whiteNinja Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 wow κυκλοφορησαν το manual πριν το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 περασα το 4 και λιωνω αντε να βγει αυτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τα πρώτα reviews είναι ενθαρρυντικά... http://www.metacritic.com/game/pc/sid-meiers-civilization-v/critic-reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ντάξει με τα civilization μεγαλώσαμε δε νομίζω ότι περιμένουμε review για να δούμε αν μας αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 θυμαμαι το civ3 που ειχα παρει και ειχε μεσα εντυπο manual κοντα 200 σελιδες... μου ειχε κανει πολυ μεγαλη εντυπωση μακαρι και το καινουριο να το εχει εντυπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το παιχνιδάκι το παρήγγειλα από το game.co.uk 33 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά γαμώτο ποιος περιμένει να του έρθει. Σκεφτόμουνα για CE αλλά έχουμε πολύ πράμα να αγοράσουμε το επόμενο δίμηνο οπότε οικονομία αν και με βλέπω Παρασκευαστικά να μην κρατιέμαι τελικά να κάνω ντου και να σκάω την 80άρα (ΚΛΕΦΤΕΣ ffs) Από την άλλη αν πιάσεις το civ στα χέρια σου τι να τα κάνεις τα άλλα παιχνίδια. Έχουμε 5 turns μέχρι την Παρασκευή, θα πέσουν και οι συμβουλές από τους advisors και βλέπουμε τι θα γίνει..... Point is έρχεται το CIV ΓΚΑΥΛΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Από την άλλη αν πιάσεις το civ στα χέρια σου τι να τα κάνεις τα άλλα παιχνίδια. Point is έρχεται το CIV ΓΚΑΥΛΑ Πόσο win σε ένα μόνο μήνυμα......; +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salamalekum Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τελειώνετεεεεε, βγάλτε τοοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τουλαχιστον το demo να παρουμε μια τζουρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 θυμαμαι το civ3 που ειχα παρει και ειχε μεσα εντυπο manual κοντα 200 σελιδες...μου ειχε κανει πολυ μεγαλη εντυπωση μακαρι και το καινουριο να το εχει εντυπο Όχι ρε φίλε, τι θυμήθηκες! 1991, μόλις είχε βγει το πρώτο Civ, έτυχε να πέσει στα χέρια μου το -ογκώδες- manual και έπαθα παράκρουση, τέτοιο βάθος δεν είχα ξαναδεί σε παιχνίδι. Έτρεχα να βρω φωτοτυπάδικο να το βγάλω (με σπιράλ και ζελατίνα, να γίνει καλή δουλειά) και καθόμουν μέρες ολόκληρες να σημειώνω με highlighter ό,τι νόμιζα ότι ήταν σημαντικό. Κάπου πρέπει να το έχω ακόμα αυτό το manual. Δεν γίνονται πια αυτά τα πράγματα. Το πολύ πολύ να τα πετάξουν όλα σε ένα pdf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι ρε φίλε, τι θυμήθηκες! 1991, μόλις είχε βγει το πρώτο Civ, έτυχε να πέσει στα χέρια μου το -ογκώδες- manual και έπαθα παράκρουση, τέτοιο βάθος δεν είχα ξαναδεί σε παιχνίδι. Έτρεχα να βρω φωτοτυπάδικο να το βγάλω (με σπιράλ και ζελατίνα, να γίνει καλή δουλειά) και καθόμουν μέρες ολόκληρες να σημειώνω με highlighter ό,τι νόμιζα ότι ήταν σημαντικό. Κάπου πρέπει να το έχω ακόμα αυτό το manual. Δεν γίνονται πια αυτά τα πράγματα. Το πολύ πολύ να τα πετάξουν όλα σε ένα pdf. κριμα... ειναι αλλη αισθηση το εντυπο manual... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικό μείον η έλλειψη βάθους μέσω θρησκειών και civics.......Για να δούμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 steam://install/65900 demo is ready Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα strategy θα μπορέσω να παίξω εύκολα ή θα δυσκολευτώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα strategy θα μπορέσω να παίξω εύκολα ή θα δυσκολευτώ? σιγα σιγα θα το μαθεις το παιχνιδι θελει χρονο...θυμαμαι στο civ 2 επαιζα 3 μηνες μια πιστα :p (πολυ καψιμο τα civ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα