Προς το περιεχόμενο

Civilization V

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πετρέλαιο γιατί δεν γίνεται να υπάρχει στην θάλασσα?

υπάρχει αλλά πρέπει να έχεις κάνει research το refrigerate για να μπορέσεις να βάλεις work boat εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας ρε καμμενοι gamers, και γω εχω λιωσει με το συγκεκριμενο θεϊκο παιχνιδακι που το περιμενα πως και πως. Για μια ακομη φορα ο Sid εκανε το θαυμα του. Θελω να επισημανω το γεγονος και τη σημασια που έχει που ο Sid εβαλε τον Αλέξανδρο ηγέτη της Ελλαδος και όχι τον Περικλη π.χ. γιατι έτσι με τον δικο του τροπο δινει την απάντηση στο διεθνες κατεστημενο που θέλει τον Αλέξανδρο Μακεδόνα και όχι Έλληνα.

Αυτα τα ολίγα πάω να συνεχισω το λιωσιμο..

offtopic

Πίστεψε με... χέστηκαν.

/offtopic

Απλά κάνανε το προφανές. Ενάς τύπος που μιλάει ελληνικά, έχει ελληνικό όνομα, οι πόλεις του έχουν ελληνικά ονόματα πιστεύουν στο ελληνικό δωδεκάθεο δεν μπορεί να είναι κινέζος... :D

προ ολιγου το παρελαβα και εγω...

δεν προλαβα να ασχοληθω ιδιαιτερα

δεν τρελαθηκα ομως και απο την χαρα μου... :-(

μου φανηκε πολυ απλουστευμενο, κατεβαζοντας και τον μεσο οσο ηλικιας στο target group που εχει

δεν ξερω, σαν πρωτη εντυπωση μου φανηκε οτι το civ4 ηταν καλυτερο

ελπιζω να μου αλλαξει γνωμη το παιχνιδι οταν ασχοληθω περισσοτερο

προ ολιγου το παρελαβα και εγω...

δεν προλαβα να ασχοληθω ιδιαιτερα

δεν τρελαθηκα ομως και απο την χαρα μου... :-(

μου φανηκε πολυ απλουστευμενο, κατεβαζοντας και τον μεσο οσο ηλικιας στο target group που εχει

+1

Έχει μερικές καλές ιδέες, αλλά για κάποιον hardcore fan είναι αρκετά απλουστευμένο (αν και πολύ διασκεδαστικό)...

Αν προσέξουν λίγο τα expansion θα γίνει ένα πολύ καλό πακέτο...

Και επιτέλους κάποιος να buffάρει τα wonders και τους Great People!!!!

Ναι, το παιχνίδι έχει απλουστευθεί ΠΑΡΑ πολύ.

Αλλά αυτό που λέει ο lalanis, είναι και ΠΑΡΑ πολύ διασκεδαστικό. Τα προηγούμενα CIV ήθελαν απόλυτη αφοσίωση και προσοχή, αυτό απλά θέλει προσοχή.

Και μου φαίνεται και αρκετά (έως πολύ) πιο εύκολο.

υπάρχει αλλά πρέπει να έχεις κάνει research το refrigerate για να μπορέσεις να βάλεις work boat εκεί.

Thanks ρε sleepy :-)

Μην κάνετε συγκρίσεις civ4 με civ5. Όταν θα ολοκληρωθεί το civ5 με τα dlc του και τα xpac του μετά από 3 - 4 χρονάκια τότε να κάνουμε τις όποιες συγκρίσεις. Ακόμα είναι νωρίς....

Αν κάνουμε σύγκριση του CIV 4 (Vanilla, χωρίς mods, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας) και του CIV 5, το τελευταίο είναι μακράν καλύτερο.

Όσον αφορά την απλούστευση, τα προηγούμενα CIV ήταν λιγότερο πολύπλοκα να πω την αλήθεια. Το μόνο που κάναμε ήταν η διάδοση θρησκειών, να χτίζουμε αβέρτα κτήρια και στρατό και όλα καλά. Πιάναμε τον μισό χάρτη σε μια blitz επίθεση και δεν επηρέαζε καθόλου την διοίκηση της χώρας.

Κάθε νέα πόλη μετρά πλέον θετικά ή αρνητικά, αν δεν υπάρχει υποδομή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, τα social policies είναι μακράν καλύτερα από θρησκείες και civics, και ο πόλεμος μακράν πιο διασκεδαστικός.

Το μόνο πρόβλημα είναι στο ΑΙ που κάτω από Imortal είναι εύκολο με εξαίρεση δύο civs. Αμερική και Σιάμ. Υπομονή σχετικά μιας και ετοιμάζεται mod που κάνει port το ΑΙ από την 0.3 beta (Άυγουστος 10), που ήταν μακράν καλύτερο από αυτό που έχουμε τώρα.

Με λίγες ώρες παιχνιδιού έχω να πώ ότι δεν έχω τρελαθεί κιόλας.

Δεν είναι το μεγάλο βήμα που θα περίμενα, αλλά σε αυτό φταίει το ότι το Civ4 είχε φτάσει σχεδόν στην τελειότητα.

Θετική έκπληξη η μη ανάγκη των πλοίων για μεταφορά μονάδων μέσω θαλάσσης.

Το πιό βαρετό πράγμα στα παλιά Civs ήταν η κατασκευή δεκάδων άχρηστων πλοίων για αυτή την λειτουργία.

Επίσης μου άρεσαν τα Social Policies.

Θα επανέλθω εν καιρώ.

παιδιά έχω αγοράσει το αυθεντικό civilization 5 και θέλω να το πουλήσω, ξέρει κανείς τι παίζει με το stem; λόγο του οτι το έχω ενεργοποιήσει και δεν ξέρω αν μπορεί να το πάρει άλλος χρήστης τώρα.

παιδιά έχω αγοράσει το αυθεντικό civilization 5 και θέλω να το πουλήσω, ξέρει κανείς τι παίζει με το stem; λόγο του οτι το έχω ενεργοποιήσει και δεν ξέρω αν μπορεί να το πάρει άλλος χρήστης τώρα.

Δεν γίνεται!

Για πείτε λίγο ο καθένας ποιο έθνος διαλέγετε στο παιχνίδι....Ή είναι προφανές...;

Νομίζω πάντως ότι οι Αιγύπτιοι (με +20% στα wonders prod.) είναι αρκετά καλή επιλογή...

Αν και τα wonders έχουν πλέον λιγότερη επιρροή, απ' ότι στο ΙV......

Λιγο ασχετο,αλλα θα το πω.Ειδα χθες στο Eurogamer Expo 2010 το παιχνιδι να παιζει σε 3d και τρελαθηκα.Σαν να ειχα μπροστα μου επιτραπεζιο παιχνιδι,απλωνα το χερι να ποιασω τα στρατιωτακια...

Για πείτε λίγο ο καθένας ποιο έθνος διαλέγετε στο παιχνίδι....Ή είναι προφανές...;

Νομίζω πάντως ότι οι Αιγύπτιοι (με +20% στα wonders prod.) είναι αρκετά καλή επιλογή...

Αν και τα wonders έχουν πλέον λιγότερη επιρροή, απ' ότι στο ΙV......

Ε, μάλλον είναι προφανές, τουλάχιστον στα πρώτα δύο-τρία παιχνίδια. Μετά για εμένα έχουν σειρά Ρωμαίοι και Γερμανοί.

Wonders δεν χτίζω πια στην αρχή, δεν τα βρίσκω απαραίτητα. Τα πλεονεκτήματα που σου δίνουν δεν είναι τόσο εμφανή και άμεσα.

Και για την δυσκολία το τρίτο ευκολότερο επίπεδο είναι τελικά καλό για τα γούστα μου, δεν ζορίζομαι αφόρητα, αλλά δεν κάνω και περίπατο.

Πάντως με έπιασε η νοσταλγία και έβαλα και το Civ III, να θυμηθώ τα παλιά. Ωραίες εποχές και εκείνες!

Wonders δεν χτίζω πια στην αρχή, δεν τα βρίσκω απαραίτητα. Τα πλεονεκτήματα που σου δίνουν δεν είναι τόσο εμφανή και άμεσα.

Πες τα ρε φίλε...

Ααααχ, πάνε οι εποχές που έψαχνες σαν τρελός για πέτρα για να φτιάξεις Πυραμίδες και να πας κατευθείαν σε Representation....

Κάτι άλλο, εκτός και κάνω λάθος, δεν υπάρχει πλέον το "Έχω μάρμαρο/πέτρα/χαλκό, κάνω τα Χ wonders 50% πιο γρήγορα", έτσι; Ή μου διέφυγε κάτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...