Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop Qosmio X505 ή Alienware

koulis@4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχουν αυτα τα laptop στην ελληνικη αγορα.

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460941

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460942

http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=dkcwbn1&s=dhs

Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα βεβαια για alienware το ξερω οτι δεν θα βρω αλλα ειχα την εντυπωση οτι η σειρα qosmio ερχεται στην Ελλαδα.

Απο την αλλη αν θελω να αγορασω απο Αμερικη θα εχω προβληματα?

Εννοω προβληματα συμβατοτητας, τελωνειο κτλ. Εχει αγορασει κανεις αλλος απο Αμερικη?

Βλεπω τις τιμες που εχουν εκει και τις αντιστοιχες τιμες στην Ελλαδα και κλαιω. Αν ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες τεραστιες διαφορες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω παρει 2 hp laptop και δεν υπαρχει κανενα προβλημα συμβατοτητας.

τωρα σκεφτομαι να παρω το qosmio x505-q880 αλλα ανησυχω καπως για τις εγγυησεις

Δημοσ.
εχω παρει 2 hp laptop και δεν υπαρχει κανενα προβλημα συμβατοτητας.

τωρα σκεφτομαι να παρω το qosmio x505-q880 αλλα ανησυχω καπως για τις εγγυησεις

ανησυχεις για την εγγυηση της toshiba??? :rolleyes:

Δημοσ.

εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τις εγγυησεις τhw toshiba,

αλλα δεν ξερω αν μου κανου καποιο προβλημα γιατι ειναι αμερικανικο μοντελο.

επισης εχει μονο ενα χρονο εγγυηση κ θελω να το επεκτηνω στα 3.Και μαλλον πρεπει να το κανω απο αμερ. γιατι εδω δεχοντε μονο ευροπαϊκα μοντελα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
τελικα το πηρε κανενας το Qosmio X505-Q880? Γιατι δεν εχει ερθει Ελλαδα,οπως το X500-11X ?..

γιατι ειναι το αμερικανικο μοντελο κ το 11χ το ευροπαικο κ το 10z νομιζω ειναι το αυστραλεζικο κ.ο.κ.!

χθες συμπληρωσα τον πρωτο μηνας χρησης του!

Δημοσ.
γιατι ειναι το αμερικανικο μοντελο κ το 11χ το ευροπαικο κ το 10z νομιζω ειναι το αυστραλεζικο κ.ο.κ.!

χθες συμπληρωσα τον πρωτο μηνας χρησης του!

Φίλε ektor7 εννοείς το χ500-11χ? Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά του, ποιες οι έως τώρα εντυπώσεις σου? Θετικά ή αρνητικά που έχεις να του προσάψεις?

thanks!

Δημοσ.

το x505-q880

ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος κυριος με την gts 360m και με τον i7-720m και σε θεματα επιδωσεων κ χαμηλων θερμοκρασιων!

---------- Προσθήκη στις 00:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:07 ----------

οσο αφορα το χ500-11χ οποιος ενδιαφερεται,το βρηκα σε καταστημα στην Σοφια(techopolis oνομαζεται) στα 1700ευρο!

νομιζω οτι αξιζει το κοπο ενα ταξιδακι μεχρι τη Βουλγαρια!;)

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:13 ----------

http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/%28cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_73_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DEB4CBEE75CD27F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEB4CBEE75CD27F1A90A002481B479E94C3FE14B55E8674692FF40B4010F2C31%29/.do?rf=y

---------- Προσθήκη στις 00:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:16 ----------

1ευρο=1.96λεβα(Leva)

---------- Προσθήκη στις 00:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:19 ----------

Φίλε ektor7 εννοείς το χ500-11χ? Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά του, ποιες οι έως τώρα εντυπώσεις σου? Θετικά ή αρνητικά που έχεις να του προσάψεις?

thanks!

για τα αρνητικα να του δωσουμε λιγο χρονο ακομη μεχρι να αρχισει να τα εμφανιζει!

τωρα για τα θετικα εκτος απο τη crysis με ολα στα φουλ που δυσκολεθεται να κρατηθει στα 15-20fbs.

σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν ειχα κανενα προβλημα!μιλωντας παντα σε 1920x1080 και στα full γραφικα(παραδιγμα το Battlefield: Bad Company 2,το Batman: Arkham Asylum κ.α.)

και μεγιστη θερμοκρασια σε gaming της gpu να φτανει τα 65βαθμους-συνηθος ειναι 45-55 σε gaming.(μεχρι τωρα);)

θελω να πιστευω οτι οι χαμηλες θερμοκρασιες τοσο στον i7 οσο και στην gts 360m οφειλοντε ως ενα βαθμο και στο τροπο και την ποιοτητα κατασκευης αυτου του λαπτοπ!

Δημοσ.

Αν μένεις κατά θεσσαλονίκη μεριά μπορούμε να συναντηθούμε για να τσεκάρεις το δικό μου. Είναι καινούριο, το κέρδισα σε διαγωνισμό και με το ζόρι μου το στείλανε από αμέρικα. Να το παραγγείλεις από εκεί ξέχνα το μιας και η ελλαδίτσα δεν υπάρχει για αυτούς(σοβαρά, δεν στέλνουν ελλάντα). Τα χαιβάνια μου το χρέωσαν 1100 ντόλαρς και αναγκάστηκα να το πλερώσω 350 ευρόπουλα (δασμοί, έξοδα, φεντεξ...). Αν γουστάρεις και δεν σε περιορίζουν τα χαρακτηριστικά του στο πασάρω με 1350 ευρώ(2350 δολάρια το κόστος του στην αμερική και 2350 ευρώ στο γαλλικό site), μιας και δεν θέλω να πλουτήσω αλλά να πάρω μηχανή(ένα λευκό κουκλί mp3 lt). Πάντως για κάθε περίπτωση να ξερεις πως τα alienware έχουν τις ιδιοτροπίες τους και τα κολλήματά τους και εάν δεν σκαμπάζεις από hardware καλό είναι να τα αποφύγεις (αφού δεν υπάρχει σερβις εδώ).

Toshiba εγγύηση! Πριν κανά δίμηνο πρότεινα σε φίλο να πάρει σε προσφορά το qosmio f50 στα 777 ευρώ και μετά από λίγο καιρό το είδα σε ράφι του multirama 1500 ευρώ!!! Κατά τη γνώμη μου είναι πανέμορφα, βαρβάτα και με εγγύηση 3 έως 5 έτη (η εγγύηση είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός λάπτοπ).

Δημοσ.
Αν μένεις κατά θεσσαλονίκη μεριά μπορούμε να συναντηθούμε για να τσεκάρεις το δικό μου. Είναι καινούριο, το κέρδισα σε διαγωνισμό και με το ζόρι μου το στείλανε από αμέρικα. Να το παραγγείλεις από εκεί ξέχνα το μιας και η ελλαδίτσα δεν υπάρχει για αυτούς(σοβαρά, δεν στέλνουν ελλάντα). Τα χαιβάνια μου το χρέωσαν 1100 ντόλαρς και αναγκάστηκα να το πλερώσω 350 ευρόπουλα (δασμοί, έξοδα, φεντεξ...). Αν γουστάρεις και δεν σε περιορίζουν τα χαρακτηριστικά του στο πασάρω με 1350 ευρώ(2350 δολάρια το κόστος του στην αμερική και 2350 ευρώ στο γαλλικό site), μιας και δεν θέλω να πλουτήσω αλλά να πάρω μηχανή(ένα λευκό κουκλί mp3 lt). Πάντως για κάθε περίπτωση να ξερεις πως τα alienware έχουν τις ιδιοτροπίες τους και τα κολλήματά τους και εάν δεν σκαμπάζεις από hardware καλό είναι να τα αποφύγεις (αφού δεν υπάρχει σερβις εδώ).

Toshiba εγγύηση! Πριν κανά δίμηνο πρότεινα σε φίλο να πάρει σε προσφορά το qosmio f50 στα 777 ευρώ και μετά από λίγο καιρό το είδα σε ράφι του multirama 1500 ευρώ!!! Κατά τη γνώμη μου είναι πανέμορφα, βαρβάτα και με εγγύηση 3 έως 5 έτη (η εγγύηση είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός λάπτοπ).

δε νομιζω να δυσκολευτεις πολυ για να το πασαρεις!;)

υπαρχουν αρκετοι που ψαχνουν ενα καλο και δυνατο gaming notebook,και δινουν περισσοτερα για πιο αδυναμο μηχανιμα απ'το δικο σου:shifty::shifty::shifty:

---------- Προσθήκη στις 11:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:33 ----------

το μονο μειονεκτιμα για το γουστο μου ειναι η 15.6" οθονη!

Δημοσ.

Πράγματι. δεκάξι ίντσες για παιχνίδι είναι περιοριμός. Τουλάχιστο 17άρα χρειάζεται ένα λαπτοπ. Το συνδέω όμως όπου θέλω(24άρα και 32άρα fhd). Δεν μασάει η κάρτα γραφικών από επιδόσεις και θερμοκρασίες.

Δημοσ.

γιατι ο επεξεργαστης του ειναι λιγος!;)

ο i7-820m:cool:

---------- Προσθήκη στις 18:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ----------

Πράγματι. δεκάξι ίντσες για παιχνίδι είναι περιοριμός. Τουλάχιστο 17άρα χρειάζεται ένα λαπτοπ. Το συνδέω όμως όπου θέλω(24άρα και 32άρα fhd). Δεν μασάει η κάρτα γραφικών από επιδόσεις και θερμοκρασίες.

υπαρχει κ αυτη η λυση!

αν δεν ειχες απ'οτι καταλαβαινω αναγκη αμεσα απο λεφτα,θα ηταν μια τελεια συντροφια κ καθημερινη απολαυση;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...