Προς το περιεχόμενο

Civilization V

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από το Eurogamer πάντως που διάβασα ένα preview πιο πολύ back to the primitive είναι παρά κάθε πέρσι και καλύτερα. Γυρνάνε σε παλιές συνταγές επιτυχίας με αρκετά νέα στοιχεία εμπλουτισμού.

Προσωπικά μου αρέσανε αυτά που διάβαζα.

και το λίνκ για όποιον ενδιαφέρεται Preview

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Sid Meier's Civilization V Exclusive To Steam

2K Games and Valve have announced that Sid Meier's Civilization V will utilise the full range of Steamworks tools, thereby making the digital release exclusive to Steam. Scheduled to launch this September, the Standard Edition will set you back $49.99/€49.99/£29.99, while the Digital Deluxe Edition, including an exclusive scenario, goes for an inflated $59.99/€59.99/£39.99

To celebrate the announcement, Civilization IV: The Complete Edition is available for $10/€10/£6.25 for a limited time.

Sid Meier's Civilization V Exclusive To Steam

2K Games and Valve have announced that Sid Meier's Civilization V will utilise the full range of Steamworks tools, thereby making the digital release exclusive to Steam. Scheduled to launch this September, the Standard Edition will set you back $49.99/€49.99/£29.99, while the Digital Deluxe Edition, including an exclusive scenario, goes for an inflated $59.99/€59.99/£39.99

To celebrate the announcement, Civilization IV: The Complete Edition is available for $10/€10/£6.25 for a limited time.

ε? .

the Standard Edition will set you back $49.99/€49.99/£29.99

Επιλέγεις εσύ σε τι νόμισμα πληρώνεις ?

Σε λίρες είναι πολυ πιο φτηνό

p.s. εαν αγοράσω απο steam πρέπει να τρέχω μόνιμα κάτι στο pc ? (κάποιο app του steam ?)

+ Στο σύστημα με τα εξάγωνα.

Ερωτηματικό

στο σύστημα μάχης,

στο ότι δεν θα μπορείς να βάλεις units μέσα στις πόλεις

και τα γραφικά που ελπίζω να μην ανεβάζουν πολύ τα requirements

Επιλέγεις εσύ σε τι νόμισμα πληρώνεις ?

Σε λίρες είναι πολυ πιο φτηνό

p.s. εαν αγοράσω απο steam πρέπει να τρέχω μόνιμα κάτι στο pc ? (κάποιο app του steam ?)

φυσικά και δεν μπορείς να διαλέξεις. το steam βλέπει σε πια περιοχή βρίσκεσαι και σε χρεώνει αντίστοιχα.

τώρα για το ps, πρέπει να τρέχει από πίσω το steam app. μέσα από αυτό θα τρέχεις και το civ. όπως έγινε και με το total war

Ναι βρε, απλά έγραψες το τσίμπησα 10 ευρώ, στο τοπικ του civ v που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Θα το δει κανένας και θα πάθει εγκεφαλικό.

Ναι βρε, απλά έγραψες το τσίμπησα 10 ευρώ, στο τοπικ του civ v που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Θα το δει κανένας και θα πάθει εγκεφαλικό.

a ok sorry:-)

έχω πέσει σε έρωτα, brain damage πάλι με Civilization Μέχρι το ξημέρωμα, είναι αυτό το "onemore turn" <3

+1000

Πήρα την περασμένη εβδομάδα το steam pack (για το colonization κυρίως μιας και έχω το IV complete και σε retail) και ξανά κόλλησα. Από τα πιο εθιστικά παιχνίδια ever. Θα γίνει χαμός τον Σεπτέμβρη, αν καίγομαι τώρα με το IV που είναι 5ετίας και έχω ξαναπαίξει, τρέμω το τι θα γίνει με το V. Μου την έσπασε το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει retail ωστόσο. Όχι ότι μου την σπάει το steam, κάθε άλλο, αλλά θα προτιμούσα η 2k να ακολουθούσε το παράδειγμα της Sega, δηλαδή retail σε normal τιμή συνοδευόμενη με ενεργοποίηση στο steam+όλα τα καλούδια της υπηρεσίας. Οh well δεν μπορούμε να έχουμε όλα.....δυστυχώς.

δεν σας απασχολεί καθόλου να τρέχεται το app του steam μόνιμα στο pc ?

εχει ψάξει κανείς για το τι είδους πρόσβαση έχει και σε τί ?

Το IV τσίμπησες όχι το V :P

Neroxiths, τι κάνεις βρε gnome σε έχω χάσει :-)

τι να κάνω... είπα να πάρω πτυχίο και τώρα παλεύω για το master στη σκοτία. εσύ πως πας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...