Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Linksys WAG120N

gkalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλί δεν παιζει ? ΧΜΜΜΜΜ να είναι ελλάτωματική παρτιδα ? Πολύ γκαντεμιά .....

Μηπώς ξαναλέω έχει το προβλημα που ειχα και εγώ με το wag 320N? ( ειναι και η Τελλάς στη μέση που μου εντινει αυτή την ανησυχία :-) )

Δημοσ.

ti problhma eixes esy?οπως εχω πει εχω δει σε φιλο να συγχρονιζει μονο jetspeed και κατι τετοια.το zyxel δεν εβρισκε καν γραμμη.αυτο υπεθεσα για τον φιλο αλλα ειπε οτι ουτε σε φιλο του επαιξε.τωρα αν δοκιμασει και αυτο σε φιλο του θα δουμε.

Δημοσ.

Σε εμένα όποτε το έβαζα σε συνδέση pppoe δεν συνχρονιζε ποτέ. Το γυρναγα σε pppoa και έπεζε (με Τελλάς παντα ) Το έβαλα σε γραμμή ΟΤΕ και έπεξε κατευθείαν σε pppoe xώρις κανένα προβλημα .

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση το προβλημα του παιδιού απλά Linksys me Tellas σε νέο μοντέλο μου δημιουργησε ένα προβληματισμό μήπως είναι το ίδιο θέμα .

Δημοσ.
Σε εμένα όποτε το έβαζα σε συνδέση pppoe δεν συνχρονιζε ποτέ. Το γυρναγα σε pppoa και έπεζε (με Τελλάς παντα ) Το έβαλα σε γραμμή ΟΤΕ και έπεξε κατευθείαν σε pppoe xώρις κανένα προβλημα .

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση το προβλημα του παιδιού απλά Linksys me Tellas σε νέο μοντέλο μου δημιουργησε ένα προβληματισμό μήπως είναι το ίδιο θέμα .

οχι δεν συγχρονιζε αλλα δεν επαιρνε Ip>θα συγχρονισει ενα ρουτερ κανονικα ειτε ειναι Pppoe ειτε Pppoa.εχει γινει και σε forthnet μια φορα αυτο με Linksys καποια ασυμβατοτητα η οποια λυνοταν απλα με ενα firmware update.alla ο συγχρονισμος του ρουτερ ειναι ασχετος με το pppoe κτλ.και bridge Να το βαλεις θα συγχρονισει.και λαθος vpi vci παλι θα συγχρονισει αλλα δεν θα παιρνει Ip

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή και εγώ έχω πάρει το ίδιο (Linksys Wag120N) με γραμμή ΟΤΕ δουλεύει κανονικά. Μάλιστα δεν χρειάστηκε καν να μπω στο router. Έβαλα το cd (όπως έλεγε και το αυτοκόλλητο στην πίσω μεριά) και έτρεξα τον wizard. Επίσης μου ζήτησε να επιλέξω και τον ISP όπου είχε τον ΟΤΕ και έβαλε τις ανάλογε ρυθμίσεις. Του έκανα και το firmware update και πετάει το εργαλείο!!!

Δημοσ.
Α οκ τότε συγνωμη εγώ δεν το έγραφα σωστα τότε . :-)

it's ok απλα μια διορθωση εκανα

Επειδή και εγώ έχω πάρει το ίδιο (Linksys Wag120N) με γραμμή ΟΤΕ δουλεύει κανονικά. Μάλιστα δεν χρειάστηκε καν να μπω στο router. Έβαλα το cd (όπως έλεγε και το αυτοκόλλητο στην πίσω μεριά) και έτρεξα τον wizard. Επίσης μου ζήτησε να επιλέξω και τον ISP όπου είχε τον ΟΤΕ και έβαλε τις ανάλογε ρυθμίσεις. Του έκανα και το firmware update και πετάει το εργαλείο!!!

το cd στην ουσια ειναι σαν να μπαινεις στον ρουτερ.και καλυτερα να μπεις εσυ παρα με το cd γιατι πολλες φορες με το cd δεν πετυχαινει κτλ.αχρηστο το cd.και κακως λενε να βαλεις το cd.το cd πολλες φορες κανει παραξενα και παιδευεσαι 10 ωρες να το σεταρεις ενω μεσα απο το μενου θα ηταν 2 λεπτα.θεμα software δηλαδη.

Εμένα μετά από το τελευταίο firmware που έβαλα έκανα 2-3 disconnects στο άσχετο.....με το προυγούμενο μόνο 1 είχε κάνει.....

μπορει να ετυχε αλλα μπορει το νεο firmware Να κανει την γραμμη ναι μεν να κλειδωνει πιο ψηλα αλλα να μην ειναι τοσο σταθερη.μπορει πχ για καποιον αλλο με αυτο το Firmware Να ειναι πιο σταθερη η γραμμη και σε σενα να μην ειναι.ειναι πολυ παραμετροι.η καθε εταρεια δεν μπορει να δοκιμασει ολα τα firmware Με ολα τα dslam για να δει οτι ολα ειναι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...