zizu10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Eμ έλα που δεν ξέρω Πάτησα "single player" και μετά "play now" και μου ετοίμασε μόνο του το παιχνίδι το campaign (δυσκολίες, φυλές κλπ..)... Πάντως σίγουρα με έβαλε σε κάποιο αρκετά έως πολύ εύκολο mode..
remalis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Α, ε ναι, λογικά θα σε έβαλε σε κανένα από warlord και κάτω. Δοκίμασε σε prince και αν δεις τα ίδια ανέβαινε ένα ένα. Απλά σκέψου οτι το prince είναι εκεί που δεν έχει handicap στο ΑΙ ούτε σε σένα. Δες εδώ για πιο αναλυτικά. Επίσης, καλό θα ήταν να βάλεις κανέναν χάρτη που να μην είναι απομονωμένα. Π.χ. όχι archipelago.
zizu10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά! Τώρα κατάλαβα τι παίζει και θα ξεκινήσω με Prince. Όταν λες απομονωμένα τι εννοείς??
remalis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Άντε καλή αρχή! Βασικά, εννοώ ότι υπάρχουν κάποιοι τύποι χάρτων όπου μπορεί να μην έχεις τόσο μεγάλο interaction με τους υπόλοιπους. Π.χ. στο αρχιπέλαγος, αν δε θες να επιτεθείς ή να επεκταθείς δίπλα τους εσύ, δύσκολα θα σου επιτεθούν αυτοί. Και ακόμα και τότε θα είναι σχετικά εύκολο να κάνεις defend. Εγώ έχω παίξει αρχιπέλαγο που κατέκτησα ότι υπήρχε μόνο με στόλο και σε άλλο game έκανα culutral victory με ελάχιστο interaction με άλλους λαούς. Οπότε αν θες κάτι πιο δύσκολο και να δεις και το παιχνίδι νομίζω καλύτερα large continent και τέτοιου τύπου χάρτες. Επίσης, αφού παίξεις κανα δυο παρτίδες και βρεις τη δυσκολία που σου ταιριάζει, προτείνω να το βάλεις μια κατηγορία πιο δύσκολο και να ενεργοποιήσεις το One City Challenge. Μπορείς να έχεις μόνο μια πόλη. Έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι και ένας τρομερός τρόπος να μάθεις πιο εύκολα και άμεσα πράγματα για το micromanagement του παιχνιδιού. 1
zizu10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ωραία, θα ρίξω λοιπόν σήμερα ότι πυρηνικά έχω και από αύριο ξεκινάω καινούριο campaign να δοκιμάσω και τους άλλους χάρτες!! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!
zizu10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μπήκα χθες ως Prince (Μ. Αλέξανδρος) αλλά έχοντας συνηθίσει στο πιο εύκολο επίπεδο και με λιγότερους γείτονες, είπα να ασχοληθώ με την κουλτούρα και την οικονομία μου στις δύο πόλεις που έφτιαξα (Αθήνα & Σπάρτη) lol Ε, όπως ήταν φυσικό το πλήρωσα ακριβά μιας και μου την έπεσε ο Αιγύπτιος και μου πήρε τη Σπάρτη αλλά πάλι καλά είχα συνάψει συμμαχία με το Βυζάντιο και δεν μπορούσαν να περάσουν από τα σύνορα για να φτάσουν στην Αθήνα και έτσι έχω μείνει με μία γωνίτσα στην άκρη του χάρτη και με συμμάχους Βυζάντιο και Αμερική... Σιγά σιγά θα ανέβω ξανά (ελπίζω) αλλά θέλει προσοχή και στρατηγική, πράγματα με τα οποία πριν (ως chieftain) δεν είχα ασχοληθεί... Τώρα, όμως, αποκτά ενδιαφέρον το πράγμα
mdr21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Στο prince αν δινεις βαση στη τεχνολογια και κρατας τα πρωτα χρονια εναν ικανοποιητικο αμυντικο ranged στρατο , το περνας νερακι το παιχνιδι.Μετα το 1700 τους κανεις πλακα κ εισαι υπερδυναμη.Το ιδιο και στο king αν φανεις λιγο τυχερος στην αρχη κ μην πεσει διπλα σου κανας πολεμοχαρης γειτονας
remalis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μπήκα χθες ως Prince (Μ. Αλέξανδρος) αλλά έχοντας συνηθίσει στο πιο εύκολο επίπεδο και με λιγότερους γείτονες, είπα να ασχοληθώ με την κουλτούρα και την οικονομία μου στις δύο πόλεις που έφτιαξα (Αθήνα & Σπάρτη) lol Ε, όπως ήταν φυσικό το πλήρωσα ακριβά μιας και μου την έπεσε ο Αιγύπτιος και μου πήρε τη Σπάρτη αλλά πάλι καλά είχα συνάψει συμμαχία με το Βυζάντιο και δεν μπορούσαν να περάσουν από τα σύνορα για να φτάσουν στην Αθήνα και έτσι έχω μείνει με μία γωνίτσα στην άκρη του χάρτη και με συμμάχους Βυζάντιο και Αμερική... Σιγά σιγά θα ανέβω ξανά (ελπίζω) αλλά θέλει προσοχή και στρατηγική, πράγματα με τα οποία πριν (ως chieftain) δεν είχα ασχοληθεί... Τώρα, όμως, αποκτά ενδιαφέρον το πράγμα Όπως τα λέει και ο mdr21. Ότι στόχο και να έχεις πάντα χρειάζεται και κανένα τοξότη, catapult. Τουλάχιστον έναν μέσα σε κάθε πόλη και μετά και κάποιους εκτός. Σου επιβαρύνουν την οικονομία αλλά είσαι πιο ασφαλής. Αν έχεις δε και κανέναν πολεμοχαρή γύρω σου τότε ίσως και παραπάνω. Και γενικά όσο καλές σχέσεις διπλωματίας και να έχεις ΠΑΝΤΑ μπορούν να στην πέσουν.. Επίσης πολύ σημαντικό στην αρχή, που πολλοί το παραβλέπουν, είναι το scouting. Όσο πιο πολύ χάρτη ανακαλύπτεις τόσο πιο καλά. Και παίρνεις το gold από τις πόλεις-κράτη και μαζεύεις τα sites. Επίσης καλό είναι στην αρχή να κυνηγάς και τους barbarian για να ανεβάζεις το rank των μονάδων σου. Χαίρομαι πάντως που σε έψησε. Έχει τρομερό βάθος το παιχνίδι και όσο ανεβαίνεις σε δυσκολία πραγματικά θέλει προσπάθεια.
man of steel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά.Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.Πρόσεξα σε βίντεο στο you tube ότι το τερέν στο civ 5 εμφανίζεται με την μορφή εξαγώνου σε πολλούς παίχτες ενώ σε μένα εμφανίζεται ως ενιαίο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω πλήρη έλεγχο των κινήσεων μου.Δεν μπόρεσα από τις ρυθμίσεις να βρω κάτι σχετικό.Αν και νέος στο civ ασχολούμαι πολλές ώρες την ημέρα και θέλω να το μάθω σωστά.Please help!!!Συγχωρέστε το ξέθαμα του θέματος και την άγνοια ενός πρωτάρη!
alfaeffe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά.Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.Πρόσεξα σε βίντεο στο you tube ότι το τερέν στο civ 5 εμφανίζεται με την μορφή εξαγώνου σε πολλούς παίχτες ενώ σε μένα εμφανίζεται ως ενιαίο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω πλήρη έλεγχο των κινήσεων μου.Δεν μπόρεσα από τις ρυθμίσεις να βρω κάτι σχετικό. Πατα G 2
zizu10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά.Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.Πρόσεξα σε βίντεο στο you tube ότι το τερέν στο civ 5 εμφανίζεται με την μορφή εξαγώνου σε πολλούς παίχτες ενώ σε μένα εμφανίζεται ως ενιαίο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω πλήρη έλεγχο των κινήσεων μου.Δεν μπόρεσα από τις ρυθμίσεις να βρω κάτι σχετικό.Αν και νέος στο civ ασχολούμαι πολλές ώρες την ημέρα και θέλω να το μάθω σωστά.Please help!!!Συγχωρέστε το ξέθαμα του θέματος και την άγνοια ενός πρωτάρη! Κοίτα λίγο εδώ http://forums.2kgames.com/showthread.php?95745-Hex-grid 1
man of steel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα λίγο εδώ http://forums.2kgames.com/showthread.php?95745-Hex-grid Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Είχα αρχίσει να απελπίζομαι
remalis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Επίσης, πολύ χρήσιμο για το UI είναι να βάλεις να σου δείχνει τα resources σε εικονίδια. Γιατί μόνο με το γραφικό στο χάρτη μπορεί να παραβλέψεις καμία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα