Apoll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ξερει κανεις γιατι δεν παιζει σε Windows XP Service pack 3; Βγαζει μηνυμα για αποστολη αναφορας σφαλματος. Έχεις τις ελάχιστες απαιτήσεις που χρειάζονται, τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας γραφικών, και αναβαθμίσεις του λειτουργικού σωστά; Το event log τί γράφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι ολα κανονικα...Δεν νομιζω να φταιει οτι εχω τους 10.7 αντι για τους 10.9 στην καρτα...Και με το demo πριν απο 2 μερες το ιδιο γινοτανε παλι δεν επαιζε....Παντως και σε αλλους δεν παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά από κανά δυό πρώτα παιχνίδια, στα αρνητικά όντως η έλλειψη θρησκειών και corporations, με μικρή κοιλιά στο late game.... Με ένα καλό πρώτο expansion θα αξιοποιηθεί πλήρως η νέα δομή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μεγάλο αρνητικό η έλλειψη θρησκείας Επειδή το Civ ανέκαθεν είχε τα xpacs του, τώρα την εποχή της μόδας των dlc βλέπω να γίνεται πανικός. Στο civ revolution (την lite έκδοση των κονσολών) είχαν βγει καμιά 10αριά dlcs, φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα. Κάθε μέρα θα έχουμε και άλλο το βλέπω μπροστά μου τώρα : DOWNLOAD CHRISTIANITY RELIGION DLC AND SPREAD JESUS LOVE ALL OVER THE WORLD 0,99euros....... Χτες έφαγα φρίκη δεν πρόλαβα να παίξω καθόλου . Ήμουν με παρέα σπίτι μέχρι τις 2+ το πρωί και μόλις έφυγαν, με το που βγήκαν από την εξώπορτα η ΔΕΗ μου στέλνει για δώρο 2ωρη διακοπή μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα . Και δεν σήκωνε κανένας @!$#@!# το τηλέφωνο στην ΔΕΗ για να διαπιστώσει πως στην χώρα μας γεννήθηκε και ένας great τρελός μπινελικοman (ε τι μόνο great merchant/general θα γεννιούνται στην Athens) Και τώρα φεύγω πάλι, σκατά και απόσκατα, 1turn/day....... Αγαπώ civ, τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει και achievements και τα βλέπεις μέσω του steam. Εγώ είμαι στο 21% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μιας και αναφέρθηκαν οι great people... Τι nerfάρισμα είναι αυτό....; Γενικά..... Ειδικά ο Great General τι μούφας είναι...Θα έπρεπε τουλάχιστον να μπορεί να xpάρει μια μονάδα όπως στο 4.... Μόνο για Golden Age είναι χρήσιμος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μιας και αναφέρθηκαν οι great people...Τι nerfάρισμα είναι αυτό....; Γενικά..... Ειδικά ο Great General τι μούφας είναι...Θα έπρεπε τουλάχιστον να μπορεί να xpάρει μια μονάδα όπως στο 4.... Μόνο για Golden Age είναι χρήσιμος.... Ένας ανα μέτωπο είναι αρκετός. Χωρίς Στρατηγό, αν δεν έχεις τεράστιο πλεόνασμα σε happiness μόλις πιάσεις μία πόλη, η δύναμή του στρατού πέφτει -3% για κάθε δυσσαρεστημένο πολίτη. Πιάνωντας δύο πόλεις και κάνοντας την μία puppet και την άλλη περιμένωντας να καταστραφεί, άνετα πέφτεις σε ένα -15% με -33% δύναμης στρατού πριν ακόμα το καταλάβεις και αναρωτιέσαι τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε. Ένας στραγηγός με 25% μπόνους, μπορεί να καλύψει την διαφορά μέχρι να στρώσει πάλι η κοινωνική συνοχή της Αυτοκρατορίας Επίσης βοηθά όταν θες να κάνεις ένα γρήγορο πόλεμο μακρυά από την χώρα σου, με λίγες μονάδες τις οποίες θα πρέπει να στείλεις μέσω θαλάσσης. Ναι ολα κανονικα...Δεν νομιζω να φταιει οτι εχω τους 10.7 αντι για τους 10.9 στην καρτα...Και με το demo πριν απο 2 μερες το ιδιο γινοτανε παλι δεν επαιζε....Παντως και σε αλλους δεν παιζει. Έχεις εγκαταστήσει το τελευταίο DX9c, τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας ήχου και το τελευταίο Visual C++ distributable. Το event log τί γράφει; Και ελπίζω να μην προσπαθείς να τρέξεις πειρατική κόπια.......... Επίσης δοκίμασε 1) Βγες απο το Steam. 2) Πήγαινε στο regedit 3) Στο κλειδί HKEY_CURRENT_USER/Software/Valve πάτα δεξί κλικ στο Permissions και επέλεξε το Allow για admin και system για full control και read. Μόλις τελειώσεις τρέξε και το GCF από το http://support.steampowered.com/kb_a...2037-QEUH-3335 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Οι αλλαγές στο σύστημα της μάχης γενικά μου άρεσαν, Το game γενικά είναι καλό, αλλά δεν είναι οτι θα μείνει και στην Ιστορία, Μερικές ερωτήσεις για τους πιο έμπειρους : 1. Εχετε καταλήξει στο βέλτιστο άνοιγμα ? Θέλω να δω γενικά αν κάνω τα ίδια πράγματα με τους υπόλοιπους 2. Εχετε προβλήματα με το range απο κάποια ranged units όπως catapult ? Εμένα μια δίνει range 2 tiles ενώ στον επόμενο γύρο έχει range 1 tile, χωρίς να υπάρχουν βουνά γύρω και με cavalry μπροστά απο τον καταπέλτη για scouting και προστασία. 3. Οσον αφορά το income απο το trade ξέρει κανείς τη φόρμουλα με την οποία υπολογίζεται το revenue απο τις πόλεις που κάνεις connect στο capital ? 4. Ο ρόλος του culture είναι λίγο αλλαγμένος, απ' ότι είδα χρησιμοποιείτε κυρίως για τα policies, όσο για το expansion του influence/borders μερικές πόλεις κάνουν expand με βάση το culture αλλά όχι όλες, ξέρει κανείς τι γίνεται ? 5. Strategic resources e.g. Iron, δεν έχω καταλάβει εάν χρειάζεται να είναι στα tiles της πόλης ή εάν απλά χρειάζεται να είναι μέσα στα borders της αυτοκρατορίας - και εάν χρειάζεται να φτιάξεις improvements για να σου δώσει access. 6. Υπάρχει κανένα καλό forum για strategy για το Civ V ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 1. Ακόμα είναι νωρίς 2. Δεν έχω δει κάτι 6. http://www.civfanatics.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Οι αλλαγές στο σύστημα της μάχης γενικά μου άρεσαν, Το game γενικά είναι καλό, αλλά δεν είναι οτι θα μείνει και στην Ιστορία, Μερικές ερωτήσεις για τους πιο έμπειρους : 1. Εχετε καταλήξει στο βέλτιστο άνοιγμα ? Θέλω να δω γενικά αν κάνω τα ίδια πράγματα με τους υπόλοιπους 2. Εχετε προβλήματα με το range απο κάποια ranged units όπως catapult ? Εμένα μια δίνει range 2 tiles ενώ στον επόμενο γύρο έχει range 1 tile, χωρίς να υπάρχουν βουνά γύρω και με cavalry μπροστά απο τον καταπέλτη για scouting και προστασία. 3. Οσον αφορά το income απο το trade ξέρει κανείς τη φόρμουλα με την οποία υπολογίζεται το revenue απο τις πόλεις που κάνεις connect στο capital ? 4. Ο ρόλος του culture είναι λίγο αλλαγμένος, απ' ότι είδα χρησιμοποιείτε κυρίως για τα policies, όσο για το expansion του influence/borders μερικές πόλεις κάνουν expand με βάση το culture αλλά όχι όλες, ξέρει κανείς τι γίνεται ? 5. Strategic resources e.g. Iron, δεν έχω καταλάβει εάν χρειάζεται να είναι στα tiles της πόλης ή εάν απλά χρειάζεται να είναι μέσα στα borders της αυτοκρατορίας - και εάν χρειάζεται να φτιάξεις improvements για να σου δώσει access. 6. Υπάρχει κανένα καλό forum για strategy για το Civ V ? 1. Εξαρτάται πλέον από την τοποθεσία, χάρτη, δυσκολία, πολιτισμό και τακτική που σχεδιάζεις να κερδίσεις. 2. Εξαρτάται αν είναι πίσω από λόφο και αν υπάρχουν βουνά τριγύρω. 3. Όχι ακόμα το παλεύω. 4. Εξαρτάται από πόσο παράγουν. Όλες οι πόλεις αυξάνουν τα σύνορά τους. Για τις πολιτικές, είναι ότι πιο αναγκαίο πλέον. 5. Μέσα στα σύνορα της αυτοκρατορίας, με ορυχείο. Προσοχή. Όσο πιο κοντά είναι στην πόλη, τόσο πιο πολλά "slots" θα έχεις από τους στρατηγικούς πόρους. Πλέον αν έχεις ένα Σίδηρο δεν σημαίνει ότι είναι και άπειρος όπως στα προηγούμενα Civ όπου με ένα ορυχείο δίπλα σε πόλη φτιάχναμε 100 Swordsmen και κάναμε ντου. Οι στρατιώτες ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΑ που απαιτούν στρατηγικούς πόρους, θα το πάρουν από το "pool". Στο επάνω μέρος της οθόνης, δείχνει πόσα ελεύθερα έχεις ακόμα. Ισχύει για ΌΛΑ τα στρατηγικά. Οπότε αν θέλετε να φτιάξετε ιππικό και ελέφαντες μην φτιάχνετε τσίρκο! Ή αν θέλετε στην αρχή να φτιάξετε καταπέλτες και δεν έχετε αρκετό σίδηρο, μην φτιάχνετε swordmen αλλά ιππείς. 6. Civfanatics.com όπως ειπώθηκε παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salamalekum Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 α) Στο αρχείο UserSettings.ini που βρίσκεται στο My Documents/MyGames/CIV 5 (κλπ) άλλαξε την γραμμή SkipIntroVideo = 0 σε SkipIntroVideo = 1. β) Δεν υπάρχουν οι μπάρες πλέον. Η έρευνα και η φορολογία είναι ανεξάρτητα πλέον. Πέρνεις πόντους έρευνας ανάλογα με τον πλυθισμό και φορολογία ανάλογα με τα μπόνους, resources κλπ. γ) Τι κάρτα γραφικών έχεις; Εμένα εξ ορισμού το βάζει σε DX11 με 8χ ΑΑ στα 1080p ευχαριστώ. έχω windowsXP οπότε δεν υποστηρίζω DX11 .. γιαυτό λογικά δε μου εμφανίζει το antializing.. και κατι άλλο.. ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΣΕ ΑΛΛΗ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις ανακαλύψεις την σχετικη επιστημη απλά ρίχνεις τα ίδια στρατεύματα στη θάλασσα. Δεν χρειάζεται άλλη μονάδα. ---------- Προσθήκη στις 19:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:48 ---------- Με την τεχνολογία OPTICS πρώτη φορά σου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salamalekum Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ε ρε συ και έφαγα τον κόσμο να δω τι πλοίο χρειάζεται!!! δλδ οι μονάδες με το OPTICS απλά κάνουν το movement στην θάλασσα σαν να ήταν ξηρά ε? καλοοοό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ε ρε συ και έφαγα τον κόσμο να δω τι πλοίο χρειάζεται!!!δλδ οι μονάδες με το OPTICS απλά κάνουν το movement στην θάλασσα σαν να ήταν ξηρά ε? καλοοοό Πάνε πιο γρήγορα από θάλασσα. Για να μπουν όμως στον ωκεανό θα πρέπει να έχεις ανακαλύψει την αντίστοιχη τεχνολογία. Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ. Είναι ανυπεράσπιστες οι μονάδες, οπότε αν πέσει κάποιο αντίπαλο πλοίο επάνω τους ή πειρατές/βάρβαροι θα βουλιάξουν χωρίς μάχη. Ποτέ μην στέλνεις στρατό έτσι στα τυφλά, εκτός αν η απόσταση είναι μικρή και με προσοχή. Αν πέσουν σε αντίπαλη πόλη θα τους φάνε τα κανόνια. Σε ένα Αρχιπέλαγο που παίζω από χτες με την Ελισάβετ, για να κάνω επιθέσεις βάζω τρία ship of the line μπροστά για να ελέγχουν την περιοχή, και ένα να ακολουθεί μετά το μπούγιο. Όσες φορές είπα "έλα σιγά, για τρία hex που ξέμεινε δεν χρειάζεται scan" μπαμ το έχανα. Και επειδή παίζω χωρίς saves/uploads (μόνο όταν είναι να κλείνω και συνεχίζω αργότερα), έχασα αρκετές εκπαιδευμένες μονάδες έτσι. Τα γραφικά σε DX9 είναι μούφα δυστυχώς. Ίσως να έκανες καμιά αναβάθμιση σε 7; Κλείνωντας, για να μην πει κανείς ότι σέρνεται το παιχνίδι στους υπολογιστές τους. Σε huge archipelago με όλο το χάρτη εμφανισμένο το παιχνίδι σέρνεται όταν κάνει turn run (ή φορτώνει) σε Q6600 στα 3,8Ghz με 4GB DDR850 (oc), overclocked 5870, σε W7 και εγκατεστημένο στο SSD δίσκο. Μάλλον χρειάζομαι άλλα 4GB μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whirlwind Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Σε huge archipelago με όλο το χάρτη εμφανισμένο το παιχνίδι σέρνεται όταν κάνει turn run (ή φορτώνει) σε Q6600 στα 3,8Ghz με 4GB DDR850 (oc), overclocked 5870, σε W7 και εγκατεστημένο στο SSD δίσκο. Μάλλον χρειάζομαι άλλα 4GB μνήμη. Γιατί όμως το κάνει έτσι; Δεν μπορώ να πω ότι το παιχνίδι έχει και τα σούπερ ντούπερ γραφικά που να χρειάζονται τόσο καλή GPU... Και γω όταν είμαι σε κανονική προβολή ακούω τον ανεμιστήρα αρκετά έντονα, όταν όμως πατάω στρατηγική προβολή (αυτή με τα hexes και τους πόρους σε κάθε hex) ή κάνω κάποια συνομιλία με κάποιον άλλο πολιτισμό, σταματάει να ακούγεται κατευθείαν! Ίσως αν κατεβάσω κάποιες ρυθμίσεις, μπορεί να μην φαίνονται καν οι διαφορές... Πάντως αυτό που αναφέρθηκε με τα units που μπορούν να κυκλοφορούν στη θάλασσα από μόνα τους, πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ... Στα προηγούμενα civs μου την έσπαγε πάρα πολύ που έπρεπε να φτιάχνεις πλοία, αφού απέφευγα να παίζω σε archipelago κλπ. Έχω παραγγείλει το παιχνίδι από το game.co.uk, αλλά για να πω την αμαρτία μου δεν άντεξα την αναμονή και κατέβασα το "αναβαθμισμένο demo" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα