Προς το περιεχόμενο

Shutter Island

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειστικος ειναι,μεγαλος ηθοποιος χμ,δεν μπορεις να το πεις ακομα.

Νομίζω ότι σχεδόν μπορείς

Για μένα ήταν εξαιρετικός αυτή τη φορά

Με τέτοια εμφάνιση θα μπορούσε να τραβήξει ένα πιο ελαφρύ δρόμο αμερικάνικων ταινιών αλλά δεν το έκανε, έχει τόσους διαφορετικούς ρόλους στο ενεργητικό του και δε θυμάμαι κάπου να είπα πως δεν ήταν το λιγότερο αξιοπρεπέστατος

Εμένα αυτά μου αρκούν...

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειδα την μιση ταινια... Δεν θα πω τπτ γιαυτην, αφου δεν την τελειωσα. Πρωτη φορα κοιμηθηκα στον κινηματογραφο. Δεν εφταιγε η ταινια, εφταιγε η δουλεια που με εξαντλησε :P

Απλά στην συγκεκριμένη σκηνή

Ζητάει νερό, το πάει γεμάτο, σηκώνει το χέρι χωρίς το ποτήρι, το ακουμπάει και είναι πάλι γεμάτο νομίζω?

Δε την είδα όπως είπα και ότι θυμάμαι απ' ότι μου εξήγησε ο δίπλα

Το προσεξα και εγω αυτο. Σηκωνει το χερι χωρις το ποτηρι, και οταν το ακουμπαει κατω το ποτηρι ηταν αδειο. Ειχε και αρκετα αλλα λαθοι.

Δημοσ.

Θυμάστε στην αρχή που μπαίνει αυτός στο μέρος, έξω στην αυλή και είναι εκείνη η φρικτή γριά με τα λίγα μαλλιά, που του κάνει νόημα ''Σουτ'' με το χέρι; Αυτή ήθελε να πει, ότι όλοι γνώριζαν ότι ''το παίζουν'' και ότι και καλά ''σουτ'' ότι δεν θα πεί τίποτα. Κλέβερ.

Πολύ καλό εύρημα αυτό!

Δεν το είχα προσέξει καθόλου ...

Δημοσ.

Καλο ηταν...

Το προβλημα ηταν οτι το περιμενα αψογο, καπου στραβωσα γιατι δεν ειχε αγωνια στην εξελιξη του αλλα στο τελος ηταν δυνατο. Η πλακα ειναι οτι βρηκα τα 2/3 της ταινιας κλεμμενα ή μαπα σκηνοθετικα αλλα καλα σεναριακα, στο τελος μου φανηκε μετριο σαν σεναριο αλλα πολυ καλο σκηνοθετικα. Ενιωσα σαν ο σεναριογραφος να πηρε πανω του τα πρωτα 2/3 και μετα φωναξαν τον αληθινο Σκορτσεζε να γυρισει το τελος.

Τεσπα, περιμενα περισσοτερα αλλα δεν κλαιω και τα λεφτα μου. Το ξαναεβλεπα αλλα σε DVD δεν θα το αγοραζα.

Αντε να δουμε το Inception μπας και μας βγει...

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό σε όλα του.

Βέβαια αυτές είναι οι αγαπημένες μου ταινίες: με τρέλες και παράνοιες, που άλλα νομίζεις και άλλα συμβαίνουν, οπότε δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός. Και ο Καπουτζίδης να έπαιζε,θα μου άρεζε.

Παρόλα αυτά, είχε κάποια σημεία που επίτηδες, ζαβολιάρικα, προσπαθούσαν να σε παραπλανήσουν και να νομίζεις ότι ο Di Caprio είχε δίκιο. Και δεν είναι ωραίο να τα αποδίδεις όλα στην παράνοιά του.

-Το τσιγάρο που έκαιγε στην άκρη του γκρεμού;

-Το χαρτί που του έδωσε πριν "πέσει" στον γκρεμό ο Ruffalo τί έγραφε; Το έβαλε όντως στην τσέπη του ο DiCaprio όταν το έπιασε στον γκρεμό ή το φαντάστηκε και αυτό; Γιατί δεν το διάβασε καθόλου;

-Ο φυλακισμένος στην πτέρυγα Γ' γιατί του τα έλεγε όλα αυτά; Η μόνη του σχέση με τον Di Caprio δεν ήταν ότι τον πλάκωσε επειδή του μίλησε με το κανονικό του όνομα;

Το βασικό μοτίβο της ταινίας μου θυμησε το memento. Από τις πολύ καλές ταινίες του Scorcese και από τις πολύ καλές φετινές.

Δημοσ.

Εγω υποψιαζομαι οτι το inception θα ειναι μεγαλυτερη πατατα και απο το shutter island.

Το ειπε και ο ιδιος ο di caprio σε δηλωσεις του οτι δεν εχει καταλαβει τι γινεται στην ταινια(inception).

Δημοσ.
Εγω υποψιαζομαι οτι το inception θα ειναι μεγαλυτερη πατατα και απο το shutter island.

Το ειπε και ο ιδιος ο di caprio σε δηλωσεις του οτι δεν εχει καταλαβει τι γινεται στην ταινια(inception).

facepalm και οτινανισμος :X

Δημοσ.

ΤΑΙΝΙΑΡΑ...Μολις την ειδα, καλο ειναι να την δειτε 2 ισως και 3 φορες για να μπορεσετε να τα ''πιασετε'' ολα...2 thumbs up

Δημοσ.

Πολύ καλή σκηνοθεσία!! Εξαιρετική η ατμόσφαιρα!

Η υπόθεση μου θύμισε μεγάλο επεισόδιο Twilight Zone. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το δούμε και δεύτερη φορά για να πιάσουμε κάτι παραπάνω!

Δημοσ.

μην διαβασετε αν δεν την εχετε δει...

σαν την εκτη αισθηση ειναι, αλλα το τουιστ ειναι ψιλοπροφανες...

ακομα και ετσι, βλεποταν...

Δημοσ.

Τα πρωτα 60/65 λεπτα της ταινιας υπαρχουν καποιες σκηνες που δεν μπορεις να καταλαβεις για ποιο λογο υπαρχουν η τι ακριβως εννοουν (τις οποιες οταν αρχιζει να ξεδιπλωνετε το μυστηριο) παιζει και να τις εχεις ξεχασει...χαρακτηριστικα θα αναφερω την γιαγια που οταν μπαινει ο Teddy στο ψυχιατρειο του κανει ''ΣΣΣΣΣΣ''....!!(μια κινηση που κρυβει πολλα).

Αυτος ειναι και ο λογος που πρεπει να δεις την συγκεκριμενη ταινια πανω απο μια φορα για αυτες τις μικρες λεπτομερειες.

Οσο για το τελος ειναι ''ΤΟΥΜΠΑΝΟ'' αρκει βεβαια να το εχεις καταλαβει και αυτο οπως πρεπει (παρεπιπτωντος αρκετος κοσμος καταλαβε/συμπερανε διαφορετικα πραγματα) και ισως να μην εχει να κανει με το κοινο καθ'αυτο αλλα με τον σκηνοθετη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...