Προς το περιεχόμενο

Civilization V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα strategy θα μπορέσω να παίξω εύκολα ή θα δυσκολευτώ?

Εχε υποψιν σου οτι δεν ειναι απλα strategy game αλλα strategy TURN BASED game.

Ενα ειδος που καποιοι το λατρευουν (οπως οι περισσοτεροι του τοπικ) αλλα πολλοι το βαριουνται.

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι άλλου τύπου genre.... Ένα παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει 5-6 ώρες....

Ξεκινάς μεσημέρι και κάποια στιγμή λες "Τι ώρα πήγε; Α, ωραία...Τι μέρα έχουμε σήμερα;"

Δημοσ.
Είναι άλλου τύπου genre.... Ένα παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει 5-6 ώρες....

Ξεκινάς μεσημέρι και κάποια στιγμή λες "Τι ώρα πήγε; Α, ωραία...Τι μέρα έχουμε σήμερα;"

χα0χ0α0χα0χ0α0χα0χ0α σημερα το επαθα αυτο χ0αχ0αχα

ολοκληρη πιστα ξεκινας με αρχαια πολη(εξω ειναι μεσιμερη)και στο τελος εχεις φτασει 2050(εξω νυχτα :lol:)

αλλα στο 4 ολα αυτα :P

Δημοσ.

Εχω φτασει στα ορια επιληψιας με το IV!!!

Οντως να ξεκινας μεσημερι και με εξαιρεση 1 5λεπτο διαλειμματακι για βραδυνο και κανα 2 2λεπτα για κατουρημα και νερο , να εχει παει 4 τα ξημερωματα και να λες στον εαυτο σου ενα γυρο ακομα , να δω τι θα κανουν οι αντιπαλοι και το κλεινω να κοιμηθω...

Δημοσ.

Δεν ξέρετε πόσο Civ4 έπαιξα το καλοκαίρι... δεν ξέρετε. Και δε θα μάθετε, γιατί ντρέπομαι να πω. :P

Δημοσ.

Ειναι απιστευτο αυτο το παιχνιδι πως εχει την ιδια επιδραση σε ολους. Και σε μενα τα ιδια το ποιανω το μεσημερι και καταφερνω να το σταματησω αργα το βραδυ ( Αυτο οταν παω να το βαλω για δυο τρεις ωρες. Αχ να το ειχα αυτο στο στρατο τοτε που ηταν και 18 μηνες ουτε που θα ειχα παρει χαμπαρι οτι πηγα!!

Δημοσ.

Δεν εχω καμμια σχεση με την εν'λογω σειρα παιχνιδιων. Πηρα σημερα για πλακα το Civ 3 και επαιξα κανενα 15λεπτο, αλλα το βαρεθηκα! Βασικα το tutorial εβαλα και ειχε πολλα πραματα και δε καταλαβαινα.. Εχτιζες οπου να'ναι πολεις και αμεσως πηγαιναν στο 10.000 πλυθησμο. Γενικα δε μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. Ισως τα IV και V να ειναι πολυ καλυτερα.

Με τον υπολογιστη παιζετε;

Δημοσ.

και το 3 ειναι πολυ καλο απλα δεν μπηκες στο πετσι του ρολου ακομη... :-)

εγω δεν επαιξα ποτε tutorial, το εμαθα με τον δυσκολο τροπο :P

αμα σου αρεσουν τα turn based strategy δεν θα ξεκολας...

Δημοσ.
Δεν εχω καμμια σχεση με την εν'λογω σειρα παιχνιδιων. Πηρα σημερα για πλακα το Civ 3 και επαιξα κανενα 15λεπτο, αλλα το βαρεθηκα! Βασικα το tutorial εβαλα και ειχε πολλα πραματα και δε καταλαβαινα.. Εχτιζες οπου να'ναι πολεις και αμεσως πηγαιναν στο 10.000 πλυθησμο. Γενικα δε μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. Ισως τα IV και V να ειναι πολυ καλυτερα.

Με τον υπολογιστη παιζετε;

Το 4 νομίζω ήταν μεγάλο βήμα μπροστά, ειδικά αν βάλεις και τα 2 expansions...

Νομίζω το αδικείς το παιχνίδι αν το αφήσεις έτσι γρήγορα...

Δημοσ.

Και πως γινονται οι μαχες; Με ενα στρατιωτη τη καθε φορα; Ποσο ρεαλιστικο ειναι αυτο;

Δημοσ.

αφτα ειναι που γουσταρω εγω ενα ενα το στρατιωτακη ;)

φορτωνεις 2 καλους σε λεβελ και βουρ στην αντιπαλη πολη πανω σε βουνο και δαση(+75%)και γυρο με τον γυρο μια το καθε ενα κανεις ζημια στα βαρβαρικα χωρια...μεχρι να βγαλεις και αλλους και να την κατακτησεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...