Προς το περιεχόμενο

Civilization V

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προφανως δεν εχετε ουτε εσεις καταφερει να βρειτε κατι λειτουργικο, σχετικα με το cheating που αναφερθηκε προηγουμενως...

Τσπ, καλο καλοκαιρι.

Ποιός ο λόγος για cheat;

Παίξε σε χαμηλότερο level και το κερδίζεις και με κλειστά τα μάτια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι standalone. Χρειάζεται το CivV.

θα πρεπει να αγορασω κ τα 2 η θα μπορουσα να παιξω αγοραζοντας μονο το expansion κ εγκαθιστοντας το πανω σε μια "κατεβασμενη" εκδοση?

θα πρεπει να αγορασω κ τα 2 η θα μπορουσα να παιξω αγοραζοντας μονο το expansion κ εγκαθιστοντας το πανω σε μια "κατεβασμενη" εκδοση?

ε άμα είναι να το πάρεις από τον θείο τι το θες αυθεντικό το expansion, άστο και πάρε το μετά σε Game of the Year ξέρω γω τι θα βγάλουν που θα είναι μισή τιμή και θα τα έχει όλα

ε άμα είναι να το πάρεις από τον θείο τι το θες αυθεντικό το expansion, άστο και πάρε το μετά σε Game of the Year ξέρω γω τι θα βγάλουν που θα είναι μισή τιμή και θα τα έχει όλα

μα φυσικα για το multiplayer ρε αδερφε για τι αλλο? απλως αν μπορουσα να εξοικονομησω τα λεφτα του civ δεν θα με χαλουσε κιολας

Για πείτε ρε παιδιά. Τόσο καιρό δεν έχω προλάβει να πάρω το Gods & Kings γιατί είμαι έξω. Εντυπώσεις?

Πάντως για gold edition (δλδ game+expansion) το βλέπω να αργεί πάααρα πολύ γιατί αν ισχύει η ίδια πολιτική με πριν, τότε θα βγεί και το 2ο expansion και μετά θα βγάλουν ένα complete edition. Άποψη μου, αν δε σε ενδιαφέρει το κουτί (που για μένα είναι από τα λίγα παιχνίδια που θέλω το κουτί για να ανεβαίνει η συλλογή με civ :-D ) είναι να περιμένεις (όπως όλοι μας) τις καλοκαιρινές προσφορές του steam και να τα πάρεις κανα 20άρι και τα 2.

Οπως έγραψα δεν νομίζω να αξίζει να πάρεις το expansion για 25ευρώ γιατί δεν προσφέρει και τπτ ουσιαστικό. Κατα βάση το gameplay είναι ακριβώς το ίδιο και απλά γίνετε αρκετά ποιο εύκολο με την προσθήκη της θρησκείας και των spy.

Δεν παίζουμε με cheats. :-)

Καταλαβα. Αρα μονο το μηχανημα μπορει να κανει cheating !B)

Ποιός ο λόγος για cheat;

Παίξε σε χαμηλότερο level και το κερδίζεις και με κλειστά τα μάτια.

Ενταξει αλλα τοτε: ποιος ο λογος να υπαρχουν τα ανωτερα επιπεδα οταν δεν σ' "αφηνουν" να τα κατακτησεις?

Αλλωστε αφορμη για την ερωτηση μου, αποτελει το γιατι δεν συνεργαζεται το cheat με το game, ενω ειναι δοκιμασμενα και τα δυο.

Τσπ, αν βρω καπου σχετικη αναφορα θα επανελθω.

Καλο καλοκαιρι και παλι.

Επισκέπτης
ποιος ο λογος να υπαρχουν τα ανωτερα επιπεδα οταν δεν σ' "αφηνουν" να τα κατακτησεις?

Γιατί πολύ απλά υπάρχουν κάποιοι που μπορούν.

Άλλωστε το να παίξεις με cheat, δεν σημαίνει ότι κατέκτησες τίποτα. Είναι σαν να νομίζεις ότι νίκησες τον Κασπάροφ στο σκάκι γιατί έπαιζες με 8 βασίλισσες αντί για 8 στρατιωτάκια.

μα και βέβαια είναι σα να έχει cheat ο υπολογιστής...

αυτό ακριβώς συμβαίνει στα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας, δεν είναι μυστικό.

οπότε απλά αν το έχει βαρεθεί στο prince, δοκιμάζεις να παίξεις με "μειονέκτημα" (εν γνώση σου) σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας

• 6 μήνες μετά...

Να επαναφέρω το θέμα και να κάνω μία ερώτηση.

Λοιπόν, έχω φτιάξει στρατό και επιτίθεμαι σε μία πόλη δίπλα μου. Αφού της έχω αδειάσει την μπάρα που δείχνει πόση stamina έχει ακόμη, συνεχίζω και τη χτυπάω μέχρι να τελειώσει ο γύρος αλλά δεν γίνεται τίποτα και στον επόμενο γύρο ανεβαίνει πάλι λίγο η μπάρα, αυτό το έχω κάνει εδώ και 5-6 γύρους συνεχόμενα και δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο χρειάζεται για να πέσει...  :mad:

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

Για να καταλάβεις μια πόλη πρέπει να το κάνεις είτε με στρατιώτες, είτε με melee only ships είτε με ελικόπτερα. Με artillery/bombers/frigates/κλπ μπορείς απλά να την κατεβάσεις στο 0 αλλά θες ένα troop που να μπει στην πόλη (πχ pikemen & catapults βαράνε την πόλη, πάει στα 0 η ζωή της, μπορείς να την καταλάβεις μόνο με τους pikemen και όχι με τα catapults)

Υ.Γ. Ποτέ μην τις κάνεις Annex, μόνο puppet ή Raze, θα καταλάβεις όταν θα πρέπει να χειρίζεσαι 10+πόλεις πόσο χαζό είναι να τις κάνεις annex

παιδια μονο εγω αγχωνομαι οταν παιζω το παιχνιδι? :shock:  Καθε φορα πιστευω οτι θα τελειωσει πολυ γρηγορα το παιχνιδι η οτι θα χασω πολυ γρηγορα καθως βλεπω τους αντιπαλους να μπαινουν στην κλασσικη εποχη πριν απο μενα! Εγω απλα καθομαι και χτιζω διαφορα πραγματα !! Λετε να παιζω λαθος? ειναι το πρωτο μου civ

Ε μην κάθεσαι και χτίζεις τα πάντα και συ. Αν οι άλλοι μπαίνουν πιο γρήγορα στην κλασσική εποχή πάει να πει κάτι, μπορεί εσύ να θες να κάνεις research όλα τα tech πριν περάσεις σε μια εποχή, ενώ οι αντίπαλοι να πηγαίνουν κατευθείαν για κάτι άλλο skipάροντας για την ώρα κάποια προηγούμενα tech.

παιδια μονο εγω αγχωνομαι οταν παιζω το παιχνιδι? :shock:  Καθε φορα πιστευω οτι θα τελειωσει πολυ γρηγορα το παιχνιδι η οτι θα χασω πολυ γρηγορα καθως βλεπω τους αντιπαλους να μπαινουν στην κλασσικη εποχη πριν απο μενα! Εγω απλα καθομαι και χτιζω διαφορα πραγματα !! Λετε να παιζω λαθος? ειναι το πρωτο μου civ

Αν και δεν έχω παίξει το Civ V, φαντάζομαι ισχύει ότι σε όλα τα προηγούμενα: τα civilization είναι παιχνίδια με βάθος και η εμπειρία θα σε βοηθήσει να παίξεις όλο και πιο σωστά και να αποφεύγεις τα λάθη του παρελθόντος. Είναι δύσκολο να παίζεις από τα πρώτα παιχνίδια ολόσωστα. Μπορείς να κατεβάσεις το επίπεδο δυσκολίας φυσικά και μετά να το ανεβάσεις σιγά σιγά, όσο εξελίσσεις τον εαυτό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...