Προς το περιεχόμενο

Άνοιγμα σκληρού δίσκου σε νέο "παραθυρακι"

NecroToxical

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια και δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.

οταν κανο κλικ σε καποιον απο τους σκληρους δισκους για να δω τα περιεχομενα τους μου ανοιγει σε νεο παραθυρο τα περιεχομενα και απο εκει και περα ολα ανοιγουν στο ιδιο παραθυρο... στον σκληρο δισκο που ειναι τα windows δεν το κανει αυτο.. μονο στους αλλους! μαλιστα εκανα και φορματ γιατι με ενοχλει αυτο που γινεται αλλα τιποτα! το προβλημα παραμενει! τι μπορω να κανω ωστε να σταματησει αυτο?

συγγνωμη για τον τιτλο δεν ηξερα πως αλλιως να το γραψω..

Δημοσ.

Και σε τι λειτουργικό αναφέρεσαι;

Κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου.

Για ΧΡ πήγαινε στο μενού Εργαλεία->Επιλογές φακέλων.

Για VISTA πάτα το πλήκτρο ALT μια φορά να εμφανιστεί το μενού και πήγαινε στο ίδιο μενού.

Έλεγξε αν στην καρτέλα Γενικά είναι επιλεγμένο το "Άνοιγμα του κάθε φακέλου στο ίδιο παράθυρο".

Πάτα και μια επαναφορά προεπιλογών για σιγουριά.

Δημοσ.

Αν τα όσα σου προτείνει ο micos από πάνω είναι ΟΚ (δηλαδή τα κάνεις και δεν δεις αποτέλεσμα ή δεν έχουν πειραχτεί), θα έλεγα ότι πρόκειται για έναν εκνευριστικό ιο (προσβάλλει autorun κλπ κλπ) αλλά άπαξ και λες ότι έκανες format... :S

Δημοσ.

micos000 το εχω κανει αλλα τιποτα! ΜΟΝΟ οταν παταω στους δισκους (d: e: f:) το κανει αυτο! στους φακελους μεσα στους σκληρους δεν το κανει!

Sir Pretender εχω κανει φορματ και παρολαυτα το προβλημα συνεχιζει!

Δημοσ.
Πες μας όμως και σε τι λειτουργικό είσαι και αν είναι σε destop ή laptop (και αν ναι, ποιό laptop)

το λειτουργικο ειναι xp home και εχω desctop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...