mchls Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Save 75% on Sid Meier's Civilization V on Steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αγοράστηκε, Εγκαταστάθηκε και Λιώνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Civilization 5 coming to Steam Workshop Civilization 5 is hitting Steam Workshop soon, enhancing a bevy of modding features in the full game along with the coming Gods & Kings expansion pack. Civilization 5's current modding system is getting a facelift to include mod author pages complete with a "follow" option, the ability to create collections, favorite mods and comment on them directly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wGGj46fxgxY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georg_gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Το civilization ειναι πραγματικα ενα απο τα καλυτερα strategy, εγω εχω το 4 και εχω παιξει παρα πολλες ωρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δεν με χαλασε!! Το πετυχα στα 19€ και το χτυπησα! http://cdmedia.gr/Product/SID-MEIER-CIVILIZATION-5-GODS-AND-KINGS-EXPANSION-2812.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 thanks δεν το ξερα αυτό το cdmedia. Πολύ καλό φαίνετε και με πολύ καλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aaristi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπερα στους συνφορουμιτες του civ 5. Ισως εχετε παρατηρησει ότι μετα απο πολλες ωρες, μερες κλπ παινχνιδιου στο single play, προσπαθωντας να "κερδισεις" δικαια το... P/C (σιγα μη σ' αφησει) και ειδικα στο επιπεδο King, αποφασιζεις οτι μπορεις κι εσυ σαν "Μεγας Αλεξανδρος", να κανεις καποιο μικρο cheating, ετσι για να ρεφαρεις καποτε ! Ακλουθωντας λοιπον καποιες οδηγιες που βρηκα σε ενα φορουμ, του τυπου: {Go to Documents\My Games\Sid Meier's Civilization 5 > Edit config.ini > Change "DebugPanel = 0" to "DebugPanel = 1" Then hit ~ (tilde) in-game and select the desire option}. και προσθετοντας καποιο unit, καποιο resource κλπ. ολα πηγαν καλα στην τοποθετηση τους στο terrene. Όταν όμως εν συνεχεια δινω καποια εντολη στο νεο unit, η προσπαθω να εκμεταλευτω το resource… καμμια αντιδραση, λες και δεν υπαρχει! Ζητω λοιπον,αν καποιος εχει δοκιμασει κατι σχετικο ή εχει καποια λυση επι του προκειμενου, να μας δωσει τα «φωτα» του, ετσι για να μην αμαυρωθει το ονομα μας σαν Ελληνες στο civ 5 (τουλαχιστον)! ΥΓ=Καθ’ ότι μεγαλο το κειμενο, ευχαριστω για την υπομονη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Civilization V: Gods and Kings demo now available through Steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aaristi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Προφανως δεν εχετε ουτε εσεις καταφερει να βρειτε κατι λειτουργικο, σχετικα με το cheating που αναφερθηκε προηγουμενως... Τσπ, καλο καλοκαιρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δεν παίζουμε με cheats. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Παίζω εδώ και μέρες το expansion και να πω την αλήθεια δεν με έχει ενθουσιάσει και τόσο. Νομίζω ότι το expansion είναι φοβερά υπερτιμημένο. 30 κοντά ευρώ για να προσθέσει μόνο την θρησκεία και τους spy είναι too much για expansion. Εχω παίξει με τρεις πολιτισμούς μέχρι στιγμής. Το παιχνίδι παραμένει εθιστικό, διασκεδαστικό αλλά νομίζω καλύτερα να περιμένει κάποιος την κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου πακέτου από το να πάρει το expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Civilization V patch fixes more than a dozen bugs and crashes Firaxis has pushed out a welcome patch for Civilization V, squashing bugs introduced with the Gods & Kings expansion and associated title updates. Resolved issues include the one where your great general breaks everything; the one where religions break everything; and the one where finishing a scenario breaks everything. Additionally, that weird save file thing with DLC Civs has been corrected, hooray. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampirion Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 εχω μια απορια παιδες...για να παιξω το expansion θα πρεπει απαραιτητα να εχω κ ενα γνησιο copy του παλιοτερου παιχνιδιου ή ειναι standalone expansion? περιμενω απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δεν είναι standalone. Χρειάζεται το CivV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα