Προς το περιεχόμενο

Civilization V

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Civilization 5 coming to Steam Workshop

Civilization 5 is hitting Steam Workshop soon, enhancing a bevy of modding features in the full game along with the coming Gods & Kings expansion pack. Civilization 5's current modding system is getting a facelift to include mod author pages complete with a "follow" option, the ability to create collections, favorite mods and comment on them directly
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα στους συνφορουμιτες του civ 5.

Ισως εχετε παρατηρησει ότι μετα απο πολλες ωρες, μερες κλπ παινχνιδιου στο single play, προσπαθωντας να "κερδισεις" δικαια το... P/C (σιγα μη σ' αφησει) και ειδικα στο επιπεδο King, αποφασιζεις οτι μπορεις κι εσυ σαν "Μεγας Αλεξανδρος", να κανεις καποιο μικρο cheating, ετσι για να ρεφαρεις καποτε !

Ακλουθωντας λοιπον καποιες οδηγιες που βρηκα σε ενα φορουμ, του τυπου:

{Go to Documents\My Games\Sid Meier's Civilization 5 > Edit config.ini > Change "DebugPanel = 0" to "DebugPanel = 1" Then hit ~ (tilde) in-game and select the desire option}.

και προσθετοντας καποιο unit, καποιο resource κλπ. ολα πηγαν καλα στην τοποθετηση τους στο terrene.

Όταν όμως εν συνεχεια δινω καποια εντολη στο νεο unit, η προσπαθω να εκμεταλευτω το resource… καμμια αντιδραση, λες και δεν υπαρχει!

Ζητω λοιπον,αν καποιος εχει δοκιμασει κατι σχετικο ή εχει καποια λυση επι του προκειμενου, να μας δωσει τα «φωτα» του, ετσι για να μην αμαυρωθει το ονομα μας σαν Ελληνες στο civ 5 (τουλαχιστον)!

ΥΓ=Καθ’ ότι μεγαλο το κειμενο, ευχαριστω για την υπομονη σας.

Προφανως δεν εχετε ουτε εσεις καταφερει να βρειτε κατι λειτουργικο, σχετικα με το cheating που αναφερθηκε προηγουμενως...

Τσπ, καλο καλοκαιρι.

Παίζω εδώ και μέρες το expansion και να πω την αλήθεια δεν με έχει ενθουσιάσει και τόσο. Νομίζω ότι το expansion είναι φοβερά υπερτιμημένο. 30 κοντά ευρώ για να προσθέσει μόνο την θρησκεία και τους spy είναι too much για expansion.

Εχω παίξει με τρεις πολιτισμούς μέχρι στιγμής. Το παιχνίδι παραμένει εθιστικό, διασκεδαστικό αλλά νομίζω καλύτερα να περιμένει κάποιος την κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου πακέτου από το να πάρει το expansion.

Civilization V patch fixes more than a dozen bugs and crashes

Firaxis has pushed out a welcome patch for Civilization V, squashing bugs introduced with the Gods & Kings expansion and associated title updates. Resolved issues include the one where your great general breaks everything; the one where religions break everything; and the one where finishing a scenario breaks everything. Additionally, that weird save file thing with DLC Civs has been corrected, hooray.

εχω μια απορια παιδες...για να παιξω το expansion θα πρεπει απαραιτητα να εχω κ ενα γνησιο copy του παλιοτερου παιχνιδιου ή ειναι standalone expansion? περιμενω απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...