Προς το περιεχόμενο

Civilization V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Steam only.........

Το game.co.uk ξεκίνησε την διαδικασία αποστολής. Λογικά αύριο θα φύγει το game, οπότε από Δευτέρα στην καλύτερη να το έχω :cry: 3-5 μέρες αναμονής νομίζω αξίζουν τα 17 ευρώ που εξοικονομώ.

Δημοσ.
Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα strategy θα μπορέσω να παίξω εύκολα ή θα δυσκολευτώ?

Το Civ4 είχε καλούς οδηγούς και σε έφερνε με ωραίο τρόπο στο παιχνίδι. Σου το μάθαινε σιγά σιγά. Για το 5 ακούγεται ότι ισχύει το ίδιο και καλύτερα. Ελπίζουμε να είναι αλήθεια.

Το παιχνίδι, όμως, αυτό μαθαίνεται κυρίως εμπειρικά. Παίζεις μερικά από την αρχή μέχρι το τέλος σε εύκολο επίπεδο και όσο ανεβάζεις το επίπεδο αρχίζεις να ασχολείσαι και με περισσότερο micro-management. Για παράδειγμα όταν ξεκινάς μπορείς να βάλεις δρόμους, φάρμες, ορυχεία και άλλα improvements να φτιάχνονται μόνα τους. Σιγά σιγά, μπορείς να ξεκινήσεις κι εσύ.

Επίσης, στο εύκολο επίπεδο, πιστεύω μπορείς να κερδίσεις εύκολα ακόμα και αν κάνεις απλά όσα σου προτείνει ο υπολογιστής.

Δημοσ.

Έπαιξα το demo και οι εντυπώσεις που μου έμειναν είναι οι καλύτερες, έστω και αν έπαιξα για μόλις 100 γύρους :P Πάνω μου έμπαινα στα ενδότερα του παιχνιδιού μου πέταξε ένα demo is over και μου έμπηξε την μάχαιρα στην καρδιά. PLEASE ΡΕ, one more turn :-D

Οι ρυθμίσεις μπήκαν αυτόματα και δεν μπορούσα να τις αλλάξω από το παιχνίδι, λογικά οι recomended για το μηχάνημα μου ήταν ωστόσο, παρατήρησα πρόβλημα στο scrolling και στο zoom ήτοι μικροκολληματάκια. Τρέμω το τι θα γίνει όταν ανοίξει ο χάρτης και γεμίσει από μονάδες............

Το περίμενα με ανυπομονησία το παιχνίδι, μετά το demo με ακόμα περισσότερη μπορώ να πω. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ. Τι να μου κάνουν 100,1000,10000 turns? Όσες και να μου δώσει το game εγώ θα θέλω πάντα μια ακόμα

one more turn,

one more turn,

one more turn,

one more turn ρεεεε

μέχρι το civ 6 :-)

Αγαπώ civ ΤΡΕΛΑ

P.s. Μου έλειψαν λίγο οι ομιλίες των ομάδων μιας απουσιάζουν, καθώς και οι ήχοι των πόλεων (όταν γίνεται border expand π.χ.) Ελπίζω να υπάρχουν στο final release...

P.s.2. Ο Alexander the great εμφανίζεται ως....ΈΛΛΗΝΑΣ!!!! OMG ρε SID <3. Εγώ το ξέρω, εσείς το ξέρετε αλλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πιθανόν οι άλλοι να μην το ξέρουν γι'αυτό και το αναφέρω.

Δημοσ.

Και εγω πηρα μια γευση χτες, ακριβως το ιδιο συναισθημα. Πολυ ωραιο το ατιμο. Ειδικα τις μαχες τις εχουν φτιαξει καλυτερα τωρα και σε γραφικα και στησιμο των μοναδων. Πολυ καλο οτι δε μπορεις να κανεις stack τις μοναδες. Πριν ο υπολογιστης μαζευε 40 50 μοναδες απο το πουθενα και σου την επεφτε. Τωρα πλεον δε παιζει αυτο. Εγω παντως θα το παρω απο ελλαδα το εχω βρει 43 ευρω οποτε για 10 ευρω αξιζει.

Προβλημα δεν ειχα με τα γραφικα full ολα σε ΑΤΙ 4870 και ΑΜD Athlon II.

Παντως το civ οντως ειναι εθιστικοτατο και μαλλον θα χρειαστουμε κλινικη αποτοξινωσης. Μεινετε μακρια καλυτερα... :)

Δημοσ.

εκεί που κατάφερα να κάνω befriend μία City State, να κυρήξω πόλεμο στο Καίσαρα (Έλληνες - Ρωμαίοι 1-0) και μόλις η city state μου έδωσε και μία μονάδα... demo over!!!

Γαμώτο!

Δημοσ.

Εντάξει το να πάρεις κάποια city state με το μέρος σου δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο. Με μια εξερεύνηση του χάρτη, έχει τόσα πολλά ruins και τόσες πολλές city states που σου πληρώνουν gold που asap κάνεις friendly την cs της επιλογής σου. Η δυσκολία βρίσκεται στο να την διατηρήσεις μιας και ζητάνε τα κέρατα τους στην συνέχεια.

Μήπως παίζει καμία λύση να αυξήσουμε τα turns :P?

Δημοσ.

κατεβασα αυτες τις μερες σχεδον ολα τα demo απο την steam. τριχες κατσαρες!!!! σαν αυτο το παιχνιδι χμ καλο, αλλα για μενα ξενερωτο. το mafia2 τα σπαει ! ενα ps παιζει τρελο ρολο ποια εταιρεια βγαζει τα παιχνιδια ολοι δινουμε τρελα λευτα για πολλα fps και τελικα μερικα κακογραμμενα παιχνιδια σερνονται την ωρα που κανονικα θα τα πεζαμε χαλαρα στο foul!!:P

Δημοσ.

wtf, τι σχέση έχει το mafia2* με το Civ?

* που και το mafia2 δεν είναι όπως το περίμενα, έπαιξα 10 chapters και το παράτησα, είναι πολύ πιο γραμμικό από το 1. Τζάμπα τα τόσα χρόνια αναμονής...

αυτό μας θυμίζει ότι το Civ δεν είναι γραμμικό!

Δημοσ.
wtf, τι σχέση έχει το mafia2* με το Civ?

* που και το mafia2 δεν είναι όπως το περίμενα, έπαιξα 10 chapters και το παράτησα, είναι πολύ πιο γραμμικό από το 1. Τζάμπα τα τόσα χρόνια αναμονής...

αυτό μας θυμίζει ότι το Civ δεν είναι γραμμικό!

+1000 :rolleyes:

Δημοσ.

Αν ισχύει αυτό, το demo γίνεται σχεδόν full έκδοση; Τι άλλο λείπει από το demo;

Δημοσ.
Προβλημα δεν ειχα με τα γραφικα full ολα σε ΑΤΙ 4870 και ΑΜD Athlon II.

Είσαι σε dx9 όμως. Εγώ είμαι σε 6850 stock και 5870, dx11.

Αν ισχύει αυτό, το demo γίνεται σχεδόν full έκδοση; Τι άλλο λείπει από το demo;

Το γεγονός ότι δεν διαλέγεις λαό της αρεσκείας σου? Εμένα μου έβγαλε Alexander αμέσως π.χ. Λογικά και το online τμήμα θα απουσιάζει και φυσικά τα achievements :P

P.s. Δεν βγάζω άκρη πως λειτουργεί ο trainer μέσω steam. Τα φώτα σας!

Δημοσ.
κατεβασα αυτες τις μερες σχεδον ολα τα demo απο την steam. τριχες κατσαρες!!!! σαν αυτο το παιχνιδι χμ καλο, αλλα για μενα ξενερωτο. το mafia2 τα σπαει ! ενα ps παιζει τρελο ρολο ποια εταιρεια βγαζει τα παιχνιδια ολοι δινουμε τρελα λευτα για πολλα fps και τελικα μερικα κακογραμμενα παιχνιδια σερνονται την ωρα που κανονικα θα τα πεζαμε χαλαρα στο foul!!:P

Ποιος ήρωας έβγαλε νόημα;:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...