Προς το περιεχόμενο

Civilization V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ουτε single player δεν μπορω να παιξω... βασικα το προβλημα ειναι το κλασσικο με τους ελληνικους χαρακτηρες στον φακελο "τα εγγραφα μου"

καποιος εγραψε οτι βγηκε update, αλλα ειναι διαθεσιμο μονο απο το steam, αν δεν κανω λαθος....

Επεξ/σία από xavier
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγήκε σήμερα το patch του Δεκεμβρίου, το οποίο περιέχει σημαντικές αλλαγές.

Λεπτομέρειες εδώ

Καλά μερικές από τις αλλαγές είναι τόσο βασικές που αν δούλευα στην firaxis θα ντρεπόμουν να τις αναφέρω.

π.χ ..

Proper evaluation of which enemy units can reach my units next turn.

AI will grab empty barb camps more often.

Won't build AA if no air threat.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το παιχνιδακι παντως δεν βλεπω να κανει την επιτυχια των προηγουμενων civ...

φαινεται και απο το ενδιαφερον στο τοπικ αλλωστε :lol: :lol:

εμενα παντως δεν με "κερδισε" :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλα παιδια το πηρε και ενας φιλος μου και παιξαμε online....ειχαν περασει 3 ωρες και ακομα ουτε στα μισα δεν ειμασταν και ειχαμε επιλεξει και χρονο στο καθε turn ωστε να μην πολυαργησουμε....κριμα...πολυ κουραστικο, μονο για single αξιζει, εκτος αμα ειναι και εχει ρυθμισεις να ξεκινας απο πιο μετα χρονολογια κλπ, και παιζεις λιγοτερο χρονο, γιατι αμα ειναι για καθε παιχνιδι να χρειαζεσαι τοσες πολλες ωρες ζαλιζεσαι και βαριεσαι...

Μα να μην εχει ενα save να κανεις στο online, αφου απαιτει τοσο πολυ χρονο? Αμαρτια...

Δημοσ.

στο online οντως ειναι ψιλομουφα, θελει πολυ χρονο...

εγω προχθες που το επαιζα, single player παντα, το εκλεισα εβαλα το civ4 και βρηκα την υγεια μου... :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

στο online οντως ειναι ψιλομουφα, θελει πολυ χρονο...

εγω προχθες που το επαιζα, single player παντα, το εκλεισα εβαλα το civ4 και βρηκα την υγεια μου... :lol: :lol: :lol:

Γιατι το λες αυτο?

Δεν εχω παιξει βεβαια κανενα civilization πλην του 5 που εχω τωρα..

Δημοσ.

Δεν εχω παιξει και πολυ το 5 αλλα μου φαινεται οτι το 4 ειναι μακραν καλυτερο.

Για να το λετε, κατι θα ξερετε...παντως το single player του, για εμενα που δεν εχω παιξει κανενα προηγουμενο για να το συγκρινω, μια χαρα μου φανηκε..

Δημοσ.

δεν ξερω μου φαινεται αρκετα "παιδικο" το civ5, οχι οτι ειναι ευκολο, απλα το ολο gameplay αυτο μου θυμιζει :-)

νομιζω το 4 ειναι μακραν το καλυτερο ολων

Δημοσ.

Θα δειξει και ο καιρος βεβαια, γιατι το 4 αντεξε και αντεχει οπως βλεπω πολυ, παρα πολυ θα ελεγα....για να δουμε αυτο τι θα κανει...

Δημοσ.

Θα δειξει και ο καιρος βεβαια, γιατι το 4 αντεξε και αντεχει οπως βλεπω πολυ, παρα πολυ θα ελεγα....για να δουμε αυτο τι θα κανει...

μπα δυστυχως η καλη μερα απο το πρωι φαινεται...

εχω παιξει το 2,3,4 και τωρα και το 5

το 3 και 4 τα ειχα παιξει οταν ειχαν πρωτοβγει και τα μονα που εχω αγορασει να πω την αληθεια (το 3 το ειχα παρει 50$ απο Αμερικη :lol: ) αλλα το αξιζαν μεχρι και το τελευταιο σεντ

με το 3 ειχα κολησει, ξυπνουσα καθε μερα και το πρωτο πραγμα που σκεφτομουν ηταν το civ (ημουν και πιτσιρικας τοτε :lol: )

τα sequel συνηθως βγαινουν χειροτερα απο τα πρωτοτυπα αλλα αυτο δεν εγινε με το 4, δεν κολησα τοσο οσο με το 3 αλλα πραγματικα ηταν τελειο και το αναζηταω και τωρα μετα απο τοσα χρονια

και τα 2 τα επαιζα με τις ωρες (το 4 ακομη) και πραγματικα ειναι οπως λεει και στο παιχνιδι οταν πας να κανεις quit, just one more turn, και σιγα σιγα εβλεπες τον ηλιο απο το παραθυρο να σε ενοχλει καθως επαιζες

το 5 δυστυχως δεν μου βγαζει κανενα απο τα παραπανω συναισθηματα

υπαρχουν καποιες βελτιωσεις αλλα δεν υπαρχει αυτο το "κατι" που υπηρχαν στις προηγουμενες εκδοσεις

ισως για καποιον που μπαινει τωρα στη σειρα να τα σκεφτεται διαφορετικα και να εχει αλλη γνωμη φυσικα για το 5 :-)

αυτα :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξεκίνησα κάποια στιγμή το V, αλλά δεν το έχω προχωρήσει πολύ.

Ο βασικός λόγος είναι ότι έχω λατρέψει τόσο πολύ το IV, που σκέφτομαι αν θελήσω να παίξω κάποια στιγμή civ θέλω να παίξω και πάλι αυτό που έπαιζα όλο το καλοκαίρι και τους επόμενους μήνες. Αυτό που ξέρω καλά, που νιώθω ότι παίζω σκάκι και έχω όλα τα δεδομένα.

Δε μου άρεσε τόσο πολύ από την αρχή. Στην πορεία το λάτρεψα. Μάλιστα είναι η τρίτη φορά που ασχολήθηκα μαζί του, και αυτή ήταν η φορά που με ξετρέλανε. Σταμάτησα να παίζω γιατί άρχισα να φοβάμαι ότι θα πάθω τίποτα, όχι τόσο από τις ώρες που χάνω, αλλά από το ότι ακόμα και τώρα βλέπω στον ύπνο μου σενάρια και σχέδια και έχω πολλούς μήνες να παίξω!

Δε μου πάει η καρδιά να παίξω το V. Πολύ περίεργο συναίσθημα... Τρέλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...