Προς το περιεχόμενο

Civilization V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή απέναντι στο Civ 5 είμαι διστακτικός, ειδικά μετά το εξαιρετικό 4, από θέμα πολυπλοκότητας πώς είναι? Οι στρατιωτικές αλλαγές μου αρέσουν αλλά δε θέλω να παίξω κάτι πιο απλουστευμένο από το 4, ειδικά από πλευράς διπλωματίας - κουλτούρας - πολιτικής.

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά είναι αρκετά απλουστευμένο. Κατά την γνώμη μου δεν έχει το βάθος που μπορεί να σε κρατήσει για καιρό μαζί του.

Δημοσ.

Ωχ σοβαρά? Κοίτα να δεις. Ένα ΣΚ λείπεις και ανακοινώνονται ένα σωρό πράγματα.

Φάση θα χει. Paradrops 40 units away... B)

Ανακοίνωσαν και κυκλοφοριά! 12 Ιουλίου οπότε το περιμένουμε. Ότι πρέπει για να καούμε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νέο άρθρο στο rps που αναλύει τα νέα mechanics. Δε το διάβασα όλο τώρα, αλλά φαίνεται να είναι αρκετά αναλυτικό.

Βρήκα ένα thread στο civfanatics για τα preorders.To zavvi το έχει 20 λίρες, αλλά απ'ότι καταλαβαίνω είναι απλά page holder.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το mechanic με τον τουρισμό και το νέο cultural victory φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Επίσης hands on preview στο rps με τον Ed Beach

Τα trade routes αλλάζουν αρκετά το παιχνίδι. Επίσης, μου άρεσε και το ότι μπορείς να βοηθάς και τις δικές σου πόλεις/αποικίες, που πάντα με προβλημάτιζε το ότι φτιάχνεις μια νέα πόλη σε late game για να πάρεις εκείνο το άτιμο το ουράνιο και είναι ουσιαστικά μια πόλη βάρος απλά για το resource.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...