Προς το περιεχόμενο

Civilization V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για ποιο λόγο να συμμαχήσεις με τους αδυνάτους που συνέχεια έχουν απαιτήσεις? Χάσιμο χρόνου και ξόδεμα πολύτιμων πόρων. Θέλουν οι πόλεις σου κάτι που βρίσκεται σε city state? Ντου και ξύλο. Απαιτήσεις στην ζωή έχουν οι ισχυροί, τις οποίες οι αδύναμοι ως επί τω πλείστων ακολουθούν......δεν ξέρω πως τους ήρθε αυτή η εφαρμογή στις city states.

Το θέμα είναι να τις κάνεις puppets και να συνεχίσεις έτσι ή να τις αφομοιώσεις και να υποστείς το unhappines που δημιουργούν για ένα σωρό γύρους;

Και δεν μπορείς να αγοράσεις και courthouse...

Δημοσ.
Για ποιο λόγο να συμμαχήσεις με τους αδυνάτους που συνέχεια έχουν απαιτήσεις? Χάσιμο χρόνου και ξόδεμα πολύτιμων πόρων. Θέλουν οι πόλεις σου κάτι που βρίσκεται σε city state? Ντου και ξύλο. Απαιτήσεις στην ζωή έχουν οι ισχυροί, τις οποίες οι αδύναμοι ως επί τω πλείστων ακολουθούν......δεν ξέρω πως τους ήρθε αυτή η εφαρμογή στις city states.

Αφου όταν είσαι Ally τα culture states σου δίνουν extra culture

και τα maritime extra food, να φανταστώ δεν έχεις ασχοληθεί με culture victory, δέν είναι shoot em up to civ...

Δημοσ.
Αφου όταν είσαι Ally τα culture states σου δίνουν extra culture

και τα maritime extra food, να φανταστώ δεν έχεις ασχοληθεί με culture victory, δέν είναι shoot em up to civ...

Ότι και να σου δίνουν δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο για να το αποκτήσεις. Μου φάνηκε εξαιρετικά κουραστική η όλη διαδικασία και δεν την βρίσκω να κάνω την bitch κανενός, ούτε καν στα παιχνίδια, οπότε "γεια σας, να σας συστήσω τα στρατεύματα μου".

Προς το παρών μια space victory έχω και τίποτα περισσότερο. Επόμενος στόχος να φυτρώσω μανιτάρια παντού. Μετά βλέπουμε........

Δημοσ.

βλακεια παντως αυτο απο το 2 μου την εσπαγε να νικας χωρις να εχεις καταστρεψει τον αντιπαλο :mad: αφου δεν νομιζω κανενα σας να το αφηνει μετα αφου ολοι θελετε να τον φατε λαχανο :P

ΥΓη χαρα του πολεμιστη ειναι το τελος που δεν βγαζεις κτηρια και εχεις ολες τις πολεις για στρατο

Δημοσ.
Σου λείπει το C++ Redistributable 2008. Κατέβασε το από

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=a5c84275-3b97-4ab7-a40d-3802b2af5fc2&displaylang=en

Thx για την απαντηση αλλα δεν ειναι αυτο γιατι το εχω κανει 100 φορες. Τελικα η 2K παραδεχτηκε οτι υπαρχει προβλημα με τα xp και πρεπει να περιμενω fix... Ποτε δεν κανουν beta πια γιαυτο η πειρατεια εχει παει στα συννεφα. Καλα τους κανουν ομως....

Δημοσ.
Thx για την απαντηση αλλα δεν ειναι αυτο γιατι το εχω κανει 100 φορες. Τελικα η 2K παραδεχτηκε οτι υπαρχει προβλημα με τα xp και πρεπει να περιμενω fix... Ποτε δεν κανουν beta πια γιαυτο η πειρατεια εχει παει στα συννεφα. Καλα τους κανουν ομως....

Καλά κάνουν σε ποιόν; Στην Firaxis; 2K?

Το 2007 αν κάποιος απαιτούσε υποστήρηξη στα Win 98 (ακόμα περισσότερο για τα Me) θεωρούταν τρελός ναι;

Το ίδιο πράγμα είναι σήμερα να ζητά κάποιος υποστήριξη για τα XP, 9 χρόνια αργότερα.

Ας όψετε η MS που δεν έβγαλε ήδη το W7 SP1 (υπομονή εβδομάδες μένουν) να θέσει τα XP SP3 στην λήθη της ανυπαρξίας. Γιατί ως μην υποστηριζόμενο σύστημα = μην περιμένετε να τρέχει τίποτα από το 2011 και μετά.

Δημοσ.
Ρε παιδια εχεισ κανεις απο εσας που παιζει το game windows xp ελληνικά? Το demo μπορω να το παιξω κανονικα (1.0.0.7 version) αλλά οχι το game. Επισης εκανα clean install των windows και εχοντας μονο το steam kai to game installed παλι μου βγαζει το ιδιο παντα error

βγήκε update για το συγκεκριμένο πρόβλημα..

Δημοσ.

Ειναι ικανοποιητικο το παιχνιδι ως προς την αποδοση του, αλλα οσο ανοιγει ο χαρτης αρχιζει το...slide show! :mad:

Εχετε καμια ιδεα ως προς τις ρυθμισεις γραφικων μπας και γινει λιγο καλυτερο?

4GB RAM εχω αλλα μου δειχνει 3.2GB...Αυτο εχει να κανει με το 32-bit λειτουργικο, σωστα?

Δειτε και αυτο...

post-104190-129063126378_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα βγει σύντομα 64 bit client.

Πάντως όσο πιο μεγάλο είναι το landmass τόσο πιο αργό γίνεται το παιχνίδι μετά το 1AD.

Είναι γιατί το ΑΙ έχει καμμιά 100αριά μονάδες ο καθένας * 12 + city states και γίνεται χαμός.

Δημοσ.

Γεια σας ρε καμμενοι gamers, και γω εχω λιωσει με το συγκεκριμενο θεϊκο παιχνιδακι που το περιμενα πως και πως. Για μια ακομη φορα ο Sid εκανε το θαυμα του. Θελω να επισημανω το γεγονος και τη σημασια που έχει που ο Sid εβαλε τον Αλέξανδρο ηγέτη της Ελλαδος και όχι τον Περικλη π.χ. γιατι έτσι με τον δικο του τροπο δινει την απάντηση στο διεθνες κατεστημενο που θέλει τον Αλέξανδρο Μακεδόνα και όχι Έλληνα.

Αυτα τα ολίγα πάω να συνεχισω το λιωσιμο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...