Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Linksys WAG120N

gkalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Απεκτησα αυτο το εργαλειακι σημερα και ενω το συνδεω κανονικα και μετα και απο τις ρυθμισεις που εκανα με τον τεχνικο της Τellas το φωτακι του DSL δεν αναβει.Η γραμμη μου ειναι pstn και απ'οτι ειδα πληρει ολες τις προυποθεσεις ωστε να λειτουργει ομαλα με το router.Μπορει καποιος φιλος να βοηθησει γιατι απ'τα λιγα που καταλαβαινω μαλλον ειναι παιγμενο το μηχανημα(αν και το πηρα ολοκαινουργιο σημερα).Να τονισω οτι η συνδεση ειναι στανταρ σωστη γιατι βγαζω τα καλωδια απο το linksys και τα βαζω κατευθειαν στο speedstream και παιρνω γραμμη κανονικα.

Δημοσ.

η εχεις παρει adsl over isdn αντι για adsl over pstn που συνηθως φενεται απο το rj45 clip με 8 σιρματακια να το πω ετσι απλα μεσα εναντι του adsl over pstn Με 4 η ειναι χαλασμενο.αλλιως δοκιμη στην γραμμη ενος φιλου σου και θα δεις εκει τι θα κανει.

Δημοσ.

Αδερφε over pstn ειναι και μαλλον ειναι χαλασμενο.Αυριο θα το παω στην αντιπροσωπεια για ελεγχο γιατι δοκιμασα τα παντα και δεν γινεται τιποτα.Σε ευχαριστω φιλε μου.

Δημοσ.

Τελικά θα έρθει κούριερ από το getitnow να το παραλάβει γιατί η αντιπροσωπεία που έχει δίπλα στη δουλειά μου δεν έχει πια αυτή τη μάρκα και πρέπει να σταλεί από το μαγαζί που το πήρα σε μια αντιπροσωπεία που μόνο αυτοί ξέρουνε που βρίσκεται.Είμαι σίγουρος πως ακρη δε θα βγει στάνταρ.

Δημοσ.

Πιθανώς να είναι χαλασμενο. Με την tellas είχα και εγώ ένα θέμα με το linksys wag320n. Για καποιο λόγο δεν έπεζε ποτέ σε pppoe( μονό pppoa) .To έβαλα μετα σε σύνδεση Οτε και έπεξε καρφί. Μηπώς έχεις και εσυ το ίδιο θέμα ?

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ασχετος και δεν τα καταλαβαινω αυτα που μου γραφετε.Εγω το πηρα και το συνδεσα και απλα δεν αναβε το dsl.Με ρωτησανε απο την τελλας αν γραφει annex a και αν ειναι για pstn και απαντησα ναι και μου ειπανε οτι θα επρεπε να αναβει το λαμπακι.Με οσα παιδια μιλησα μου ειπαν οτι ειναι στανταρ χαλασμενο γιατι με αυτα που εκανα θα επρεπε να λειτουργει.

Δημοσ.

ε ναι./η περιπτωση για ασυμβατοτητα ειναι less than 1 in 10.000>μια φορα εχω δει ρουτερ να μην συγχρονιζει σε μια συγκεκριμενη γραμμη και ουτε καν να προσπαθει ενω με αλλο ολα οκ.αλλα οπως ειπα 1 in 10.000

Δημοσ.

Παιδια τελικα ηταν χαλασμενο το εργαλειο και μου επιστρεφουνε τα χρηματα μου πισω.Θα σας παρακαλουσα να μου πειτε ενα καλο router να παω να αγορασω μεχρι 50 ευρω.Λετε να παω να βρω το ιδιο η υπαρχει κατι πολυ καλυτερο στα 50 ευρω?Το θελω να ειναι ασυρματο και με καμποσες θυρες ethernet.

Δημοσ.

Και τα 2 πολύ καλά . Δεν εχουν wifi N ομώς . ( εαν δεν το χρειαζέσε τότε είσαι οκ )

Το thomson 585v7 είναι πολύ καλό και σταθερό .

Το Linksys επίσης καλό ( Εχει καλύτeρο και πιο πρακτικό menu απο το 585)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...