-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειμαι αναμεσα στο Sony Vaio VPC-Y11S1E/S και στο Sony Vaio VPC-S11X9E/B υποψιν θα φορτωσω linux σε οποιο παρω! Τείνω στο Y γιατι με τον επεξεργαστη που εχει θα εχει μικροτερη καταλανωση μπαταριας αρα περισσοτερες ωρες φυσικα το S ειναι ενα πιο καλο Y τωρα τι λετε εσεις;
GoldenEye Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειμαι αναμεσα στο Sony Vaio VPC-Y11S1E/S και στο Sony Vaio VPC-S11X9E/B υποψιν θα φορτωσω linux σε οποιο παρω! Τείνω στο Y γιατι με τον επεξεργαστη που εχει θα εχει μικροτερη καταλανωση μπαταριας αρα περισσοτερες ωρες φυσικα το S ειναι ενα πιο καλο Y τωρα τι λετε εσεις; οι culv δεν τα πανε καλα με linux. το Υ11 εχει ονομαστικη αναμονη 10 ωρες (μονο με κλειστο wifi και διαβασμα pdf) πραγματικη κοντα στις 8 (χαμηλο brightness wifi και browsing) με τα 7αρια. στο linux (ubuntu) 5-5.30 λογω ελλειψης driver και software για εξοικονομηση μπαταριας. Y 11 για το βαρος και την αναμονη (κυριως με win 7) και s11 (με nvidia για καλυτερη υποστηριξη linux) για τα χαρακτηριστικα.
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου! Το S δεν εχει nvidia την ιδια καρτα εχουν την ενσωματωμενη της intel που δε πρεπει να σικωνει ουτε το manager λεω να βαλω linux γιατι θα εχω προσβασει σε wifi ποιο ευκολα απο τη στα win7 το S ειναι πιο ολοκληρωμενο laptop και εχει καλο βαρος 2kgr με dvd κιολας. Αρα μαλλον στο S λεω.. εχεις καμια καλυτερη αποψη και σε αλλες μαρκες οχι πανω απο 1000€ και αυτα πολλα ειναι για μενα... απλα τα sony τα θεωρω κορυφαια.Τωρα δε πιστευω να εχω προβλημα με τα ubuntu 9.10 στο S τι λες; Ελπιζω να το δει το post καποιος που λειτουργει καιρο inux να μου απαντησει... Και παλι ευχαριστω φιλε μου!!
GoldenEye Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ναι το S μια χαρα ειναι αλλα βγαινει και με nvidia 330M βεβαια ειναι πολυ ακριβο και δεν παιζει σε ολα τα μαγαζια. βεβαια καλο ειναι να ριξεις και σε toshiba μερια που ειναι εξισου καλα και με μεγαλη γκαμα (αν και λιγο ακριβουτσικα) αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Tecra-R10-10W-PTRB3E-00E00MGE.htm με μονο λαθος στην περιγραφη το βαρος που ειναι 1.8 κιλα και αυτο που ειναι πιο καινουργιο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-U500-17E-PSU8CE-00400KG3.htm
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Στο site της sony δεν το εχει εχεις καποιο link ευκαιρο να το δω; Μαλλον αυτο θα παρω αν και ειναι πολλα τα λεφτα για μενα... λες με τα linux να παιζει προβλημα δε το νομιζω παντως...
GoldenEye Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Στο site της sony δεν το εχει εχεις καποιο link ευκαιρο να το δω; Μαλλον αυτο θα παρω αν και ειναι πολλα τα λεφτα για μενα... λες με τα linux να παιζει προβλημα δε το νομιζω παντως... το πρωτο toshiba που σου προτεινω ειναι πολυ καλο σε καλη τιμη με καρτα 3g και με αριστη εγγυηση. και πολυ ζορικο cpu Core 2 Duo SP9300 (6M Cache, 2.26 GHz, 1066 MHz FSB) και gpu λιγο καλυτερη απο ΙΟΝ και Χ4500MHD. το vaio S11 που λεω ειναι αυτο και ειναι ακριβο... http://www.play.com/PC/PCs/4-/13474067/Sony-VAIO-S11-V9E-B-Intel-Core-i5-520M-2-4GHz-4GB-500GB-DVD-SM-13-3-Windows-7-Professional-64-Bit-Laptop-Notebook-Black/Product.html στην ελλαδα επισημα εισαγεται μονο το μικρο μοντελο.
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ναι πολυ ακριβο αλλα πρεπει να ειναι πολυ hot εχει πολυ καλα σχολια! Αλλα τωρα σκεφτομαι με i3 και i5 ποσο θα κραταει η μπαταρια... τιποτα... θα παρω ενα τηλεφωνο την sony αυριο να ρωτησω αμα θα ερθει Ελλαδα αλλιως μαλλον θα παρω αυτο με τον i3. καλα αυτα που μου εδειξες αλλα μαλλον στο S11 i3 θα καταληξω... Και παλι ευχαριστω για την κουβεντουλα! και την βοηθεια!
Bakxos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 φιλε εγω πηρα το S11 με επεξεργαστη i5 απο την Best Deal.gr και εκανα κανονικα registration το λαπτοπ στη sony. παρτο απο εκει και δε θα χασεις. η μπαταρια κραταει περι της 2ωρες. εξαρταται βεβαια απο την χρηση. ειναι ακετα καλο το μηχ. και αξιζει τα χρηματα τα παραπανω αφου εχεις καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη καρτα γραφικων ενσωματωμενο ασυρματο ιντερνετ, φωτιζομενο πληκτρολογιο κλπ κλπ
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Οκ φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου! να σε ρωτησω λες με linix να εχω προβλημα;
Bakxos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω μπορει ναι μπορει και οχι. δεν εχεις παρα να δοκιμασεις αφου πρωτα κάνεις τα recovery disks και αν δεις προβλημα το ξαναεπαναφερεις στην αρχικη κατάσταση με τα recovery disks
mandipl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 και γω πηρα το S ...αν δεν εχεις προβλημα με την μικρη σχετικα αυτονομια τοτε ειναι αρκετα καλο ..εγω ειμαι ενθουσιασμενος παντως κυριως λογω βαρους/αποδοσης
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ποιο S πηρες φιλε μου; Το μεγαλο(i5) η το μικρο(i3); Οταν λες μικρη αυτονομια ποσο εννοεις; βασικα να σου πω την αληθεια με ενοχλει λιγο γιατι ετσι χανουμε την εννοια του φορητου γι'αυτο και σκεφτομουνα τον Y αλλα λεω θα δωσω που θα δωσω λεφτα ας παρω κατι αρκετα καλο(γιατι ο S εχει αρκετα παραπανω απο τον Υ + οτι ειναι σχεδον στα ιδια κιλα και εχει κ οπτικο μεσο,διαφορα 200gr περιπου)! Και με κριτηριο παντα οτι δε μου χρειαζεται μεγαλητερη οθονη πιστευω στον S (σαν το κορυφαιο laptop στις 13.3in)αλλα σκεφτομαι τον μεγαλο γιατι να δωσω 1000€ και να μην μου παιζει ουτε το manager (θα φρικαρω) δε λεει τουλαχιστον θα δωσω 1300€ αλλα θα εχω i5 και manager ;P (δε θα το σκεφτομαι τοσο πολυ) η στο τελος θα με πιασει καμια τρελα θα παρω τον Υ με 800€ Πολυ σκεψη εχω ριξει οπως καταλαβες..!
Bakxos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 και γω πηρα το S ...αν δεν εχεις προβλημα με την μικρη σχετικα αυτονομια τοτε ειναι αρκετα καλο ..εγω ειμαι ενθουσιασμενος παντως κυριως λογω βαρους/αποδοσης να σε ρωτησω κατι φιλε απο τον ηχο των ηχειων εισαι ευχαριστημενος? πολυ χαλια ακουγετα στο δικο μου και ασε που καποιες φορες ακουγεται και ενα χρατσ.
bebis4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως που δοκιμασα τα ηχεια ενος παρομοιου sony πολυ μετρια χωρις καθολου μπασο και χρειαζοταν πολλες ρυθμισεις για τον ηχο.
mandipl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εγω παιζω manager 2010 και sims 3 σε φουλ αναλυση χωρις το παραμικρο προβλημα ..και εχω το i3 ...οποτε μην το σκεφτεστε ..μην πατε βεβαια να παιξετε κανενα crisis ...για ηχο δεν ειδα καποιο προβλημα αλλα δεν εδωσα και πολυ προσοχη ..πιστευω παντως οτι σαν μεγεθος και βαρος ειναι ιδανικο ..αν δεν ειχε και την dvdερα θα ηταν τελειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.