Aaristi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει αλλα τοτε: ποιος ο λογος να υπαρχουν τα ανωτερα επιπεδα οταν δεν σ' "αφηνουν" να τα κατακτησεις? Γιατί πολύ απλά υπάρχουν κάποιοι που μπορούν. Εκτος των κατασκευαστων του, ναι, πιθανον να υπαρχουν καποιοι... Άλλωστε το να παίξεις με cheat, δεν σημαίνει ότι κατέκτησες τίποτα. Είναι σαν να νομίζεις ότι νίκησες τον Κασπάροφ στο σκάκι γιατί έπαιζες με 8 βασίλισσες αντί για 8 στρατιωτάκια. Ενω ο Κασπαρωφ δικαιουται να το κανει ! Τελος παντων, αν ειναι να ¨λιωσει¨ καποιος σε καθημερινη χρηση, επι 2-3 χρονια ή και παραπανω για να "κατακτησει κατι¨, ειναι καλυτερα τουλαχιστον να παιζει επι ισοις οροις. Αρκειδια σημερα. Καλη χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει αλλα τοτε: ποιος ο λογος να υπαρχουν τα ανωτερα επιπεδα οταν δεν σ' "αφηνουν" να τα κατακτησεις? Γιατί πολύ απλά υπάρχουν κάποιοι που μπορούν. Εκτος των κατασκευαστων του, ναι, πιθανον να υπαρχουν καποιοι... Άλλωστε το να παίξεις με cheat, δεν σημαίνει ότι κατέκτησες τίποτα. Είναι σαν να νομίζεις ότι νίκησες τον Κασπάροφ στο σκάκι γιατί έπαιζες με 8 βασίλισσες αντί για 8 στρατιωτάκια. Ενω ο Κασπαρωφ δικαιουται να το κανει ! Τελος παντων, αν ειναι να ¨λιωσει¨ καποιος σε καθημερινη χρηση, επι 2-3 χρονια ή και παραπανω για να "κατακτησει κατι¨, ειναι καλυτερα τουλαχιστον να παιζει επι ισοις οροις. Αρκειδια σημερα. Καλη χρονια. Ρε άνθρωπε, δεν είσαι υποχρεωμένος να παίζεις δύσκολα επίπεδα! Δεν είναι εκεί για σένα! Είναι για αυτόν που ΘΕΛΕΙ να παίζει με μειονέκτημα! Αν εσένα δε σου αρέσει, μη το παίζεις! Άλλωστε και ο Κασπάροφ δεν θέλησε ποτέ να παίξει με κάποιον που θα παίζει με πλεονέκτημα, άρα συμφωνείτε. Από εκεί και έπειτα, ο καθένας δικαιούται να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Και ο Κασπάροφ μπορεί να παίξει με 8 βασίλισσες, κι εσύ το ίδιο. Απλά αυτό που σου εξηγώ, είναι ότι δεν έχει νόημα για ΚΑΝΕΝΑΝ από τους δύο σας να αισθάνεται και περήφανος μετά, επειδή κέρδισε με πλεονέκτημα. Άμα δεν καταλαβαίνεις απλά πράγματα, μάλλον για civilization δεν είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Για να καταλάβεις μια πόλη πρέπει να το κάνεις είτε με στρατιώτες, είτε με melee only ships είτε με ελικόπτερα. Με artillery/bombers/frigates/κλπ μπορείς απλά να την κατεβάσεις στο 0 αλλά θες ένα troop που να μπει στην πόλη (πχ pikemen & catapults βαράνε την πόλη, πάει στα 0 η ζωή της, μπορείς να την καταλάβεις μόνο με τους pikemen και όχι με τα catapults) Υ.Γ. Ποτέ μην τις κάνεις Annex, μόνο puppet ή Raze, θα καταλάβεις όταν θα πρέπει να χειρίζεσαι 10+πόλεις πόσο χαζό είναι να τις κάνεις annex To θέμα είναι πως θα φτιάξω pikemen??? Καμία από τις τρεις πόλεις μου δεν έχει τέτοια επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Pikemen που λέει ο λόγος, το εκάστοτε infantry unit που μπορείς να φτιάξεις. Είτε είναι pikemen είτε είναι spearmen είτε warriors είτε είναι δε ξέρω γω τι. Θέλει ένα Melee unit(ή Mounted σε άλογα δλδ) για να καταλάβεις την πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Mα έχω βάλει τοξότες, τοξότες σε καμήλες και musketmen αλλά μου βγάζει μόνο επιλογή για ranged attack σε κάθε unit... Πως θα την κατακτήσω?? Όταν τη ρίχνω στο 0, δεν μου βγάζει κανένα παράθυρο να επιλέξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 musketmen είναι Melee unit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 musketmen είναι Melee unit Και πως τους βάζω μέσα στην άλλη πόλη?? Μου βγάζει κάποια επιλογή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Απλά πάτα δεξί κλικ με το melee unit πάνω στην πόλη όταν το health της είναι στο μηδέν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Το πάτησα και απλά επιτίθονται ξανά... Η πόλη έχει ένα 42 και μία ασπίδα πάνω από το όνομά της καθώς και ένα κόκκινο τρίγωνο, τα οποία δεν ξέρω τι σημαίνουν... Επίσης βλέπω και κάτι εργάτες μέσα, οι οποίοι ενώ χτυπάω την πόλη δεν παθαίνουν κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Είναι melee τα units ή ranged? Το health bar τις πόλης είναι στο μηδέν; Με πόσα troops κάνεις επίθεση στην πόλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Είναι melee τα units ή ranged? Το health bar τις πόλης είναι στο μηδέν; Με πόσα troops κάνεις επίθεση στην πόλη; Ποια είναι τα ranged?? Το health bar της πόλης είναι στο μηδέν... Επειδή είναι πολλά, θα ανεβάσω αύριο ένα βίντεο να δείτε να μου πείτε τι γίνεται λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Καλά δεν διαβάζεις τι σου γράφω ρε άνθρωπε; Ranged είναι τα troops που μπορούν να βαρέσουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 hexagon. http://civilization.wikia.com/wiki/List_of_units_in_Civ5 Πες μου με τι troops κάνεις επίθεση στην πόλη που θες για να σου εξηγήσω καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ουπς ναι μπερδεύτηκα... Λοιπόν έχω τοξότες, τοξότες σε καμήλες, musketmen και 3 κανόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ωραία, κατέβασε και πόλη στο μηδέν με όλα τα troops εκτός από τους musketmen και αφού η πόλη είναι στο μηδέν τότε κάνε της επίθεση με τους musketmen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τελικά την κατέκτησα... Λοιπόν, αφού την κατέβασα στο μηδέν έβαλα τους musketmen να επιτεθούν, όπως μου είπες και έπεσε!!! Το θέμα είναι ότι αυτό το είχα προσπαθήσει και στο παρελθόν και πάντα μου πεταγόταν ένας σύμβουλος και μου έλεγε αν είμαι σίγουρος κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα