man of steel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Επίσης, πολύ χρήσιμο για το UI είναι να βάλεις να σου δείχνει τα resources σε εικονίδια. Γιατί μόνο με το γραφικό στο χάρτη μπορεί να παραβλέψεις καμία. Nice!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
binis1990 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Παιδια ξερει κανεις αμα εχει επιλογη να ξεκινας το παιχνιδι με τα εθνοι απο το πραγματικο σημειο πανω στην Γη; π.χ να περνεις ελληνες και ξεκινας απο την Ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Βγήκε έκδοση και για linux! http://steamcommunity.com/games/CivilizationV/announcements/detail/1787114954235229948 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Φοβερά νέα!! Απλά έγινε install με την μια και θα παίξω επιτέλους και το brave new world που δεν το είχα μέχρι στιγμής. Θα ενημερώσω πως τρέχει στο kubuntu 14.04 που έχω για διανομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Φοβερά νέα!! Απλά έγινε install με την μια και θα παίξω επιτέλους και το brave new world που δεν το είχα μέχρι στιγμής. Θα ενημερώσω πως τρέχει στο kubuntu 14.04 που έχω για διανομή. Σε μενα στο gentoo τρεχουν ολα μια χαρα. Ενα θεμα υπηρχε μονο με τα DLCs που δεν εμφανιζονταν χθες το βραδυ, αλλα το εφτιαξαν και πλεον λυνεται με verify integrity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Και σε μένα τώρα που το δοκίμασα σε kubuntu 14.04 τρέχει άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Παιζω σε huge maps 12 players 24 city states και ενω ξεκιναει καλα οσο προχωραει αργει παρα πολυ να ολοκληρωσει μια turn, ειδικα στο late game μπορει να κανει και 5-10 λεπτα. Level 8 deity(παντα στο πιο δυσκολο) Παιζω σε low settings k minimum σε αναλυση 1366x768 σε i3 380m-amd radeon mobility 6550m 1gb-ssd samsung evo-8 gb ram ξερω οτι φταιει ο κωδικας του παιχνιδιου που ειναι κακογραμμενος, αλλα πως θα βελτιωσω την αναμονη αναμεσα στα turns,με καλυτερο cpu ή vga? Παιζει καποιος σε huge maps και δεν εχει καθυστερησεις? αν ναι με τι συστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 cpu θες μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 με i7 920 3.8 Ghz και GTX 770 σε 400+ turns δεν πρέπει να κανει πάνω απο ένα με ενάμιση λεπτο σε καθε turn, ισως και λιγοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) δλδ για να παιξω το γαμ..παιχνιδο σε huge maps πρεπει να τα σκασω σε i7? πλακα μας κανουν οι προγραμματιστες του μου φαινεται..... εχω τελειωσει το game σε level 8 με cultural και science victory σε huge maps 12 players αλλα προσπαθω με domination και δεν τα εχω καταφερει ακομα γιατι χρειαζομαι περισσοτερες turns και γινεται αρκετα εκνευριστικο να περιμενεις τοση ωρα να τελειωσει ενα turn ισχυει οτι το παιχνιδι ειναι optimized για dual core cpu's? και οτι με 4-8 cores cpu δεν εχει καποιο κερδος σε ταχυτητα? δλδ οτι οσα περισσοτερα ghz τοσο καλυτερο,ανεξαρτητα απο την αρχιτεκτονικη και το πληθος των πυρηνων? Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2014 από koolisk6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν είναι θέμα κανενός προγραμματιστή, έχω παίξει το game σε i7 920, όπως και στον i5 4670K της υπογραφής και το παιχνίδι δεν είχε ποτέ το παραμικρό θέμα. Εσύ παίζεις σε laptop 4ετίας ένα είδος παιχνιδιού που de facto θέλει CPU power. Όλα τα strategy/grand strategy όσο περνάνε τα turns τόσο και ρίχνουν μεγαλύτερο stress στον CPU. Αντί να κάθεσαι να ψάχνεσαι για τι είναι optimised και δε ξέρω 'γω τι, face the fact ότι το laptop σου, θέλει να βγει στην σύνταξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 και η μηχανη του παιχνιδιου 4 ετιας ειναι οποτε δεν τιθεται θεμα οτι ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια ο i3-380m..... λες δλδ οτι στον i5 4670K της υπογραφής σου παιζεις huge maps σε level 8 με 12 players 24 city states κ μετα απο 200-250 turns δεν αργει να ολοκληρωσει μια turn? εχει σημασια το configuration του παιχνιδιου που σου λεω γιατι κ σε μενα π.χ. με 8-10 players large maps παιζει σχετικα καλα δεν αργει τοσο... μονο οταν βαζω huge maps level 8 καθυστερει οπως ειπα τα γραφικα τα εχω ολα low k minimum ξερω οτι ειναι θεμα cpu αλλα οχι και να παιζει μονο με i7..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 μολις ανέβασα σχετικό βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 σ ευχαριστω πολυ, ειναι με 12 players? γιατι εγω βλεπω 6 στην παρουσα φαση,(εκτος βεβαια αν οι υπολοποι πολιτισμοι εχουν κατακτηθει).... ομολογω οτι ειναι αρκετα καλο το gameplay.... οποτε θελει τουμπανο cpu για late game... ειναι το BNW σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 οι αλλοι 6 πολιτισμοι έχουνε καταστραφεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα