Gyrteroth Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Ξερει κανεις τις temp του cpu που αναφερω στο title πια ειναι περιπου η temp που πρεπει να εχει οταν ειναι σε αδρανια το pc ? Ευχαριστω!
DJ Gx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω οτι φτάνουν γύρω στα 55+ σε αδράνεια και όταν χρησιμοποιείτε ανεβαίνει και στους 80+ βαθμούς. Ο δικός μου ο παλιός που ήταν ακριβώς ίδιος είχε αυτές τις θερμοκρασίες (το καλοκαίρι) αλλα γενικά ειναι απο τους ποιο θερμούς επεξεργαστες αυτής της σειράς.
lionheart75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό δεν μπορεί να είναι standar καθώς εξαρτάται απο πολλά πράγματα.... Απο το συγκεκριμένο κομμάτι, απο το case και πόσο καλό airflow έχει, απο την ψύκτρα και την πάστα που χρησιμοποιήθηκε, πόσο καιρό (χρόνια είναι με την ίδια πάστα), πόσο καθαρό είναι το κουτί και η ψύκτρα απο σκόνες... κλπ.
Gyrteroth Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μολις εστησα ενα τετοιο συστημα και δεν θυμωμουν καθολου σε τι temp λειτουργει.Ειδα 54 και μου φανηκαν υψηλες θερμοκρασιες σε σχεση με τον 775 Quad core Q6600 που εχω τωρα και σε αδρανια εχω 37 βαθμους. Ευχαριστω για τις γρηγορες αποαντησεις
moldovan20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Το συγκεκριμένο cpu το έχω στο παλιό pc . Καλοκαίρι άστα , έψηνες πάνω .Πρόσφατα το έλυσα όλο το pc, το καθάρισα , άλλαξα πάστα ,πρόσθεσα και 2 ανεμιστήρια (το ένα μπροστά να βάζει το άλλο πίσω να βγάζει ) και με τη μαμά σε idle δουλεύει στους 41 βαθμούς .
kinq1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 κι εγώ απότι θυμάμαι παίζει 55 idle και 75 max.
lionheart75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, είναι ιδιαίτερα ζεστοί cpu's. Άσχετο αλλά για τι το προορίζεις το συστηματάκι? Ελπίζω πως όχι για κατεβαστήρι...
Gyrteroth Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 βασικα το εφτιαξα για ενα φιλο μου,που δεν εχει πολλες απαιτησεις.Δηδ κανενα (παλιο) game) καμια ταινια και internet να χαζευει.Πιστευω οτι ειναι το καταληλο συστημα για τις απαιτησεις που εχει,μπορει και να του περισευει Γιατι ελπιζεις ομως,οχι για κατεβαστηρι?
lionheart75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Διότι θεωρώ πως για αυτή την περίπτωση (κατεβαστήρι) υπάρχουν φθηνές καινούργιες λύσεις με χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας, θορύβου και φυσικά το σημαντικότερο κατανάλωσης. Για τον φίλο σου βέβαια θα είναι μια χαρά.
Gyrteroth Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Σωστα,δεν εχεις αδικο.Αλλα για τον σκοπο που ειπα πιο πριν (τις απιτησεις του παιδιου) δεν ειναι μια χαρα? ---------- Προσθήκη στις 18:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:48 ---------- Για τον φίλο σου βέβαια θα είναι μια χαρά. Καλα,τωρα το ειδα :PP Thanks για τις απαντησεις
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πω καλά μιλάμε για τον επξεργαστή φούρνο. Θυμάμαι καλοκαίρια δεν έπεφτε κάτω από 55 με τίποτα. Έχω αναφέρει και σε άλλο post πως μου είχε ψήσει κάτι καλώδια τροφοδοσίας τα οποία βρίσκονταν κοντά στην ψύχτρα, δεν ακουμπούσαν.
lakis.makis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 εγώ στα 3.0 G και με 35-45% χρήση μετράω με EVEREST 52 C...συμφωνώ με το ότι εξαρτάται από πολλά όπως πάστες, ψύχτρες κλπ... πάντως συγκριτικά κι επειδή κυκλοφορούν πολλά ανταλλακτικά αυτήν την εποχή, μπορείς να φτιάξεις ένα οικονομικό σύστημα, αρκετά λειτουργικό... βέβαια, αν με 250 300 € παίρνεις ολοκαίνουριο κουτί με core dual ή duo τότε μπορεί να γίενι μεγάλη συζήτηση... πάντως στο δικό μου είναι και αρχαίος και με ανταλλακτικά απο δω κι εκει τρέχω 7 ανετα σε λειτουργίες γραφείου
nick#18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Οι prescott γενικα ψηνονται... αυτος ειναι 3.2.... ο 3.8 να δειτε που εχει ενας φιλος μου idle τρεχει στους 62...
@topos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Παντως οι p4 βγηκαν με πυρηνες: northwood,prescott(αυτοι ζεματαγανε),gallatin και τελος cedar mill.
nick#18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Willamette, Northwood, Prescott, Cedar Mill ειναι τα 4αρια, gallatin ειναι σε Xeon. Prescott vs Northwood: Aν ειχαμε 2 3ριδες ο ενας prescott και ο αλλος northwood θα ειχαν 55+ ως 75-80 και 40+ ως 65.. καμια σχεση μεταξι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.