Apoll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Πες τα ρε φίλε...Ααααχ, πάνε οι εποχές που έψαχνες σαν τρελός για πέτρα για να φτιάξεις Πυραμίδες και να πας κατευθείαν σε Representation.... Κάτι άλλο, εκτός και κάνω λάθος, δεν υπάρχει πλέον το "Έχω μάρμαρο/πέτρα/χαλκό, κάνω τα Χ wonders 50% πιο γρήγορα", έτσι; Ή μου διέφυγε κάτι; Ναι. Μόνο ένα social policy που δίνει 33% production bonus στα wonders, και ότι άλλα γενικά μπόνους πέρνεις στο production από αυτά, και κτήρια. Επίσης έχεις περιορισμένο αριθμό από τους στρατηγικούς πόρους. Δεν φτιάχνεις αβέρτα ιππικό, καταπέλτες και σπαθιά πλέον επειδή έτυχε να σου πέσει στην περιοχή Και για πετρέλαιο/αλουμίνιο/ουράνιο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ααααχ, πάνε οι εποχές που έψαχνες σαν τρελός για πέτρα για να φτιάξεις Πυραμίδες και να πας κατευθείαν σε Representation.... Πυραμίδες και The Great Wall ήταν πάντα μία καλή αρχή!.. Δεν τρώω πια συχνά κόλλημα με παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά κόλλησα άσχημα με το V. Δεν είναι υπερβολικά απλό, αλλά ούτε και υπερβολικά πολύπλοκο για πολυάσχολους οικογενειάρχες. Τέλεια ισορροπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια γρηγορα δεν παιρνανε τα χρονια?το περασα μια στο στανταρ και παιρναγαν βολιδες τα χρονια σε 550 καπου εκει εφτασα +2050 χρονια τωρα με το ποιο αργο ειμαι στον 650 γυρο 1000(καπου εκει)χρονια παντως ο χρυσος ειναι τελεια στρατιγικη να τα δινεις σε μερικους πολεμοχαρεις λαους και να τους κανεις φιλους κοντα στον εχθρο τρωνε ολοι την π@π@ρ@ και πας εσυ μετα και εχουν χασει το 50% απο στρατιωτες(εχθροι και φιλοι) και σου δινει μετα απο καποιους γυρους και τσαμπα στρατιωτες παντως για να αγορασεις ενα κτηριο με χρυσα πολλα λεφτα λιγο που φτηνα αν το εκαναν ακομα καλυτερα(δεν ξερω αν παιζει ρολο ποσα σφυρια παραγουν οι πολεις) ΥΓ οι ελληνες για αρχη ειναι τρομεροι εκτως απο τα bonus στρατιωτες που εχουν εχεις και ποιο πολυ ωρα τους φιλους ^^ καμια 1000αρα χρονια εχω 3 λαους και εχουν πεσει πολυ λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Πυραμίδες και The Great Wall ήταν πάντα μία καλή αρχή!.. Λίγο off topic, αλλά με μεγαλύτερο spawn G.Generals άξιζε το Great Wall στο IV....Τώρα με -1 movement στους αντιπάλους......Προσπερνάμε... Τελείωσα ένα μεγάλο game μόλις, με diplomatic victory....Περίπου δηλαδή, γιατί με Death Robot Blitzkrieg, καθάρισα όοοολο το χάρτη και έκανα liberate όλες τις City-States. Αποτέλεσμα 16 ψήφοι στο UN vote..... Δημοκρατικές διαδικασίες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Το έχουν βελτιώσει ακριβώς στα σημεία που έπρεπε με αποκορύφωμα την μάχη. Πιο απλό δεν θα το έλεγα πάντως. Απλά δίνει πλέον πιο πολλές συμβουλές και τα γραφικά είναι κάπως στρογγυλεμένα σου δίνει την εντύπωση ότι είναι απλό αλλά όσοι τομείς είχαν βάθος το διατηρούν. Πιο εύκολο είναι πάντως σίγουρα, το κερδίζω χαλαρά στα τελευταία levels.. Καμιά σχέση με το A.I του beyond the sword που ήταν διαστημικό... Όποιος θέλει να κανονίσουμε κανένα Multi.. Με πολύ ξενύχτι και πισώπλατα μαχαιρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 μεσα ειμαι εγω να το κανονισουμε για σαβατοκυριακο? Αν και ιδανικα στην 28η θα ηταν οτι πρεπει...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 παιδιά έχω αγοράσει το αυθεντικό civilization 5 και θέλω να το πουλήσω, ξέρει κανείς τι παίζει με το stem; λόγο του οτι το έχω ενεργοποιήσει και δεν ξέρω αν μπορεί να το πάρει άλλος χρήστης τώρα. Αν έχεις μόνο αυτό το παιχνίδι στο steam account σου μπορείς να το δώσεις μαζί με το account. μεσα ειμαι εγω να το κανονισουμε για σαβατοκυριακο? Αν και ιδανικα στην 28η θα ηταν οτι πρεπει...!!! Χρειαζόμαστε μερικούς ακόμα για να έχει χαβαλέ.. Δηλώστε συμμετοχή, το ai είναι για τα μπάζα, η ιστορία περιμένει να ξαναγραφεί, μολών λαβέ, μπλα μπλα μπλα μπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εχει βρει κανεις την formula για να υπολογίσεις το unit upkeep cost ? Κάπου διάβασα οτι είναι 0.013*round*units=unit maintenance Για difficulty απο Prince και πάνω ενώ επανυπολογίζεται ανα 2 units (π.χ. απο 20 σε 21 unit δεν αλλάζει, ενω απο 21 σε 22 αλλάζει) Δεν μπορώ να βρώ πουθενά την ακριβή πληροφορία, ξέρει κανείς τίποτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το * round δεν καταλαβαίνω. Ανά round εννοείς ? Δε νομίζω να ισχύει αυτό με τον επαναυπολογισμό ανα 2 γιατί αν π.χ κάνω delete 2 workers αυτό θα σήμαινε ότι στον 1 τουλάχιστον το upkeep θα έμενε σταθερό, ενώ στην πράξη αλλάζει και τις 2 φορές που θα κάνω delete. Σε κάθε περίπτωση το upkeep ανεβαίνει με τρελούς ρυθμούς. Τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να κάνω delete units για να τα βγάλω πέρα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2010 από dark_banishing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 1. Το * round δεν καταλαβαίνω. Ανά round εννοείς ? 2. Δε νομίζω να ισχύει αυτό με τον επαναυπολογισμό ανα 2 γιατί αν π.χ κάνω delete 2 workers αυτό θα σήμαινε ότι στον 1 τουλάχιστον το upkeep θα έμενε σταθερό, ενώ στην πράξη αλλάζει και τις 2 φορές που θα κάνω delete. 3. Σε κάθε περίπτωση το upkeep ανεβαίνει με τρελούς ρυθμούς. Τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να κάνω delete units για να τα βγάλω πέρα. Ολα τα σχόλια είναι για prince difficulty 1. A. 10 Unit στο round 100 = 13 Gold upkeep B. 10 Unit στο round 200 = 26 Gold upkeep Ισχύει οτι το unit upkeep ανεβαίνει μόνο του με το πέρασμα του χρόνου (για σταθερό πλήθος units) 2. Σ'εμένα αλλάζει το upkeep 1 φορά ανα δύο unit που σβήνω (το δοκίμασα) 3. Θέλει monitoring απο πριν, και προσεκτικό management στα υψηλά level. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ακομα δεν καταλαβα δηλαδει τα units αν τα εχουμε καθε 100 γυρους μεγαλωνει το κοστος συντηρησεις?αν ειναι ετσι εγω που παιζω στο πολυ αργο και εχς καμια 400αρα κατι units να τα σκοτωσω και να βγαλω τα ιδια παλι η αλλαζει οταν κανουμε upgrade? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 2. Σ'εμένα αλλάζει το upkeep 1 φορά ανα δύο unit που σβήνω (το δοκίμασα) Έχεις δίκιο έτσι πάει. Το δοκίμασα και εγώ τώρα. ακομα δεν καταλαβα δηλαδει τα units αν τα εχουμε καθε 100 γυρους μεγαλωνει το κοστος συντηρησεις?αν ειναι ετσι εγω που παιζω στο πολυ αργο και εχς καμια 400αρα κατι units να τα σκοτωσω και να βγαλω τα ιδια παλι η αλλαζει οταν κανουμε upgrade? Δεν μετράει το πόσο χρόνο έχεις το κάθε unit αλλά σε πιο round είσαι. -- Το παιχνίδι είναι πολύ καλό αλλά το ai είναι τόσο για τα μπάζα που δεν έχει νόημα να παίζεις. Στο παλιό ήταν εύκολο να το προγραμματίσουν βέβαια γιατί απλά έβαζε το pc τα units σε stack και ήταν τζι τζι.. Με το καινούριο σύστημα όμως τα κάνει θάλασσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 παιζει ρολο σε τι ταχυτητα παιζεις? εγω ειμαι στο 1000 με 650γυρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κυκλοφορεί άραγε πουθενά στο ίντερνετ το πόστερ με τις τεχνολογίες, τις μονάδες κτλ. που έχει μέσα η στάνταρ έκδοση; Είναι πολύ ωραίο, θέλω να το βάλω κάτω από το γραφείο μου, αλλά θέλω και τις δύο του πλευρές. Και βαριέμαι αφόρητα να σκανάρω, να τυπώνω και να κοβοράβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μερικές ερωτήσεις 1) Πώς είναι από θέμα bugs και balancing? Κατά κανόνα τα Civ στρώνουν μετά το πρώτο expansion. 2) Στο θέμα της απλούστευσης και του ΑΙ, ισχύει το "κάνω μια μέτρια επιλογή σε ανύποπτο χρόνο και την πληρώνω 40 turns μετα όπως ήταν στο Beyond the Sword? 3) από cultural status (επειδή έτσι παίζω κυρίως) πώς είναι τα πράματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα