Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με MATSHITA DVD-RAM UJ-841S και κενα dvd

Freediver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή με το nero πχ δεν μπορείς να τα γράψεις; Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου... Αυτή η ενσωματωμένη λειτουργία εγγραφής των win μπορεί να τα έφτυσε, δοκίμασε αλλιώς (στα αρχεία στο forum έχει κάποια προγράμματα εγγραφής αμα θες).

πως ειναι δυνατον να γραψω οταν δεν διαβαζει καθολου τα αδεια dvd???

σαν προγραμμα χρησιμοποιω το InfraRecorder

Δημοσ.
πως ειναι δυνατον να γραψω οταν δεν διαβαζει καθολου τα αδεια dvd???

σαν προγραμμα χρησιμοποιω το InfraRecorder

Δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα για να είσαι σίγουρος.

Μετά δεν σου μένουν και πολλές εναλλακτικές για να το δοκιμάσεις... Μετά το firmware ή με άλλο πρόγραμμα πρέπει να δοκιμάσεις ή να κάνεις επαναφορά συστήματος στο... 1821 ή φορμάτ να κάνεις ή θα περάσεις ενα unix σε κανένα στικάκι και θα μπουτάρεις απο εκεί για να δεις άμα δουλεύει σε άλλο λειτουργικό.

Άμα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις δεν δουλεύει πιθανότατα ο φακός να τα έχει παίξει...

Υ.Γ άνοιξε το πορτάκι και δεν τον φακό, άμα έχει σκόνες πάρε μια πατονέτα και καθάρισε τον απαλά.

Good luck.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και νόμιζα οτι ημουν ο μοναδικος με αυτο το πρόβλημα...

φιλε μου μην απελπιζεσαι σου κανω συμπαρασταση!

matshita dvd-ram uj-841s

1)καταρχην εμενα οταν μπαίνω στον υπολογιστή μου, μου βγαζει 2 εικονιδια

cd drive (f:) kai cd drive (d:)

σιγουρα εχει γίνει μ@λ@κι@ γιατι δν θυμάμαι να ηταν στην αρχη 2 ξεχωριστά αλλά ενα εικονιδιο.

2)Νero Verbatim dvd-rw / verbatim dvd+ rw για εγραφή δεν το συζητω πούλο και με ταχύτητα 2.5Χ.

κανω restart με windows 7 αυτη την φορα(πριν ημουν με xp) και το διαβαζει κανονικα ενα εικονιδιο μια χαρα ολα ελα μου ντε που δεν εχω nero εκει να δοκιμασω αν γράφει.

αυριο κατα πασα πιθανοτητα να βάλω αν βρω χρόνο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ένα καινούργιο, μάλλον χάλασε το δικό μου αφού όλες οι εγγραφές του είναι προβληματικές. Το πήγα στο PLAISIO για να πάρω ένα άλλο συμβατό αλλά μου είπαν ότι είναι IDE!!!! ενώ εγώ νόμιζα ότι είναι sata. Πως μπορώ να εξακριβώσω αν είναι sata ή ide;

Δημοσ.

παιδια μη το ζοριζετε τα matshita σαν recorder εχει ημερομηνια ληξης και τα φτυνουν γρηγορα. και ας προερχονται απο την panasonic...

αν ειδικα ειναι και ide πλεον πολυ δυσκολα θα βρει αντιστοιχο στην ελληνικη αγορα. και ειδικα για dvd recorder η αγορα μεταχειρισμενου αποκλειται....εγω προλαβα απο το eshop πριν 2 χρονια και πηρα ενα sony optiarc ide. αν παθει και αυτο κατι θα βολευτω με ενα εξωτερικο dvd r

ενα κουσουρι που εχουν εξαρχης ειναι η εκλεκτικοτητα στο readibility. πχ εμενα δεν διαβαζε tdk απο την πρωτη μερα. η εκλεκτικοτητα στο τι διαβαζουν δεν διορθωνεται με κανενα firmware απο την εμπειρια μου.

επισης να αναφερω οτι τα matshita οταν τα φτυσουν φερονται πολυ περιεργα...

αρχικα βγαζουν ενα σφαλμα power calibration error κατα την εγγραφη με nero

αντιστοιχα αν επιχειρησεις να γραψεις κατι με τα win παιρνεις μηνυμα για αγνωστο σφαλμα

αλλα συμπτωμα ειναι να μη βρισκουν αρχεια κατα την εγκατασταση των windows και να κολλανε στο φορτωμα

επισης δημιουργουν σφαλματα κατα την εγγραφη χωρις απαραιτητα να καινε cd

Δημοσ.

Ψάχνω να το αλλάξω χωρίς τύχη εντός Ελλάδας αλλά έχω και ένα επιπλέον πρόβλημα. Ενώ όλα τα προγράμματα π.χ Nero, Sisoft Sandra 2007 το αναγνωρίζουν ως MATSHITA DVD-RAM UJ-841S όταν το άνοιξα είδα μέσα να γράφει Model No. UJ-850. Τελικά ποιο ψάχνω για να το παραγγείλω από το εξωτερικό το UJ-841S ή το UJ-850;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...