Vasilism13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Γνωρίζει κανείς που θα βρω ανταλακτικά για αυτό το laptop? Η κάρτα γραφικών είναι μαζί με τη mobo? ή αλλάζει?
basilis5 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 απο οσο θυμαμαι παει πακετο με την μητρικη. βεβαια υπαρχουν καποια καταστηματα που επιδιορθωνουν καρτες γραφικων σε μητρικες με σχετικα λιγα χρηματα. παιζει εδω μεσα αν ψαξεις να βρεις,ειναι ενα στην θεσσαλονικη
GusBabis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Vasilism13 βρηκες τπτ για το laptop σου??? γιατι και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω μαλλον καηκε η μητρικη και ψαχνω parts
xristoforos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Σε ποιον καδο στην Πετρουπολη; Αυριο εχω να παω για μια δουλεια κοντα στην ''Αραχωβα'', λες να το δω σε κανεναν καδο; Εχουν και απεργια, οποτε ολα εκει θα ειναι!!
pc_expert Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Σε ποιον καδο στην Πετρουπολη; Αυριο εχω να παω για μια δουλεια κοντα στην ''Αραχωβα'', λες να το δω σε κανεναν καδο; Εχουν και απεργια, οποτε ολα εκει θα ειναι!! χαχαχαχαχαχαχα... Ρε κατάντια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.