runner1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλά ρε παιδιά σοβαρά μιλάτε ότι οι κριτικοί μίλαγαν για ανατροπή σοκ??????Σιγά την ανατροπή!!Έχουμε δει πολύ καλύτερες ανατροπές στον κινηματογράφο από αυτή που είχε η εν λόγω ταινία!Ε ρε κάτι "άσχετους" που πληρώνουν για να κριτικάρουν ταινίες! Καλά κάνω και ΔΕΝ τους εμπιστεύομαι!9 στις 10 φορές διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με αυτά που λένε!
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 διαβαζε Ebert.Oχι οτι συμφωνω παντα μαζι του,αλλα εχει αποψη που την τεκμηριωνει παντα.
rebel2000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 H ταινία ήταν πολύ καλή και πραγματικά απορώ για κάποιες γνώμες που διάβασα για την πατάτα της δεκαετίας!!!θα ήθελα πολύ να ακούσω κάποιες από αυτές που θεωρούν καλές... Πάντως αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι έβγαινα απο το σινεμά και άκουσα απο τουλάχιστον 2-3 διαφορετικά άτομα να αναρωτιούνται τι τελικά έγινε.... που να βλέπαν και τίποτα άλλο δλδ... :-P
randy1989 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ναι ηταν αληθεια αυτα που ειπε ο γιατρος και απλα στο τελος ο Ντι Καπριο επιλεγει να του κανουν λοβοτομη ωστε να ξεχασει ολα αυτα που εγιναν γιατι δεν μπορουσε να ζησει μ αυτο. Δηλαδή όλα αυτά που είδε π.χ τη Ρέιτσελ στην σπηλιά και αυτά που έκανε π.χ που ήρθε με το φέρι στο νησί ή που μίλησε με εκείνον τον κρατούμενο στο κελί, ήταν παραισθήσεις τις οποίες δημιούργησε για να ξεχάσει το κακό που έκανε στην γυναίκα του ή έγιναν πραγματικά? Κάπου αλλού που ρώτησα μου είπαν πως όλα αυτά έγιναν πραγματικά και πως αυτά που του είπε ο γιατρός στον φάρο ήταν ψέματα και στα σκαλιά έδειξε στον "ψυχολόγο" του ότι δεν τον έχουν κοροϊδέψει και έτσι έκανε αυτός νόημα να του κάνουν λοβοτομή. Και επειδή ακούω διαφορετικές γνώμες έχω μπερδευτεί. Ο ένας μου λέει αυτό ο άλλος το άλλο.
kirileman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Όπως τα λέει ο nicktamias, δε "ξανακύλησε", απλά δε μπορούσε να ζήσει με τις τύψεις του και το 'παιξε τρελός για να του κάνουν λοβοτομή, προφανώς αυτό εννοεί ως "θάνατο" όταν λέει "die as a good man". Btw, η ταινία δεν ήταν καθόλου μα καθόλου κακή!
antreas18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Φιλε randy Αυτα που του πε ο γιατρος ηταν ολα αληθεια.Οι παραισθησεις που ειχε ηταν με εκεινη στη σπηλια η οποια δεν υπηρχε και φυσικα με την γυναικα του κλπ.Και φυσικα ολο το στορυ που ειχε δημιουργησει για αυτο το ιδρυμα, το οποιο ηταν αποτελεσμα απο την αρνηση του να δεχτει την πραγματικοτητα οτι η γυναικα του που τοσο αγαπουσε σκοτωσε τα παιδια του. Στο τελος λοιπον καθεται στα σκαλια με τον ψυχιατρο του και του εμπιστευεται(αφου πρωτα ομως επαιξε για λιγο τον "τρελο" για να δοθει το οκ της λοβοτομης) οτι δεν μπορει να ζησει με αυτη τη πραγματικοτητα και προτιμα να ζει μη γνωριζοντας τι εχει συμβει.Ετσι σηκωνεται εθελοντικα και παει προς τον φαρο...
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Βασικά η ''ανατροπή'' όντως δεν ήταν κάτι το σπουδαίο. Αν δηλαδή η ταινία βασιζόταν εκεί θα είχε πιάσει πάτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Το βασικό της θέμα, και η ανατροπή της στην ουσία'' την έχουμε ξαναδεί ουκ ολίγες φορές και θυμίζει πολύ ''A beautiful Mind'' και ''12 Monkeys''. Και μάλλον δεν είμαι και ο μόνος που την υποψιάστηκε (την ανατροπή) οπότε υπήρχε ένα γενικότερο κλίμα ''το περιμέναμε''.
Francisco Goya Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τελικά όλοι την κατάλαβαν την ανατροπή από τη μέση του έργου; Κι εγώ που χάρηκα ότι είχα αποκτήσει σινεφιλικό ένστικτο ...
ksaplostra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ρε,να πάω κινηματογράφο να το δω ή οχι; Να περιμένω Ρ5;
skiabox Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ρε,να πάω κινηματογράφο να το δω ή οχι;Να περιμένω Ρ5; Να περιμενεις dvdrip! LOL! ---------- Προσθήκη στις 21:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:46 ---------- Ενας φιλος πιο πανω μου θυμισε και το 12 monkeys που ειναι και αυτη απο τις χειροτερες ταινιες ever.Εκει ειχα κοιμηθει κανονικα!!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ενας φιλος πιο πανω μου θυμισε και το 12 monkeys που ειναι και αυτη απο τις χειροτερες ταινιες ever.Εκει ειχα κοιμηθει κανονικα!!! Οτι και να κανεις, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ!!!!
Cue Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Θα συμφωνήσω με runner1 σε γενικές γραμμές. Δε με έπεισε ο Di Caprio με την καμμία όμως. Και εμφανισιακά και αυτά τα ψευτο-ξεσπάσματα και όταν προσπαθούσε και καλά να το παίξει ψαρωτικός και νευρικός και δε ξέρω γω τι. Over the top and didn't deliver for me. (Σκέφτομαι το Inception του Nolan και με πιάνει μια κρυάδα ) Overall οι ερμηνείες πάντως, αν εξαιρέσουμε Kingsley και Max von Sydow, έπεσαν flat. Η δε γυναίκα του Di Caprio και το connection, I just didn't feel it. Σεναριακά επίσης όπως λέει ο Sellers τα χουμε ξαναδεί. Saw it coming from miles away και αφού δεν είχα και την ερμηνεία του πρωταγωνιστή να με κρατάει... Και που να είχα δει και trailer. Ο Scorcese ντάξει σκηνοθετικά δεν έχω να πω τίποτα. Overrated για μένα 6/10.
chaplin1981 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Να περιμενεις dvdrip!LOL! ---------- Προσθήκη στις 21:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:46 ---------- Ενας φιλος πιο πανω μου θυμισε και το 12 monkeys που ειναι και αυτη απο τις χειροτερες ταινιες ever.Εκει ειχα κοιμηθει κανονικα!!! Το 12 monkeys απο τις χειροτερες που εχεις δει..Μαλιστα..Σορρυ φιλος που γινομαι κακος(δεν κρατιεμαι)αλλα μηπως τα γουστα σου περιοριζονται στον Σηγκαλ και τον Βαν Νταμ?Τωρα θα μου πεις γουστα ειναι αυτα οκ.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και καποια αντικειμενικα κριτηρια ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.