Προς το περιεχόμενο

Civilization V

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλ α με την παρακατω συνθεση υπολογιστη το παιχνιδι παιζεται?

athlon 3.2 1.5 ddr ati radeon σχετικα καλη με 512 ram

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλ α με την παρακατω συνθεση υπολογιστη το παιχνιδι παιζεται?

athlon 3.2 1.5 ddr ati radeon σχετικα καλη με 512 ram

Με τίποτα.

Minimum Requirements

Operating System: Windows® XP SP3/ Windows® Vista SP2/ Windows® 7

Processor: Dual Core CPU

Memory: 2GB RAM

Hard Disk Space: 8 GB Free

DVD-ROM Drive: Required for disc-based installation

Video: 256 MB ATI HD2600 XT or better, 256 MB nVidia 7900 GS or better, or Core i3 or better integrated graphics

Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card

DirectX®: DirectX® version 9.0c

Ρε παιδια εχεισ κανεις απο εσας που παιζει το game windows xp ελληνικά? Το demo μπορω να το παιξω κανονικα (1.0.0.7 version) αλλά οχι το game. Επισης εκανα clean install των windows και εχοντας μονο το steam kai to game installed παλι μου βγαζει το ιδιο παντα error

AppName: civilizationv.exe AppVer: 1.0.0.20 ModName: msvcr90.dll

ModVer: 9.0.30729.4148 Offset: 00036d36

Στο support forum γινεται χαμος με αυτο το σφαλμα με ισπανους χρτηστες με windows xp........ http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=88969

Καμια ιδεα τπτ?

Το PC μου: Windows XP SP3 prof greek AMD XII 955 3,2 quad core 4GB RAM ATI 4890 1GB

Και το upgradae σε windows 7 κανει 120 euro..... Γιατι μερικοι λενε οτι τους παιζει σε 7 αλλα οχι στο xp.

Πήρα την πρώτη μου space victory αργά τα ξημερώματα :P Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι έπαιζα στο normal αλλά το ότι δεν μου επιτέθηκε η μεγάλη δύναμη του παιχνιδιού κάπως με χάλασε. Ο Ναπολέων είχε 15000 στρατό εγώ κάπου στα 4000 (από τις πληροφορίες που ξεπροβάλλουν κάποια στιγμή ingame) αλλά δεν μου επιτέθηκε παρόλο που συνορεύαμε...........

Με το UN voting τι τρέχει? Λέει πως χρειάζονται 10 ψήφοι. Τι γίνεται αν δεν υπάρχουν 10 παίχτες (εξαφανιζόλ από τους πολέμους). Πάντα 2 - 1 - 1 - 1 - 1 ήμασταν. 2 εγώ, λογικά επειδή ο UN ήταν σε πόλη μου σωστά?

Πετρέλαιο γιατί δεν γίνεται να υπάρχει στην θάλασσα?

Και μια απορία μου ακόμη....

Γιατί δεν έχει πιγκουίνους στους πόλους? Έχει barberians και δεν έχει πιγκουίνους? :P

Εγώ έπαιζα στο δεύτερο επίπεδο(!) και η Αμερική (τυχαίο; δεν νομίζω) άρχιζε και έκανε πόλεις δίπλα στις δικές μου, ενώ η πρωτεύουσά του ήταν πολύ μακριά και ενώ παρεμβάλονταν πόλεις-κράτη ενδιάμεσα... Χωρίς να έχω κάνει τίποτα σε αυτόν λοιπόν (και έχοντας αμελήσει εγώ το στρατό) και παρόλο που από την αρχή ανταλλάσσαμε resources κλπ, μόλις μου κήρυξε πόλεμο η αγγλία (!), να σου και η αμερική από πίσω με τριπλάσιο στρατό από μένα!!! Άντε να είχα ένα unit ανά πόλη και φυσικά θα έχανα... Άλλη φορά πρέπει να το προσέχω περισσότερο τον στρατό...

Για το πετρέλαιο έχω την εντύπωση ότι έχω δει μια βελτίωση για εξόρυξη πετρελαίου από τη θάλασσα, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος. Δες την civilopedia...

Και εμένα όλα τα στραβά με τους Americunts μου τυχαίνουν...... Έπαιζα earth map, αυτοί ήταν στην Αφρική, εγώ στην Κορέα και μου έκαναν ντου. Απλά επειδή έβγαζα τρελό gold τους περιόρισα στο παιχνίδι μου γιατί πλήρωνα τους Γάλλους για συνεχείς πολέμους. Ε όταν τους περιόρισαν οι Γάλλοι προς το τέλος, έστειλα nuclear subs, τους έσκασα 2 "μανιταράκια" (I HAS NUKES) και μετά που έλεγαν όλοι τι savage και brutal που είμαι :lol:

Δεν είχα ανοίξει όλο το χάρτη αλλά από εκεί που ήμουν δεν είδα oil στην θάλασσα και μου φάνηκε κάπως. Άλλο χαζό αυτό, να κάνεις research satelite και να μην ανοίγει όλος ο χάρτης (εκτός και αν δεν έχω πάρει χαμπάρι εγώ)

Ρε παιδια εχεισ κανεις απο εσας που παιζει το game windows xp ελληνικά? Το demo μπορω να το παιξω κανονικα (1.0.0.7 version) αλλά οχι το game. Επισης εκανα clean install των windows και εχοντας μονο το steam kai to game installed παλι μου βγαζει το ιδιο παντα error

Στο support forum γινεται χαμος με αυτο το σφαλμα με ισπανους χρτηστες με windows xp........ http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=88969

Καμια ιδεα τπτ?

Το PC μου: Windows XP SP3 prof greek AMD XII 955 3,2 quad core 4GB RAM ATI 4890 1GB

Και το upgradae σε windows 7 κανει 120 euro..... Γιατι μερικοι λενε οτι τους παιζει σε 7 αλλα οχι στο xp.

/bump /bump

Χαιρετώ!

Υπερφανατικός της σειράς από το 1ο Civ :)

Το περιμένω από μέρα σε μέρα από Αγγλία και η μεγάλη μου αγωνία είναι αν θα παίζει στα συστήματά μου που είναι παλιά. Διαβάζω τα min specs και μου φαίνονται υπερβολικά, οπότε λέω να ρωτήσω και εδώ: ποιό είναι το χαμηλότερο σύστημα στο οποίο το έχετε τρέξει χωρίς προβλήματα;

Παραθέτω τα 2 συστήματα που έχω αυτή τη στιγμή:

1) PC, AMD3800XP, 2GB RAM, 9800GT

2) Laptop, HP, T2300 @ 1,66Ghz, 1GB RAM, Nvidia GeforceGo7400

Λέτε να μην τρέχει σε κανένα απ' τα δύο; :(

Χαιρετώ!

Υπερφανατικός της σειράς από το 1ο Civ :)

Το περιμένω από μέρα σε μέρα από Αγγλία και η μεγάλη μου αγωνία είναι αν θα παίζει στα συστήματά μου που είναι παλιά. Διαβάζω τα min specs και μου φαίνονται υπερβολικά, οπότε λέω να ρωτήσω και εδώ: ποιό είναι το χαμηλότερο σύστημα στο οποίο το έχετε τρέξει χωρίς προβλήματα;

Παραθέτω τα 2 συστήματα που έχω αυτή τη στιγμή:

1) PC, AMD3800XP, 2GB RAM, 9800GT

2) Laptop, HP, T2300 @ 1,66Ghz, 1GB RAM, Nvidia GeforceGo7400

Λέτε να μην τρέχει σε κανένα απ' τα δύο; :(

Πρέπει να είσαι αρκετά άνετα το τρέχω σε

dual core e2180 o/c στα 2.5Gh με

Geforce7600gs

1.5GB μνήμη

και πάει πολλή καλά

παιδια μια βοηθεια

ο χρυσος εκτως απο το να παιρνεις μπορει να χρησιμοποιηθει και σε κατι αλλο?(εκτως απο στρατο)

στις ερευνες τις τελειωσα ολες και εχω κανει καμια 8αρα φορες το τελεφταιο τι ακριβως κανει?απλως για να μην τα ξυνουν οι επιστημονες? :P

ο χρυσος εκτως απο το να παιρνεις μπορει να χρησιμοποιηθει και σε κατι αλλο?(εκτως απο στρατο)

Mπορείς να δώσεις στις city-states για να αυξήσεις την επιρροή σου και να τις κάνεις σύμμαχους.

Mπορείς να δώσεις στις city-states για να αυξήσεις την επιρροή σου και να τις κάνεις σύμμαχους.

Για ποιο λόγο να συμμαχήσεις με τους αδυνάτους που συνέχεια έχουν απαιτήσεις? Χάσιμο χρόνου και ξόδεμα πολύτιμων πόρων. Θέλουν οι πόλεις σου κάτι που βρίσκεται σε city state? Ντου και ξύλο. Απαιτήσεις στην ζωή έχουν οι ισχυροί, τις οποίες οι αδύναμοι ως επί τω πλείστων ακολουθούν......δεν ξέρω πως τους ήρθε αυτή η εφαρμογή στις city states.

Καμια ιδεα τπτ?

Σου λείπει το C++ Redistributable 2008. Κατέβασε το από

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=a5c84275-3b97-4ab7-a40d-3802b2af5fc2&displaylang=en

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...