FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 παιδια αυτο το εχει δωσει κανεις? :lol::lol: βεβαια ειναι για τους κατεχοντες,,,αλλα τα σπαει :shifty: http://spoonyexperiment.com/2010/02/22/shutter-island-a-puzzle-of-flesh/
Francisco Goya Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 παιδια αυτο το εχει δωσει κανεις? :lol::lol: βεβαια ειναι για τους κατεχοντες,,,αλλα τα σπαει :shifty: http://spoonyexperiment.com/2010/02/22/shutter-island-a-puzzle-of-flesh/ Πρώτο comment από κάτω : "Oh no Fantasmagoria!"
oneofthem Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 το είδα χθες δε μπορώ να πω ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο, καλή παραγωγή, σενάριο χιλιοπαιγμένο μισό μέρος κλασσικό τύπου σχιζοφρένεια ή πλεκτάνη και μισό μέρος clopy paste από ταινίες προγόνους, καλή επιλογή κομματιών δε λέω but still.. παρά τις 2 ώρες δεν είχε καλή κλιμάκωση συνδυασμένη με πλοκή (για αυτό δεν υπήρχαν και περιθώρια για ερμηνείες παρά το για μένα πολύ αξιόλογο cast) και αυτό είναι το μεγάλο κενό ειδικά όποιος έχει δεί τις όμοιες ταινίες μπορεί κάλλιστα να βαριόταν δεδομένου ότι το μισό σενάριο είναι παλιό και το υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη παραγωγή δεν είναι άχρηστη ταινία λόγω καλής παραγωγής αλλά τπτ παραπάνω που να την ξεχωρίζει για το είδος
slygeo87 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 "Which would be worse? To live as a monster or to die as a good man?" Ταινιάρα... /edit: Ο Teddy φτάνοντας στο νησί έχει σώας τα φρένας. Ο συνεργάτης του είναι βαλτός. Όχι. Ο Andrew είχε μία γυναίκα τρελή. Δεν την έδωσε και αυτή σκότωσε τα παιδιά τους στο ποτάμι. Αυτός μετά σκότωσε τη γυναίκα του και τον κλείσανε στο shutter island. Στο γιατρό στο τέλος είπε "I killed them doctor'', με την έννοια ότι δεν βοήθησε τη γυναίκα του όταν έπρεπε. Με τον καιρό και τα χάπια το χάνει το μυαλουδάκι του η τύπισσα που βλέπει στη σπηλιά είναι αληθινή, αλλά είναι λίγο αργά. Του χορηγούσαν chlorpromazine, φάρμακο για τη σχιζοφρένεια. Όταν σταματήσανε τη χορηγία των φαρμάκων άρχισαν τα στερητικά σύνδρομα, οι τρεμούλες και οι ψευδαισθήσεις. ...ήρθα να κάνω τη δουλειά μου και τελικά πάω για λοβοτομή κι άντε γεια. Εσύ (το τέρας) θα ζήσεις με το βάρος της πράξης σου. Ξέρει τι είναι. Είναι ο andrew o δολοφόνος. Προτιμάει όμως να πεθάνει σαν "καλός άνθρωπος" (edward daniels) παρά να ζει με το παρελθόν του. Εσείς τι λέτε; Kάπου το 'χασες...
wizzy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 "Which would be worse? To live as a monster or to die as a good man?" Ταινιάρα... /edit: Όχι. Ο Andrew είχε μία γυναίκα τρελή. Δεν την έδωσε και αυτή σκότωσε τα παιδιά τους στο ποτάμι. Αυτός μετά σκότωσε τη γυναίκα του και τον κλείσανε στο shutter island. Στο γιατρό στο τέλος είπε "I killed them doctor'', με την έννοια ότι δεν βοήθησε τη γυναίκα του όταν έπρεπε. Του χορηγούσαν chlorpromazine, φάρμακο για τη σχιζοφρένεια. Όταν σταματήσανε τη χορηγία των φαρμάκων άρχισαν τα στερητικά σύνδρομα, οι τρεμούλες και οι ψευδαισθήσεις. Ξέρει τι είναι. Είναι ο andrew o δολοφόνος. Προτιμάει όμως να πεθάνει σαν "καλός άνθρωπος" (edward daniels) παρά να ζει με το παρελθόν του. Kάπου το 'χασες... @slygeo87: Ποιος είναι ο Andrew;
slygeo87 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αντριου λεϊντις. Το πραγματικό όνομα του Ντικάπριο στη ταινία. Επειδή αυτός ήταν ο δολοφόνος είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο άντριου έναν άλλον άντριου λεϊντις για να δικαιολογήσει το φόνο της γυναίκας του. Ο σκατόφατσας με τα σπίρτα που έκαψε το σπίτι θυμάσαι; =ρ
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Spoiler αδέρφια, spoiler. Εγω την χω δει την ταινία, αλλα μπορει κάποιος να μην την έχει δει. Πάντως όπως τα λεει ο slygeo87 ειναι ή τουλάχιστον αυτο κατάλαβα και εγω. Όχι. Ο Andrew είχε μία γυναίκα τρελή. Δεν την έδωσε και αυτή σκότωσε τα παιδιά τους στο ποτάμι. Αυτός μετά σκότωσε τη γυναίκα του και τον κλείσανε στο shutter island.Στο γιατρό στο τέλος είπε "I killed them doctor'', με την έννοια ότι δεν βοήθησε τη γυναίκα του όταν έπρεπε. Του χορηγούσαν chlorpromazine, φάρμακο για τη σχιζοφρένεια. Όταν σταματήσανε τη χορηγία των φαρμάκων άρχισαν τα στερητικά σύνδρομα, οι τρεμούλες και οι ψευδαισθήσεις. Ξέρει τι είναι. Είναι ο andrew o δολοφόνος. Προτιμάει όμως να πεθάνει σαν "καλός άνθρωπος" (edward daniels) παρά να ζει με το παρελθόν του.
Voodooman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ναι ρε παιδιά, αυτό που πιστεύουμε οι περισότεροι μοιάζει να είναι η αλήθεια. Απλώς ο παππούλης ο Σκορσέζε βάζει στο τελευταίο πλάνο και τον φάρο, έτσι, για να δημιουργήσει φασαρία.
angelina_x Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Πολύ ωραία ταινία, αλλά μέχρι να αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον βαριέσαι... Sent from my X10i using Tapatalk
tzinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 την ειδα επιτελους και εγω, μου αρεσε αλλα ειναι πολυ messy. Δεν εχω προβλημα με ντι καπριο, μια χαρα επαιζε και ο σκορτσεζε εδωσε ρεστα σε θεματα ατμοφαιρας/σκηνοθεσιας. Ισως σε καποια πλανα το παρακανε, πχ οταν περπαταει σε ενα διαδρομο, η οταν περιμενεις να του την πεσει καποιος, φανηκε σαν να περπαταει παραπανω για λογους σασπενς και στο τελος δεν ειχε συχνα και πεσιμο/χεσιμο. Αλλα γενικα ειχε χιτσκοκικη ατμοσφαιρα και το νησι και οι καταιγιδες, οι βραχοι, οι σπηλιες, ο φαρος....ολα γαματα. ΑΛΛΑ το προβλημα ειναι οτι ενω σαν ταινια ειναι delightfully psycho, σαν στορυ δεν ειναι ολοκληρομενο. Και επειδη συχνα πηγενω προς το εναλακτικο εντιγκ, αυτη τη φορα δεν ξερω τι πραγματικα εγινε. Ναι πολλες ταινιες το κανουν αυτο και σηκωνουν συζητηση και θελουν να δημιουργησουν κατι τετοιο, αλλα σπανια μια ταινια αφηνει τοσα πολλα αντικροουμενα σημαδια. Θα μπορουσα να γραψω απο 2 σελιδες για τις 2 αποψεις που πεζουν και θα μπορουσα να σας πεισω οτι ισχυουν και τα 2, αλλα δεν γινεται να ισχυουν και τα δυο, η ειναι η δεν ειναι. Αρα ο κυριος σκορτσεζε σεναριακα δεν το παιξε σωστα. ΕΙναι ομως απολαυστικη ταινια σαν ατμοσφερικο θριλερ. 7+/10
bnvdarklord Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Με ενδιαφέρουν οι 2 εκδοχές σου, γιατι εγω μετα απο συζήτηση με τους φιλους μου οταν το είδα, καταλλήξαμε με σιγουριά σε μονο 1.
slygeo87 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ναι και 'γω μόνο σε μία κατέληξα. Πες τίποτα ρε 'συ τζίνο.
CROM271 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Και εγω μια απο τα ιδια. Δεν παρατηρησα να υπαρχει πιθανη 2η εκδοχη.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν 2 εκδοχές απλώς η μία δίνεται απλώχερα στο κοινό και φαίνεται να την επιλέγει και ο ιδιος ο Σκορτσεζε και η δευτερη που εμφανίζεται ως αουτσάιντερ και θα επιλέξει αυτός που θέλει να την πιστεψει.
V for Vagelis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Για ποια εκδοχή μιλάτε τελικά; Πλάκα θα χει να μην εννοείτε την ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.