Προς το περιεχόμενο

Civilization V

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε μου λέτε....αξίζει να εγκαταστήσω το παιχνίδι στον ssd ; Θα έχει διαφορά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ανάμεσα στα turns; Ειδικά ο χρόνος ανάμεσα στα turns είναι εκνευριστικός προς το τέλος του παιχνιδιού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To νέο expansion πάντως έχει πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές σε όλα τα review που έχω δει. Αν το έχει παίξει κανείς ας μας πει εντυπώσεις

Το τσίμπησα, παρόλο που δεν παίζει σάλιο, γύρω στα 21 ευρώ από το gmg......

Σε πέντε ωρίτσες ξεκλειδώνει, οπότε αύριο με το καλό θα γίνει η αρχή

Αγαπώ Sid και Civ :)

• Like 1

Το τσίμπησα, παρόλο που δεν παίζει σάλιο, γύρω στα 21 ευρώ από το gmg......

Σε πέντε ωρίτσες ξεκλειδώνει, οπότε αύριο με το καλό θα γίνει η αρχή

Αγαπώ Sid και Civ :)

δεν θα το μετανιώσεις 

9 καινούρια civilizations, 2 νέα scenarios (αυτό με την αμερικάνικη επανάσταση φαίνεται να είναι αρκετά καλό), τουρισμό, ιδεολογίες, κάτι σαν ΟΗΕ που παίρνει world wide αποφάσεις, trade caravans και έχει ακόμα πολλά.

Φαίνεται να είναι γεμάτο το πακετάκι αλλά άποψή μου είναι ότι δεν έπρεπε να είναι στα 30 ευρώ αλλά κανά 20άρι ή έστω να το βάλουν με κανά 30% έκπτωση μιας και το launch του είναι πάνω στην αρχή του summer sales.

εντυπώσεις αύριο γιατί ακόμα να κάνει unlock 

Υ.Γ. ΔΕΝ χρειάζεται το Gods & Kings για να παίξεις, μόνο το retail Civ V αλλά και να το έχεις το Gods & Kings πρέπει να διαλέξεις αν θα παίξεις με το Brave New World ή με το Gods & Kings. Στην ουσία χάνεις τα 8 civilizations που έβαλε το Gods & Kings και τα scenarios ΑΛΛΑ δεν χάνεις Ρeligion και λοιπά improvements που έφερε το Gods & Kings

δεν θα το μετανιώσεις

Μα δεν έχω καμία αμφιβολία.

Στην ξεφτίλα θα μου χαρίσει 100ωρες....εχω πολλα να κάνω και απο το gods and kings. Απλα το παιχνίδι το παραταω γιατι κολλαω στην οθόνη, μιλάμε αρρώστια!!!!

από εκεί που είπα "θα παίξω μέχρι τις 6 το πρωί" μετά είπα "να περάσουν οι 30 γύροι να γίνει το world conference" μετά "να περάσουν άλλοι 30 γύροι να ξαναγίνει το 2ο World Conference για να περάσει η δική μου πρόταση" έφτασε να πάει 8μιση όταν έπεσα για ύπνο και 10 ξύπναγα και έτρεχα νοσοκομεία γιατί η γιαγιά στούκαρε την κεφάλα της.

ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα της σημερινής ημέρας;

ΚΑΝΕ SAVE ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ :lol:

και όλα αυτά επειδή είπα να παίξω δοκιμαστικά μέχρι το 20 turn και έφτασα να σταματάω στο 291....

• Like 3

Το αστείο είναι όταν ξεκινάς το παιχνίδι απλά για τα Trading Cards και λες "άντε να δοκιμάσω ένα random game" για να περάσει η ώρα (μέχρι να πέσουν οι κάρτες κ.τ.λ.) - και καταλήγεις να κερδίζεις με Utopia Project 350-400 turns αργότερα :P.

Υ.Γ. Περαστικά στη γιαγιά :)

Ναι, είναι μερικά παιχνίδια αυτές τις μέρες που πήραν "κρυφό" update σε Trading Card games χωρίς σχετική ανακοίνωση στο ανάλογο group (όπως Civ 5, Stellar Impact, Saints Row 3).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...