chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι από πλαίσιο αλλά δεν ξέρω γιατί μου το χρέωσαν τόσο χαμηλά ενώ τώρα το έχουν στα 80. Μπορεί να είναι λόγο ότι είχα κάνει παραγγελία με το που εμφανίστηκε στο site τους αλλά αν θυμάμαι καλά τότε δεν είχε καν τιμή. Μπορεί να κάναν και λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πέραν του unhapiness ποιες είναι περίπου οι επιπτώσεις στο τι θα κάνεις μια κατακτημένη πόλη? Γιατί να τις καταστρέψεις ας πούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά σε τι μηχανήματα το παίζετε; εγώ σε core 2 duo 2.00 και κάρτα γραφικών nvidia 9600 GT δεν το εχω καταφέρει. Και είναι όλα ενημερωμένα με τελευταίους drivers. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πέραν του unhapiness ποιες είναι περίπου οι επιπτώσεις στο τι θα κάνεις μια κατακτημένη πόλη? Γιατί να τις καταστρέψεις ας πούμε? Κοστίζουν πολύ σε maintanance, όσο απομακρύνεσαι από την πρωτεύουσα και περισσότερο. Αν μια πόλη είναι γειτονική ίσως αξίζει να την κρατήσεις. Αν είναι 30 τετράγωνα μακριά, απλά "την αφαιρείς" από τον αντίπαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ποιος ξερει πως μπορω να βαλω ολες τις πολις σε auto και να κρατισω 4 βασικες καλες που εχω φτιαξει απο την αρχη? ΥΓηθελε να μου κανει ο περσης πολεμο και του αφισα μονο μια πολη σε μια διπλωματια που εκανα οταν του κατεκτισα 4 πολις και δεν του αφισα ουτε ενα στρατιωτη ΥΓ2 τα dx11 τι παραπανω δινουν απο τα dx11? ΥΓ3 σαν να ειναι λιγο χαζοι οι αντιπαλοι συγκρισει με το 4 η ειναι η ιδεα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όσον αφορά το ΑΙ, μερικα civ είναι τελείως ηλίθια ενώ άλλα τελείος brutal. Βάλτε τον Washington σε Deity. Είχα την εντύπωση ότι παίζω σε multiplayer. Επίσης ανέφερα παραπάνω ότι το παιχνίδι ψιλοσέρνεται σε huge map. Κλείνωντας το tesslation είδα φως, χωρίς καμμιά αλλαγή στα γραφικά που δείχνει το παιχνίδι. Πάρα πολύ πιο γρήγορο. tsagod το Eventlog τι γράφει;; Επίσης για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν, κοιτάχτε αν το D2D έχει ακόμα την προσφορά να πέρετε δώρο το 1ο DLC (+2 Civ και χάρτες όταν βγει σε κανά μήνα). Μιας και το παιχνίδι είναι στο Steam δεν λέει να αγοράζετε κουτί, και το manual που είναι 233 σελίδες μόνο online το έχουν. Επίσης για τις τιμές που λέτε (40+ ευρω) αναφέρεστε στην Deluxe έκδοση ναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το AI είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι. Υπάρχουν οι gtp leaders και οι pros. Πριν από λίγο αναγκάστηκα να πατήσω ένα quit λίγο πριν τα 1900 μετά από MAJOR A N A L που μου έκανε ο Washington. Πρέπει να είχε καμιά 40αριά στρατό και εγώ έπαιζα με......5 μιας και ήμουν σε συνεχείς πολέμους. Καθαρός backstaber εν τω μεταξύ, είχα κλείσει συμφωνία μαζί του μερικά turns πιο πριν, του έδωσα και 2 πόλεις που μου ήταν άχρηστες (κατεκτημένες city states που με πήδαγαν στο unhapiness) και τσουπ declare war και να βλέπω minuteman να κυκλώνουν τα σύνορα από άκρη σε άκρη. Να μην τα πολυλογώ με διέλυσε...........Πάντα παίζω ήρεμα, δεν είμαι ιδιαιτέρα επιθετικός, αύριο θα δοκιμάσω full military μιας και με το συγκεκριμένο playstyle απέτυχα δις από τον Washington :s Στις city states όταν τις κατακτάς γιατί δεν σου δίνει δικαίωμα να τις καταστρέψεις όπως στις πόλεις των αντιπάλων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το AI είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι. Υπάρχουν οι gtp leaders και οι pros. Πριν από λίγο αναγκάστηκα να πατήσω ένα quit λίγο πριν τα 1900 μετά από MAJOR A N A L που μου έκανε ο Washington. Πρέπει να είχε καμιά 40αριά στρατό και εγώ έπαιζα με......5 μιας και ήμουν σε συνεχείς πολέμους. Καθαρός backstaber εν τω μεταξύ, είχα κλείσει συμφωνία μαζί του μερικά turns πιο πριν, του έδωσα και 2 πόλεις που μου ήταν άχρηστες (κατεκτημένες city states που με πήδαγαν στο unhapiness) και τσουπ declare war και να βλέπω minuteman να κυκλώνουν τα σύνορα από άκρη σε άκρη. Να μην τα πολυλογώ με διέλυσε...........Πάντα παίζω ήρεμα, δεν είμαι ιδιαιτέρα επιθετικός, αύριο θα δοκιμάσω full military μιας και με το συγκεκριμένο playstyle απέτυχα δις από τον Washington :s Στις city states όταν τις κατακτάς γιατί δεν σου δίνει δικαίωμα να τις καταστρέψεις όπως στις πόλεις των αντιπάλων? Να'τα πάλι, αρχίσαμε! Πείτε μου, πόσα είναι τα παιχνίδια για τα οποία ποστάρουμε τις ιστορίες που μας έτυχαν μέσα σε αυτό λες και διηγούμαστε ιστορίες από τον πόλεμο; Πολύ λίγα, και το Civ είναι ένα από αυτά. Ναι, είναι απλουστευμένο, αλλά εκεί που είχε φτάσει πια το civ IV σε επίπεδο λεπτομέρειας, η σειρά δεν είχε να πάει κάπου αλλλού. Με αυτήν τη στροφή σε ένα πιο απλό αλλά και πάλι αρκετά βαθύ μοντέλο, προσφέρει μία πιο φρέσκια εμπειρία. Και φυσικά το απίστευτα φιλικό Interface και οι βοήθειες που προσφέρει το παιχνίδι με τα balloons και τους advisors είναι όλα τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 tsagod το Eventlog τι γράφει;;. Σόρρυ δεν το εχω συναντήσει πουθενά. Που το βρίσκω; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Απόσπασμα από τη χάρτινη θήκη του παιχνιδιού. Social Responsible We care about the environment:the case is recyclable blah blah blah.Furthermore we have replaced the 200+ page manual with an improved and interactive PDF that is also easier to use.Blah blah blah... Με λίγα λόγια μας λένε και καλά ότι δεν το κάνουν για να αυξήσουν τα κέρδη αλλά γιατί σέβονται το περιβάλλον ΥΓ.Άντε 5 λεπτά ακόμα για να τελειώσει το install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια!? Το 5 δεν έχει επιλογή ονομασίας των πόλεων ή μου φαίνεται;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ ενοχλητικό που στο late game τα turns κρατάνε πάνω απο 10 δευτερόλεπτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια!? Το 5 δεν έχει επιλογή ονομασίας των πόλεων ή μου φαίνεται;;; Έχει ενα μικρο εντιτ κατω απο το όνομα της πόλης στα δεξιά. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2010 από ksaplostra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 το τελευταιο που ειχα παιξει ηταν το 2. .... πριν καμμια 1821 χρονια . Θα μπορεσω να ασχοληθω ? ή θα φαω τα μουτρα μου ? Δεν εχω πολυ χρονο μονο κανα 1-2 ωρες την ημερα και κανα 2-3 μερες την βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 το τελευταιο που ειχα παιξει ηταν το 2. .... πριν καμμια 1821 χρονια . Θα μπορεσω να ασχοληθω ? ή θα φαω τα μουτρα μου ? Δεν εχω πολυ χρονο μονο κανα 1-2 ωρες την ημερα και κανα 2-3 μερες την βδομαδα Δεν θα σου έλεγα ότι έχεις ελπίδες να εγκλιματιστείς, αν το παιχνίδι δεν είχε αυτό το απίστευτα λειτουργικό interface, τα balloons και τους advisors όπως είπα και πιο πάνω. Είναι συνέχεια δίπλα σου και με ένα-δύο κλικ μαθαίνεις τα πάντα. Αν παίξεις συγκεντρωμένος, θα χρειαστείς περίπου 6-7 ώρες για να ξαναμπείς στο κλίμα. Μετά δεν έχει επιστροφή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα