Προς το περιεχόμενο

LG 42SL9000 :754,80 electroworld

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τη χρήση κουπονιού -15% από 888,00 στα 754,80.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10032071

300,00+ ευρώ φθηνότερα από την χαμηλότερη του τσιγκούνη:

http://www.skroutz.gr/s/89910/LG-42SL9000.html?keyphrase=42sl900

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lcd-tvs/2569-lg-42sl9000-review.html

Την είχαν ξαναβγάλει στα 888, 00 χωρίς κουπόνι , πριν ένα μήνα περίπου , αν την πήρε κάποιος ας πει εντυπώσεις.

Δημοσ.

τη χάζευα πριν που ειχα περάσει απο το ελεκτρο!!! Ωραία TV πραγματικά!!

Αν ειχα μερικά λ7 στην άκρη θα την χτυπούσα άνετα!

Δημοσ.

Εγώ την αγόρασα κιόλας! Αύριο θα την παραλάβω αλλά την πάτησα δεν ήξερα για τα κουπόνια!

Πήγα από το κατάστημα και πλήρωσα με πιστωτική , μου έδωσαν απόδειξη αλλά θα πάω αύριο να παραλάβω από εκεί. έχω καμία ελπίδα να κάνω ακύρωση και αγορά εκ νέου με χρήση κουπονιου?! please help!

Δημοσ.

Φιλε μου σορρυ αλλα κανεις λαθος.Το κουπονι ειναι για την παρουσα αγορα to προσθετεις στο τελος.KAi ως δωρο παρε ενα κουπονι

FRZ61210

προσθεσε το στο τελος και θα δεις οτι βγαινει 754.

Αν εκανες παραγγελια ακυρωσε τη και παλι απο την αρχη με κουπονι.

ΚΑι αν τελικα πιασει πες και κανενα ευχαριστω.....

EDIT>ΑΚυρωσε την αγορα σου μεσω πιστωτικης και ξανακανε την αλλα δεν ξερω αν πιασει.....

Δημοσ.

Μωρέ το ευχαριστώ το λέω και προκαταβολικά και κωδικό βρήκα αλλά δεν ξέρω πως και αν μπορώ να ακυρώσω την αγορά αφού έχω ήδη στα χέρια μου την απόδειξη και εκρεμμει μόνο η παραλαβή! έχω δικαίωμα υπαναχώρησης και τι θα κανουν θα μου κόψουν πιστωτικό αφού η χρέωση στην κάρτα μου έχει ήδη γίνει! σκ...α τα έκανα με την βιασύνη μου!

• Super Moderators
Δημοσ.

έχουν αρχίσει όλοι να διώχνουν τα περσινά για να βγάλουν στα καπάκια τα καινούρια...

Δημοσ.
έχουν αρχίσει όλοι να διώχνουν τα περσινά για να βγάλουν στα καπάκια τα καινούρια...

Συνήθως αυτό γίνεται , αλλά η συγκεκριμένη νομίζω ότι ήρθε Νοέμβρη στην Ελλάδα...

.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά από την στιγμή που ξέρεις ότι βγήκε ο αντικαταστάτης της, πως την αγοράζεις ξέροντας ότι δεν πρόκειται να έχει μεγάλη διαφορά τιμής (αν έχει)

Δημοσ.
ναι αλλά από την στιγμή που ξέρεις ότι βγήκε ο αντικαταστάτης της, πως την αγοράζεις ξέροντας ότι δεν πρόκειται να έχει μεγάλη διαφορά τιμής (αν έχει)

Offtopic αλλά πότε βγήκε ο αντικαταστάτης της 9000 ;

Κανα link έχουμε για πληροφορίες ;

Δημοσ.
Εγώ την αγόρασα κιόλας! Αύριο θα την παραλάβω αλλά την πάτησα δεν ήξερα για τα κουπόνια!

Πήγα από το κατάστημα και πλήρωσα με πιστωτική , μου έδωσαν απόδειξη αλλά θα πάω αύριο να παραλάβω από εκεί. έχω καμία ελπίδα να κάνω ακύρωση και αγορά εκ νέου με χρήση κουπονιου?! please help!

κι εγω πηγα πρωι πρωι χτες και τη παρηγγειλα μαζι με αλλα ηλεκτρικα και οταν πηγα σπιτι ειδα οτι την ειχε με -15%

τελικα τη παραγγειλα και ονλινε και οταν ερθει θα την ακυρωσω απο την αλλη παραγγελια μου. σημερα το πρωι την παραγγειλα και μετα απο μιση ωρα βγηκε απο το site η προσφορα και μπηκε με τη κανονικη της τιμη

Δημοσ.

.....σημερα το πρωι την παραγγειλα και μετα απο μιση ωρα βγηκε απο το site η προσφορα και μπηκε με τη κανονικη της τιμη

Καλώς όρισες και καλορίζικη η tv.

Τώρα δεν υπάρχει καθόλου , τέλος...

Δημοσ.
Καλώς όρισες και καλορίζικη η tv.

Τώρα δεν υπάρχει καθόλου , τέλος...

ευχαριστω :)

ξερει κανεις αν στα καταστηματα εξαντληθηκε η μονο απο το site την βγαλλαν?

ps : μπορει να προτεινει κανεις κανενα καλο home cinema μετριου κοστους για τη συγκεκριμενη tv?

Δημοσ.

Θα ξαναβγεί κάποια στιγμή. Ή θα βγει καμμία άλλη παρόμοια ή και καλύτερη. Οι προσφορές δεν στερεύουν ποτέ. Υπομονή να έχεις. Μία ερώτηση έχω. Είδα στην σελίδα του fullhd.gr που κάποιος συμφορουμίτης έβαλε πριν ότι από το usb παίζει "MKV, DiVX, MPEG2, H.264, AVC κ.α.". Με μία τηλεόραση σαν αυτή δεν χρειάζεται κάποιο multimedia player όπως τα WD, egreat κτλ.? Με τους υπότιτλους τα καταφέρνει καλά? Ελπίζω να μην είναι χαζή η ερώτηση γιατί δεν το έχω ψάξει και πολύ με τις τηλεοράσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...