chiftakis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δε μου λέτε....αξίζει να εγκαταστήσω το παιχνίδι στον ssd ; Θα έχει διαφορά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ανάμεσα στα turns; Ειδικά ο χρόνος ανάμεσα στα turns είναι εκνευριστικός προς το τέλος του παιχνιδιού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 To νέο expansion πάντως έχει πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές σε όλα τα review που έχω δει. Αν το έχει παίξει κανείς ας μας πει εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αύριο δε βγαίνει? Το περιμένω πως και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το τσίμπησα, παρόλο που δεν παίζει σάλιο, γύρω στα 21 ευρώ από το gmg...... Σε πέντε ωρίτσες ξεκλειδώνει, οπότε αύριο με το καλό θα γίνει η αρχή Αγαπώ Sid και Civ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Το τσίμπησα, παρόλο που δεν παίζει σάλιο, γύρω στα 21 ευρώ από το gmg...... Σε πέντε ωρίτσες ξεκλειδώνει, οπότε αύριο με το καλό θα γίνει η αρχή Αγαπώ Sid και Civ δεν θα το μετανιώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Και εγώ το τσίμπησα ή βασικά μου το έκανε gift ένας φίλος. Άντε να καούμε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Περιμένω όποιος παίξει να μας πει τι νέο φέρνει και πόσο αλλάζει το gameplay και φυσικά αν αξίζει η αγορά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 9 καινούρια civilizations, 2 νέα scenarios (αυτό με την αμερικάνικη επανάσταση φαίνεται να είναι αρκετά καλό), τουρισμό, ιδεολογίες, κάτι σαν ΟΗΕ που παίρνει world wide αποφάσεις, trade caravans και έχει ακόμα πολλά. Φαίνεται να είναι γεμάτο το πακετάκι αλλά άποψή μου είναι ότι δεν έπρεπε να είναι στα 30 ευρώ αλλά κανά 20άρι ή έστω να το βάλουν με κανά 30% έκπτωση μιας και το launch του είναι πάνω στην αρχή του summer sales. εντυπώσεις αύριο γιατί ακόμα να κάνει unlock Υ.Γ. ΔΕΝ χρειάζεται το Gods & Kings για να παίξεις, μόνο το retail Civ V αλλά και να το έχεις το Gods & Kings πρέπει να διαλέξεις αν θα παίξεις με το Brave New World ή με το Gods & Kings. Στην ουσία χάνεις τα 8 civilizations που έβαλε το Gods & Kings και τα scenarios ΑΛΛΑ δεν χάνεις Ρeligion και λοιπά improvements που έφερε το Gods & Kings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 δεν θα το μετανιώσεις Μα δεν έχω καμία αμφιβολία. Στην ξεφτίλα θα μου χαρίσει 100ωρες....εχω πολλα να κάνω και απο το gods and kings. Απλα το παιχνίδι το παραταω γιατι κολλαω στην οθόνη, μιλάμε αρρώστια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 το παθαίνω και εγώ και η κοπέλα μου. παίζουμε με τις ΩΡΕΣ λέμε!!!! πόσες φορές ξενύχτησα for one more turn! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 από εκεί που είπα "θα παίξω μέχρι τις 6 το πρωί" μετά είπα "να περάσουν οι 30 γύροι να γίνει το world conference" μετά "να περάσουν άλλοι 30 γύροι να ξαναγίνει το 2ο World Conference για να περάσει η δική μου πρόταση" έφτασε να πάει 8μιση όταν έπεσα για ύπνο και 10 ξύπναγα και έτρεχα νοσοκομεία γιατί η γιαγιά στούκαρε την κεφάλα της. ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα της σημερινής ημέρας; ΚΑΝΕ SAVE ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ και όλα αυτά επειδή είπα να παίξω δοκιμαστικά μέχρι το 20 turn και έφτασα να σταματάω στο 291.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Το αστείο είναι όταν ξεκινάς το παιχνίδι απλά για τα Trading Cards και λες "άντε να δοκιμάσω ένα random game" για να περάσει η ώρα (μέχρι να πέσουν οι κάρτες κ.τ.λ.) - και καταλήγεις να κερδίζεις με Utopia Project 350-400 turns αργότερα . Υ.Γ. Περαστικά στη γιαγιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 να'σαι καλά αλλά δε παθαίνει είναι γερό κεφάλι αυτή trading cards δίνει το Civ V? δεν μου έδωσε καμία (~6h game so far) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ναι, είναι μερικά παιχνίδια αυτές τις μέρες που πήραν "κρυφό" update σε Trading Card games χωρίς σχετική ανακοίνωση στο ανάλογο group (όπως Civ 5, Stellar Impact, Saints Row 3). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 υπαρχει καποιο πακετο του τελευταιου Civ με ολα τα expansion μαζι? εχω χαθει.. το τελευταιο ειναι το gods n kings ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα