Tobajara Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Επειδή απέναντι στο Civ 5 είμαι διστακτικός, ειδικά μετά το εξαιρετικό 4, από θέμα πολυπλοκότητας πώς είναι? Οι στρατιωτικές αλλαγές μου αρέσουν αλλά δε θέλω να παίξω κάτι πιο απλουστευμένο από το 4, ειδικά από πλευράς διπλωματίας - κουλτούρας - πολιτικής.
chek2fire Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Απλά είναι αρκετά απλουστευμένο. Κατά την γνώμη μου δεν έχει το βάθος που μπορεί να σε κρατήσει για καιρό μαζί του.
remalis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ΧΑχαχαχα έπος. Ποιό mod είναι?? Αν έχει πάντως miss rates όπως στο classic καλύτερα warrior.
Millennium Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν είναι mod.Sorry δεν έβαλα το νέο,νόμιζα είχε μπει. Civilization 5: Brave New World launches in July, XCOM units playable During today's Firaxis PAX East panel, the team also announced that the game will feature XCOM squads as late-game units.
remalis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ωχ σοβαρά? Κοίτα να δεις. Ένα ΣΚ λείπεις και ανακοινώνονται ένα σωρό πράγματα. Φάση θα χει. Paradrops 40 units away... Ανακοίνωσαν και κυκλοφοριά! 12 Ιουλίου οπότε το περιμένουμε. Ότι πρέπει για να καούμε.
zeniath Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αρκεί να μην το βγάλουνε και ζητάνε πάνω από 20ευρώ αλλιώς τα λέμε στα sales
remalis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Νέο άρθρο στο rps που αναλύει τα νέα mechanics. Δε το διάβασα όλο τώρα, αλλά φαίνεται να είναι αρκετά αναλυτικό. Βρήκα ένα thread στο civfanatics για τα preorders.To zavvi το έχει 20 λίρες, αλλά απ'ότι καταλαβαίνω είναι απλά page holder.
remalis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Το mechanic με τον τουρισμό και το νέο cultural victory φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Επίσης hands on preview στο rps με τον Ed Beach Τα trade routes αλλάζουν αρκετά το παιχνίδι. Επίσης, μου άρεσε και το ότι μπορείς να βοηθάς και τις δικές σου πόλεις/αποικίες, που πάντα με προβλημάτιζε το ότι φτιάχνεις μια νέα πόλη σε late game για να πάρεις εκείνο το άτιμο το ουράνιο και είναι ουσιαστικά μια πόλη βάρος απλά για το resource.
gildo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 το εχει free weekend το steam και σε προσφορα το gold edition 9.99. 1
hurin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τόσα dlc, μας μπέρδεψαν! Ποιά έκδοση έχει το πλήρες πακέτο?
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 το κατεβάζω απο steam.. Μου έκανε εντύπωση που το έβγαλαν για κατέβασμα FREE!
karetsos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 το έβγαλαν free μπας και αγοράσεις μετά το νέο expansion... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα