Προς το περιεχόμενο

Civilization V

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσφορά από Steam στα 9.99€ όλο το πακέτο Civilization V με το expansion Gods and Kings + όλα τα DLCs. Δεν πρόκειται να το βρείτε πιο φτηνά για κανένα λόγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως τρομερή προσφορά!!

Εντελώς συμπτωματικά έπαιξα μια παρτίδα την τελευταία εβδομάδα. Ήθελα να δοκιμάσω archipelago, για να δω όλες τις αλλαγές που κάνανε στο ναυτιλιακά στο G&K. Είδα στο civfanatics που έλεγε ένας ότι οι καλύτεροι για στόλο από τους νέους λαούς είναι οι βυζαντινοί και ξεκίνησα με στόχο στρατιωτική νίκη (ίσως η πρώτη φορά που ξεκίνησα έτσι). Έφτιαξα έναν τεράστιο στόλο και ότι wonder βοηθούσε και έχω την απόλυτη κυριαρχία στο χώρο μου. Κατέκτησα πολύ εύκολα τους 2 διπλανούς μου (ολλανδούς και καρθαγιανούς). Μάλιστα ξεκίνησα να την πέφτω στους ολλανδούς μετά από παράκληση από την Διδώ και με το που τους καταλαμβάνω βλέπω καμιά 15αριά Carthaginian units να μπαίνουν στα νησιά μου. Και 2 turn μετά μου έκανε πόλεμο η σαβούρα. Με το στόλο μου και μόνο ένα unit σε κάθε πόλη κατάφερα και καθάρισα σε 4-5 turns. Και μάλιστα έκανα και μια αντεπίθεση και την κατέκτησα. :D

Τώρα περιμένω να βγουν τα μοντέρνα πλοία και αεροπλάνα για να κάνω ντου και στους απομακρυσμένους.

Είναι από τις λίγες φορές που πάω για domination victory από τόσο νωρίς αλλά το έχω καταχαρεί. :-D

Ρε άνθρωπε, δεν είσαι υποχρεωμένος να παίζεις δύσκολα επίπεδα! Δεν είναι εκεί για σένα! Είναι για αυτόν που ΘΕΛΕΙ να παίζει με μειονέκτημα! Αν εσένα δε σου αρέσει, μη το παίζεις! Άλλωστε και ο Κασπάροφ δεν θέλησε ποτέ να παίξει με κάποιον που θα παίζει με πλεονέκτημα, άρα συμφωνείτε.

Από εκεί και έπειτα, ο καθένας δικαιούται να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Και ο Κασπάροφ μπορεί να παίξει με 8 βασίλισσες, κι εσύ το ίδιο. Απλά αυτό που σου εξηγώ, είναι ότι δεν έχει νόημα για ΚΑΝΕΝΑΝ από τους δύο σας να αισθάνεται και περήφανος μετά, επειδή κέρδισε με πλεονέκτημα.

Άμα δεν καταλαβαίνεις απλά πράγματα, μάλλον για civilization δεν είσαι.

Ενταξει. Εγω σταματησα να το παιζω. Εσυ?

Μακράν το καλύτερο map για εμένα, και πλέον μετά το G&K που μπορείς να καταλαμβάνεις πόλεις με πλοία τα μόνα units που χρειάζεσαι late game είναι paratroopers 

Καλά αυτό το ξέχασα. Πάρα πολύ καλό αυτό με τα melee βαπόρια. 6-7 dromons και 4-5 privateer φτάνουν για να ισοπεδώσεις ότι βρίσκεται στο διάβα σου. Άντε και κανένα trebuchet με κανα δυο knights για πόλεις που δεν είναι τόσο εκτεθιμένες στη θάλλασσα. :D

Και το νέο great person, ο admiral, μετράει πολύ. Θα μέτραγε να μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο, ακόμα και ο general ένα φρούριο το φτιάχνει, αλλά και πάλι είναι καλή ιδέα.

Τα τελευταία πλοία (Battleships νομίζω είναι; ) μπορούν να βαράνε την coastal πόλη χωρίς να είναι σε range να φάνε αντίποινα, εκεί να δεις τρέλα :D έπαιζα με ένα φίλο και ενώ ήμουν σε πόλεμο με 3 αυτός γυρνάει και μου λέει "στείλε κανά πλοίο γιατί ο κορεάτης θα με σκίσει",  4 battleships έφτασαν :P

Προσφορά από Steam στα 9.99€ όλο το πακέτο Civilization V με το expansion Gods and Kings + όλα τα DLCs. Δεν πρόκειται να το βρείτε πιο φτηνά για κανένα λόγο.

σε ποιο url παω για να το κατεβασω?

paypal δεχονται ?

edit

ΑΥτο ειναι?

http://store.steampowered.com/sub/25544/?snr=1_7_15__13

39 ευρω λεει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όπως το είχαμε φανταστεί, ανακοινώθηκε νέο expansion!!!!!!!! :-D :-D :-D

Brave new world

Και interview με τον lead programmer Ed breach και senior producer Dennis Shirk στο rps.

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τη συνέντευξη αλλά τα νέα features δείχνουν πολλά υποσχόμενα. To congress, τα ideologies και τα trade routes μου φαίνεται θα κάνουν πιο ολοκληρωμένη την κατάσταση.

Επίσης πιο αναλυτικά τα features στο pcgamer. Στο ίδιο άρθρο λέει ότι θα βγει το καλοκαίρι και θα έχει list price 29.90$. Καλή φάση, πριν τις διακοπές αν βγει, ότι πρέπει θα 'ναι.

edit: το πριν-δυο-ώρες-φτιαγμένο subforum του civfanatics για το BNW έχει πάρει φωτιά!!

Επίσης βγαίνει και νέο μικρό patch

Bugs and Technical Issues
  • If you build defensive structures in your city, then save and reload, the hit-point bonus would disappear.
  • Hun Battering Ram promotion which allows it to only attack cities is now lost upon upgrade
  • Civ5 Touch - Fixes the oddness when rotating tablets
  • Graphical - Fixed issue with Rock of Gibraltar not showing up correctly.
  • Fixed the bug where the Maya AI didn't have to pick a different GP for each Baktun
  • Fixed an issue on a city flip/gift which would cause loss of city plots forever.
  • Fixed a bug where liberated CS would not show their vote correctly in the Victory Progress UI screen
  • Fixed graphics bugs when the game was restarted too many times in a row.
  • Shortcuts created through the launcher now function correctly.

Crashes/Freezes
  • Fixed a crash that happens when an AI loses its capital, but still has units, so is still alive.

πηγή: civfanatics

Επεξ/σία από remalis
  • Like 1

Firaxis εγγύηση. Σταθερά καλοδουλεμενα και προσεγμένα παιχνίδια. Γιαυτό στηρίζω πάντα σε ότι βγάζει (και πάντα μου βγαίνει σε καλό ). Εν τω μεταξύ, όταν βγήκε το 5 και είχε και dlc έλεγα τι μλκες είναι που για να τα κονομανε από εκεί να δεις που δεν θα βγάλουμε expansion. Ευτυχώς διαψεύτηκα και μάλιστα 2 φορές.<br>

Το civfanatics έχει πάρει φωτιά. Από το μεσημέρι χιλιάδες πόσες. :D<br><br>

Από ότι καταλαβαίνω πάντως πάει για να έχει πιο πολύ interaction με τους άλλους πολιτισμούς, πέρα από να τους καρφώνεις τσεκούρι στο κεφάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...