος ο ελληνικός για καλύτερες φουσκάλες στον ελληνικό,βάλτε και λίγη arctic silver στο μπρίκι...

P.S. I am just kidding...

Πολύ γέλιο με το σύστημα!!!

<hr /></blockquote>

Krima...molis poulhsa tou aderfou mou ton Thundy 1400 :(...to case tou htan poly kalos mikrokymatwn...na dw twra me ton Intel 2.4 ti 8a kanoume...elpizw oxi kamia mera...:D...PS to Vapo mou einai kalo gia pagakia...

Vgazeis tin CPU...olo to insulation-neoprene kai stin trypa tou socket vazeis elaxisto nero...meta to head tou vapo kai to vazeis mpros...Pagakia sto a(na)pse svhse... :P

Δημοσ.
Το floppy υπάρχει μόνο γιατί έχασα το πλαστικό που υπήρχε στην θέση του<hr /></blockquote>

sostooooooos....

Μη με πείτε ξενέρωτο αλλά εγώ γιατί δεν βλέπω το εν λόγο σύστημα;<hr /></blockquote>

loooooooool :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...