Προς το περιεχόμενο

θελω να μετατρεψω το μηχανακι μου!

TzoOo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αλανια...εχω 1 αστρα 100κυβικα μανισιο, παπα φοραει πανω!κ σκεφτομουν να το κανω 56χιλιοστα, εκεντροφορο τ σταδιο ομως, και καρμπυρατερ ποσο επισης!

πειτε μου την γνωμη σας...και οικονομικο αν ξερετε στο περιπου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα μορτάκο, είσαι στο κατάλληλο μέρος ναούμε.

Πάρε εκκεντροφόρι τακεκάβα απομίμηση΄τρίτο στάδιο, και ξύστου τα μύγδαλα 2 χιλιοστά να ροπιάζει στις ψηλές κι ετς!

Γρανάζωσέ το να ντελικιάζει καλά, άμα παίζει ρευστό χώστου και καμιά διαδρομή να τρελαθεί.

Ανοιξε εισαγωγή-εξαγωγή, φόρεσέ του και ένα μικούνι εικοσιεξάρι ζιγκλερομένο, και μετά παίξε με ρεύματα, κάνα πολλαπλασιαστή, καμιά ντεητόνα ηλεκτρονική, ξες εσύ απ'αυτά ναούμε, θα λυσσάει το εργαλείο.

Α, που'σαι μάγκα, σπάσε και τα διαφράγματα στην εξάτμιση, τι λέω, βγάλτη τελείως, βάλε μπουρί, και άσ'τον κυρ Μανώλη να φωνάζει.

seriously, άστο μηχανάκι ήσυχο, κρίμα είναι.

ωραιος ρε φιλε ευχαριστω...σκεφτομουν κ εγω να κανω μτ τα χιλιοστα ν κανω διαδρομες...εχω 1 ζεμπρινγκ χρυσοταμπελη...οικονομικο ποσο λες ρ φιλος?

70km σπαστός και κρεβατωμένος με αυτά που σου προτείνει ο λιόπυρας. ΓΚΙΓΚΙΓΚΙΓΚΙΓΚΙΓΚΙ...θα τρέμει να διαλυθεί αλλά θα σκάβεις την άσφαλτο.

λοιπον εχουμε και λεμε...56χιλιοστα μτ διαδρομες, εκεντροφορο 3 σταδιο και καρμπυρατερ 21 πιστευω ειναι καλα...!οικονομικο μηπως ξερετε??

Πάρε εκκεντροφόρι τακεκάβα απομίμηση΄τρίτο στάδιο, και ξύστου τα μύγδαλα 2 χιλιοστά να ροπιάζει στις ψηλές κι ετς!

Γρανάζωσέ το να ντελικιάζει καλά, άμα παίζει ρευστό χώστου και καμιά διαδρομή να τρελαθεί.

Ανοιξε εισαγωγή-εξαγωγή, φόρεσέ του και ένα μικούνι εικοσιεξάρι ζιγκλερομένο, και μετά παίξε με ρεύματα, κάνα πολλαπλασιαστή, καμιά ντεητόνα ηλεκτρονική, ξες εσύ απ'αυτά ναούμε, θα λυσσάει το εργαλείο.

Α, που'σαι μάγκα, σπάσε και τα διαφράγματα στην εξάτμιση, τι λέω, βγάλτη τελείως, βάλε μπουρί, και άσ'τον κυρ Μανώλη να φωνάζει.

Εκστασιαστηκα :lol:

seriously, άστο μηχανάκι ήσυχο, κρίμα είναι.

καλα το ειχα καταλαβει οτι εισαι χκαγκουρας:P

ps

ολα αυτα που σου προτεινε ειναι για φλωρους

καντου μοντα με μηχανη απο yz και θα σκοτωνεις 125αρια στο ρελαντι,αμα παιξεις δε και με ρευματα θα εχεις και τα 250αρια (οχι ομως στο ρελαντι,για να χουμε καλη ξηγα ναουμ)

για ροικες κλπ δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις αλλα το συζηταμε

not:p

καλα το ειχα καταλαβει οτι εισαι χκαγκουρας:P

Δούλευα ντελίβερι όταν ήμουν παιδούλης, έπρεπε με κάποιο τρόπο να αυξήσω την παραγωγικότητά μου.

:P

ομολογω οτι ειναι μακραν η καλυτερη καγκουροδικαιολογια που εχω ακουσει

πλακα κανω ρε,που να ξερω αν εισαι καγκουρας η οχι,τσιμπησαμε ομως ε

-Πού'σαι αλάνι, άμα βάλεις καγιάμπα και χαμηλώσει το κέντρο βάρους, στριβ... :X

Πάντως, πέρα από την πλάκα, μιας και είναι κατεστραμμένο το thread, ας το φιλοψοφίσουμε λίγο.

Δέννε κατακριτέο να σκαλίζεις ότι σου τραβάει το ενδιαφέρων, πέρα από τις κοινωνικοτέτοιες στάμπες τύπου "κάγκουρας" - "γηπεδάκιας" - "γαμίκος" - "γουατέβερ", αρκεί με τον καιρό να αποκτάς μία επίγνωση της μαλακίας που σε δέρνει και να εξελίσσεσαι σε κάτι ουσιαστικότερο.

Εγώ ας πούμε, έκανα τεράστιο άλμα, μετά από 10 χρόνια κάθομαι και σκαλίζω τον υπολογιστή μου να γίνει 100 point 3Dfart faster.

Σε 10 χρόνια μάλλον θα με θυμάμαι στην σημερινή μου κατάσταση και θα γελάω, μιας και θα έχω κάνει νέο άλμα ουσίας κερδίζοντας διαγωνισμό bass tapping techniques, και σε 20 καλύτερης κεραμοσκεπής εξοχικού ξέρωγω.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, τα φαινόμενα απατούν, με στραβούς θα κοιμηθείς - το πρωί θα αλληθωρίζεις, και άλλη μία παροιμία που ταιριάζει στην περίσταση και μου διαφεύγει.

:-)

Εχεις σκευτει αντι να κανεις ολα αυτα και να πληρωσεις αντιστοιχες εργατωρες να αγορασεις ενα crb125 ή yamaha 125 ή ninja 250 και να εισαι αρχηγος?

Γιατι το λες αυτο ειναι πιο καλα τα γιαπωνεζικα?:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...