Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 holy sith! μόνο 3.03gb? σε screenshots θα είναι? ευκαιρία να seedάρουμε μέχρι να πεθάνει ο highlander... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 holy sith! μόνο 3.03gb? σε screenshots θα είναι? ευκαιρία να seedάρουμε μέχρι να πεθάνει ο highlander... Δυστυχώς και εγώ θα υποκύψω. Μου είναι αδύνατον να περιμένω μέχρι να μου έρθει η κόπια από Uk. Έλεγα να αφοσιωθώ στο Larάκι (guardian of light) για Σ/Κ αλλά με βλέπω να το ξεπετάω σύντομα και εφόσον βγήκε και το civ.....δεν μπορώ να κρατηθώ. Μη σας πω να ακυρώσω και την βραδινή μου έξοδο για μπυρομπριζολίδια, έχω έναν κόσμο να κατακτήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 holy sith! μόνο 3.03gb? σε screenshots θα είναι? ευκαιρία να seedάρουμε μέχρι να πεθάνει ο highlander... τελευταία φορα που το άκουσα αυτο ήταν στο ΚΕΑΠ...μπλιαχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το Civ δεν είναι tbs και είναι το fallout....... Τα έχεις μπερδέψει....λίγο αχέμ πολύ! ναι οντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι σε αυτο εχεις ενα δικιο. Απλα τα strategy games μου αρεσουν γενικα. Δε το λες ακριβως turn based strategy.. Τετοια ειναι το fallout και HOMM. Το civ είναι ο ορισμός του turn-based strategy. Τα άλλα που λες καλά παιχνίδια είναι, αλλά σε άλλες κατηγορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Κ Α Τ Ε Β Α Ι Ν Ε Ι Ι Ι Ι Ι....... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Κ Α Τ Ε Β Α Ι Ν Ε Ι Ι Ι Ι Ι....... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Αυτό κατεβαίνει και κάτι άλλο ανεβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ε δε πιστευω.. Τοσο πια..;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό κατεβαίνει και κάτι άλλο ανεβαίνει :lol::lol::lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ε δε πιστευω.. Τοσο πια..;; Τόσο και άλλο ΤΌΣΟ... χα χα χα χα Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) εγώ το πήρα απο steam ... !! αρχικά το είχα "κατεβάσει" αλλα επειδή μάλλον θα λιώσω καλύτερα να το έχω αυθεντικό.. να υποθέσω οτι μόνο σε μένα κάνει κουλά με τα γραφικά αφου δεν έχω δει να γράφετε κάτι... :-( edit: έκλεισα το Crossfire και όλα οκ με τα γραφικά.. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2010 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Έριξα το πρώτο λιώσιμο, omg νυστάζω απίστευτα Καλά οι hoptiles μας τι απίστευτο unit!!!! Επιτύθονται και κραυγάζουν σαν spartans και είναι πραγματικοί δολοφόνοι \0/ Μου την έπεσαν ταυτόχρονα ρωσογερμανοί, είπα game over αλλά έφτιαξα μερικούς hoptiles και τώρα απολαμβάνω τα λάφυρα της Μόσχας και του Βερολίνου ....ΒΙΑΣΜΟΣ. Νormal δυσκολία για την ώρα, αύριο μεθαύριο θα βουτήξω στα πιο βαθιά Αναθεωρώ για city-states, τα "questάκια" τους έχουν φάση αν και απίστευτα χρονοβόρα..... Το παιχνίδι είναι κλασσικό civ, 7 το πρωί μπροστά στην οθόνη.....ευτυχώς είναι Σαββάτο! P.s. Που πήγε ο Περικλής Οεοεο? Γιατί μόνο Αλέξανδρο ρε Sid? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Να ρωτησω ρε παιδια ...εγω ειμαι γυρω στα 30 και λατρης του Total War ...ειχα παιξει παλιοτερα μια φορα civ και μου ειχε φανει πολυ παιδικο ...εσεις που το παιζετε τι ηλικια ειστε αν επιτρεπεται ( οχι οτι η ηλικια εχει σημασια , ενδεικτικο ειναι ..και γω στα 30 δεν θα επρεπε κανονικα να λιωνω στο Cod ) προσοχη δεν το λεω για να προσβαλω το παιχνιδι η οσους το παιζουν ..απλα να ξερω αν αξιζει να το ξαναδοκιμασω ...και επισης το μικρο μεγεθος με παραξενευει πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Να ρωτησω ρε παιδια ...εγω ειμαι γυρω στα 30 και λατρης του Total War ...ειχα παιξει παλιοτερα μια φορα civ και μου ειχε φανει πολυ παιδικο ...εσεις που το παιζετε τι ηλικια ειστε αν επιτρεπεται ( οχι οτι η ηλικια εχει σημασια , ενδεικτικο ειναι ..και γω στα 30 δεν θα επρεπε κανονικα να λιωνω στο Cod ) προσοχη δεν το λεω για να προσβαλω το παιχνιδι η οσους το παιζουν ..απλα να ξερω αν αξιζει να το ξαναδοκιμασω ...και επισης το μικρο μεγεθος με παραξενευει πολυ 34 ... Και λιωνω απίστευτα... χα χα χα Και εχθές στο public που έψαχνα για το παιχνίδι ήταν ένας κύριος γύρω στα 45 ~ 50 και το έψαχνε και αυτός σαν τρελός. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Έριξα το πρώτο λιώσιμο, omg νυστάζω απίστευτα Καλά οι hoptiles μας τι απίστευτο unit!!!! Επιτύθονται και κραυγάζουν σαν spartans και είναι πραγματικοί δολοφόνοι \0/ Μου την έπεσαν ταυτόχρονα ρωσογερμανοί, είπα game over αλλά έφτιαξα μερικούς hoptiles και τώρα απολαμβάνω τα λάφυρα της Μόσχας και του Βερολίνου ....ΒΙΑΣΜΟΣ. Νormal δυσκολία για την ώρα, αύριο μεθαύριο θα βουτήξω στα πιο βαθιά Αναθεωρώ για city-states, τα "questάκια" τους έχουν φάση αν και απίστευτα χρονοβόρα..... Το παιχνίδι είναι κλασσικό civ, 7 το πρωί μπροστά στην οθόνη.....ευτυχώς είναι Σαββάτο! P.s. Που πήγε ο Περικλής Οεοεο? Γιατί μόνο Αλέξανδρο ρε Sid? το hoptile είναι ο hoplite/οπλίτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα