cabdik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας, πιο πολύ τείνω προς του kostas_22 γιατί η σύνθεση του έχει Intel επεξεργαστή, κι αυτό γιατί στο pro evolution οι amd δεν μπορούν να παίξουν με Intel (όλα τα φιλαράκια μου έχουν Intel). Τέσπα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εδώ και ένα χρόνο που έχω το Pc μου (της υπογραφής), δεν υπάρχει παιχνίδι που να το έπαιξα με Low ή medium settings, όλα τα παίζω με high settings, ανάλυση 1280χ1024 (παραπάνω δεν πάει η οθόνη) και έχω μέσο όρο fps 55-85. Παιχνίδια όπως call of duty mw2, left 2 dead 2, batman asylum, Aliens vs Predator, grid 2. Στο 3dmark06 pro 1280x1024 βγάζει 12133. Ένα φίλος μου με τον i core 7 920, μνήμες 3gb ddr3 1600mhz και asus 9800gt με τις ίδιες ρυθμίσεις βγάζει 11500. Σύστημα που του κόστισε 1200€ μόνο το κουτί έχει χειρότερες επιδόσεις από το δικό μου στο 3dmark06. Δεν μπορώ να καταλάβω τη δυσπιστία μερικών. Τι κάνει ένα σύγχρονο Pc παιχνιδομηχανή; Εγώ πιστεύω η κάρτα γραφικών κατά 80% και ένα 20% τα υπόλοιπα. Αυτά τα λίγα, ελπίζω να μη σας κούρασα. φιλαρακι, συγνωμη γι'αυτο που θα σου πω, αλλα αν νομιζεις οτι το ιντελ συστημα σε σχεση με αυτο που σου προτεινα εγω αλλα και αυτο που προτεινε ο moldovan παραπανω, ειναι καλυτερο, εισαι μακρυαααα νυχτωμενος!!! και μιλαω για τα συγκεκριμενα συστηματα! επειδη εχω στησει ενα τετοιο συστημα σαν αυτο που σου προτεινα, σε ενα φιλαρακι μου, με μονη διαφορα οτι εβαλε την 4650 αντι 4670, και επειδη εχει και το προηγουμενο συστημα με intel E6300, giga EP43-ds3, 2x1gb DDR2 800mhz, τα εχω δοκιμασει και τα 2 με την ιδια καρτα γραφικων, εχω δει απο πρωτο χερι τις real life διαφορες. για παραδειγμα, το CMR Dirt 2 για να το φορτωσει, εκανε 10 λεπτα με το ρολοι!!! και επαιζε αρκετα καλα- λογω καρτας- αλλα με αρκετα frame drops! μολις αλλαξαμε πλατφορμα με ATHLON II 425- asrock A770DE+, ολα τα υπολοιπα, μνημες-καρτα γραφικων-σκληρος, κρατησαμε τα ιδια, ειδαμε το ποσο μεγαλη διαφορα εχει ο ενας συνδυασμος με τον αλλον. φορτωνει τα παντα αερας, δεν υπαρχει frame drop πουθενα!! αν θες και μετρηση 3dmark06 να σου κανω, αλλα η πραγματικη αισθηση ειναι αλλο πραμα!!!! συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι στα παιχνιδια, το μεγαλυτερο βαρος το φερει η καρτα γραφικων! αλλα ομως, πρπει να υπαρχει και ενας αναλογος επεξεργαστης απο πισω, για να την πουσαρει. αλλιως.........! βεβαια σε τοσο "μικρες" καρτες, υποθετω οτι οποιον συγχρονο επεξεργαστη και να βαλεις, δεν θα εχει διαφορες.
iagouaros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 φιλαρακι, συγνωμη γι'αυτο που θα σου πω, αλλα αν νομιζεις οτι το ιντελ συστημα σε σχεση με αυτο που σου προτεινα εγω αλλα και αυτο που προτεινε ο moldovan παραπανω, ειναι καλυτερο, εισαι μακρυαααα νυχτωμενος!!! Κι εγώ συμφωνώ με αυτά που μου λες, ο λόγος που θέλω Intel είναι για να παίζω Pro με τους φίλους μου online. Με amd δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν είπα ότι δεν είναι καλύτερα, αυτά που μου προτείνεται.
kingnick 999 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ συμφωνώ με αυτά που μου λες, ο λόγος που θέλω Intel είναι για να παίζω Pro με τους φίλους μου online. Με amd δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν είπα ότι δεν είναι καλύτερα, αυτά που μου προτείνεται. γιατι δε μπορεις με αμδ??
Alexisssss Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Επιδη την 4650 την εχω ΛΕΩ πως σε medium settings και οχι σε παιχνιδια οπως το crysis μπορει να την παλεψει ανετα.(εως 1680χ1050) Αν μπορει να δωσει λιγα ακομα ας παει για 4670. Αλλιως μπορει και να βαλει ενα giga μνημη και να παρει την 4670 και υστερα απο λιγο καιρο να αγορασει αλλη μια μνημη ---------- Προσθήκη στις 15:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:16 ---------- Κι εγώ συμφωνώ με αυτά που μου λες, ο λόγος που θέλω Intel είναι για να παίζω Pro με τους φίλους μου online. Με amd δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν είπα ότι δεν είναι καλύτερα, αυτά που μου προτείνεται. Kαμια σχεση το ενα με το αλλο mate. Δεν παιζει ρολο το hardware στο αν θα μπορεις να παιξεις online pro.
Dropsreef Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ συμφωνώ με αυτά που μου λες, ο λόγος που θέλω Intel είναι για να παίζω Pro με τους φίλους μου online. Με amd δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν είπα ότι δεν είναι καλύτερα, αυτά που μου προτείνεται. πως σχετιζεται το pro evolution soccer με intel ή amd ενας θεος ξερει!τι αλλο θα ακουσουμε!εναν υπολογιστη θελεις,μια συνδεση Adsl ή ενα τοπικο δικτυο και το παιχνιδι αυθεντικο!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Χαχαχα no intel, no pro ε; Καλό κι αυτό.
moldovan20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πάρε το celeron τότε γιατί εκτός από pro , δε θα μπορείς να μπεις ούτε στο msn
kostas_22 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια τι σχεση εχει η 4850-4770 με την 4650-4670;αυτη τη στιγμη εχω ενα phenom ii 720x4 @3.4ghz οπως επισης εχω και τον e3200@3,8 και δεν καταλαβαινω καμια διαφορα σε αισθηση οπως λετε στα παιχνιδια.Στο 3dmark06 οι διαφορα τους ειναι πολυ μικρη.
iagouaros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν, θα κρατήσω το επίπεδο γιατί το ρίξατε πολύ χαμηλά. Το Pro το καινούριο έχει πρόβλημα στο Online και με το καινούριο το patch δεν αφήνει να παίξουν οι επεξεργαστές Amd με Intel. Μόνο intel με intel και amd με amd. Όλοι οι φίλοι μου έχουν INTEL. Γιαυτό θέλω INTELLLLLLLLLLLLL Αλλά απότι κατάλαβα ο σκοπός του forum είναι να χλευάζουμε, να κοροιδεύουμε και να μη βοηθάμε. Αναφέρομαι στον liakopaido, Dropsreef και στον moldovan20 Kostas_22, μάλλον δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά γιατί ποτέ δεν είχανε low budget pc και γιαυτό το λόγο τους αρέσει να τα χλευάζουνε.....
Dropsreef Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το Pro το καινούριο έχει πρόβλημα στο Online και με το καινούριο το patch δεν αφήνει να παίξουν οι επεξεργαστές Amd με Intel. Μόνο intel με intel και amd με amd. Όλοι οι φίλοι μου έχουν INTEL. Γιαυτό θέλω INTELLLLLLLLLLLLL Αναφέρομαι στο liakopaido, Dropsreef και στον moldovan20 και επειδη οπως λες βγηκε ενα προβλημα στο patch δεν θα υπαρχει fix ωστε να διορθωσει το προβλημα και απο εδω και περα οι amd θα παιζουν μονο με amd και οι Intel μονο με intel!μαλιστα! Για δες λιγο εδω:και πες μου αν διαπιστωνεις διαφορα με τον celeron: επεξεργαστης:ΑMD ATHLON II X4 620 QUAD CORE- 2,6 GHZ 74,90€ μητρικη:MSI 770-C45 (sAM3, DDR3, AMD770) 54,97€ ram:RM25664BA1067 RENDITION 2GB DDR3 PC38500 31.87€ καρτα γραφικων:GIGABYTE RADEON HD4670 GV-R467ZL-1GI 1GB 58€ Συνολο:219€
iagouaros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 και επειδη οπως λες βγηκε ενα προβλημα στο patch δεν θα υπαρχει fix ωστε να διορθωσει το προβλημα και οι amd θα παιζουν μονο με amd και οι Intel μονο με intel!μαλιστα! Για δες λιγο εδω:και πες μου αν διαπιστωνεις διαφορα με τον celeron: επεξεργαστης:ΑMD ATHLON II X4 620 QUAD CORE- 2,6 GHZ 74,90€ μητρικη:MSI 770-C45 (sAM3, DDR3, AMD770) 54,97€ ram:RM25664BA1067 RENDITION 2GB DDR3 PC38500 31.87€ καρτα γραφικων:GIGABYTE RADEON HD4670 GV-R467ZL-1GI 1GB 58€ Συνολο:219€ Δεν το διατύπωσα σωστά sorry, στις αρχές όταν έπαιζε intel με amd υπήρχε πρόβλημα και τώρα βγάλανε patch fix να μη συναντιώνται μεταξύ τους. Αν μπορούσανε να το διορθώσουν θα το είχανε κάνει. Πέρασαν 4 μήνες περίπου. Υπάρχει διαφορά είναι καλύτερος ο amd, αλλά δεν μπορώ να τον πάρω για τους λόγους που ανέφερα.
Dropsreef Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ο λόγος που θέλω Intel είναι για να παίζω Pro με τους φίλους μου online. Με amd δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν είπα ότι δεν είναι καλύτερα, αυτά που μου προτείνεται. αν λοιπον θεωρεις οτι σε χλευαζουμε τοτε να κανεις ορθοτερες διατυπωσεις(μαλλον ειναι αδυνατο να καταλαβουμε με αυτο που αναφερεις οτι υπαρχει προβλημα-ασυμβατοτητα μεταξυ amd και intel σε online games)!παρε λοιπον intel με ενα πεθαμενα μα εντελως πεθαμενο socket να παιζεις με τους υπολοιπους φιλους σου που εχουν intel
kostas_22 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Kostas_22, μάλλον δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά γιατί ποτέ δεν είχανε low budget pc και γιαυτό το λόγο τους αρέσει να τα χλευάζουνε..... Kοιτα φιλε μου αντικειμενικα η συνθεση με τον 240 που σου προτεινουν ειναι καλυτερη σαν βαση.Δηλαδη μπορεις να αναβαθμιστεις οταν θελησεις να αλλαξεις cpu.Αν και συνηθως λιγοι ειναι αυτοι που αλλαζουν μονο cpu καλταληγοντας σε νεα πλατφορμα. Τωρα μεταξυ τους οι δυο επεξαργαστες και οι δυο υπερχρονισμενοι δεν εχουν διαφορες(ισως λιγο πιο γρηγορος ο ιντελ).Αν εχεις σκοπο να αναβαθμιστεις συνομα παρε τον 240 αλλιως βαλε τα 25 ευρω στην τσεπη η ριξτα σε καλυτερη ακομα vga.
iagouaros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 αν λοιπον θεωρεις οτι σε χλευαζουμε τοτε να κανεις ορθοτερες διατυπωσεις(μαλλον ειναι αδυνατο να καταλαβουμε με αυτο που αναφερεις οτι υπαρχει προβλημα-ασυμβατοτητα μεταξυ amd και intel σε online games)!παρε λοιπον intel με ενα πεθαμενα μα εντελως πεθαμενο socket να παιζεις με τους υπολοιπους φιλους σου που εχουν intel Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου, αλλά πιστεύω ότι δε τη χρειάζομαι στο μέλλον. Τέσπα, κρατάω τα θετικά. Μάλλον θα πάρω το πεθαμένο επεξεργαστή με το πεθαμένο socket θα προσπαθήσω να τον ανεβάσω όσο πάει και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
cabdik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω αν υπαρχει τετοια ασυμβατοτητα με το PRO, μεταξυ επεξεργαστων γιατι δεν το παιζω. ΑΝ ισχυει κατι τετοιο, τοτε εχεις δικιο. παρε το συστημα με τον ιντελ, να μην εχεις προβληματα, κι ας ειναι "πεθαμενο" socket. αν εσενα σε καλυπτει, εμας των υπολοιπων μας περισσευει. μην ακους κανεναν. παρε μονο μια καλη καρτουλα γραφικων, για να μην εχεις προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.