Freediver Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το MATSHITA DVD-RAM UJ-841S στο laptop μου. Και ενω "διαβαζει" κανονικα ολα τα cd - dvd τα οποια περιεχουν δεδομενα, δεν μου διαβαζει τα κενα dvd (συγκεκριμενα τα "That's" ) με αποτελεσμα να μην μπορω να αντιγραψω τιποτα!!! Προσπαθησα να βρω drivers αλλα τιποτα, εχει κανεις καμια ιδεα??
metalliord Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το MATSHITA DVD-RAM UJ-841S στο laptop μου.Και ενω "διαβαζει" κανονικα ολα τα cd - dvd τα οποια περιεχουν δεδομενα, δεν μου διαβαζει τα κενα dvd (συγκεκριμενα τα "That's" ) με αποτελεσμα να μην μπορω να αντιγραψω τιποτα!!! Προσπαθησα να βρω drivers αλλα τιποτα, εχει κανεις καμια ιδεα?? Αγόρασε μια μάρκα της προκοπής για μένα
Freediver Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αγόρασε μια μάρκα της προκοπής για μένα Δοκιμασα Verbatim , Sony και Philips. Εξακολουθει να ειναι στην κοσμαρα του ...
Freediver Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Του απεγκατεστησα και μετα τους ξαναπερασα τους drivers. Δοκιμασα οτι αδειο dvd βρηκσ. Εβγαλα τα ματια μου να ψαχνω μηπως εχουν βγει καινουριοι drivers κτλ Και το #@$$@ τιποτα ... Αν δεν διαβαζε και τα κανονκα dvd ή τα αντεγραμμενα θα ελεγα οτι απλα τα εφτυσε και ειναι για πεταμα , αλλα τωρα?
benign Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πηγαινε στην τεχνικη υποστηριξη του εκει θα γραφει ποιες μαρκες dvd υποστηριζει.
stm00192 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το γεγονος οτιτ α διαβαζει δεν σημαίνει και οτι δεν τα εφτυσε... αλλο lazer χρησιμοποιει για την εγραφή άλλο για την ανάγνωση....
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Άμα είσαι σίγουρος για το μοντέλο βρίσκεις το καινούργιο (άμα έχει βγει) firmware και του κάνεις update. Άμα συνεχίσει τα παράξενα και τότε... Βγάλε το και προσπάθησε να πετύχεις με αυτό τον κάδο στην γωνία του σπιτιού... 1,2 κάποτε θα πέσει μέσα... Μετά το αφήνεις εκεί και κάνεις οτι δεν το βλέπεις :-D:-D Edit: Άσε τα that's και πάρε καμία καλή μάρκα γιατί όπως είπαν απο πάνω δεν είναι και πολύ απίθανο να φταίει η μάρκα.
Freediver Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πηγαινε στην τεχνικη υποστηριξη του εκει θα γραφει ποιες μαρκες dvd υποστηριζει. Την προηγουμενη φορα που το ειχα δοκιμασει (προ 2μηνου) ολα καλα με τα προαναφερθεντα ---------- Προσθήκη στις 11:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:28 ---------- Το γεγονος οτιτ α διαβαζει δεν σημαίνει και οτι δεν τα εφτυσε... αλλο lazer χρησιμοποιει για την εγραφή άλλο για την ανάγνωση.... ναι αλλα δεν θα επρεπε να τα διαβαζει εστω??? να το αναγνωριζει σαν κενο dvd ??? ---------- Προσθήκη στις 11:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:30 ---------- Άμα είσαι σίγουρος για το μοντέλο βρίσκεις το καινούργιο (άμα έχει βγει) firmware και του κάνεις update. Άμα συνεχίσει τα παράξενα και τότε... Βγάλε το και προσπάθησε να πετύχεις με αυτό τον κάδο στην γωνία του σπιτιού... 1,2 κάποτε θα πέσει μέσα... Μετά το αφήνεις εκεί και κάνεις οτι δεν το βλέπεις :-D:-D Edit: Άσε τα that's και πάρε καμία καλή μάρκα γιατί όπως είπαν απο πάνω δεν είναι και πολύ απίθανο να φταίει η μάρκα. για το μοντελο ειμαι σιγουρος , αλλα δεν εχω βρει τιποτα μονο ενα update για vaio εχω βρει ομως εχω toshiba Τα That's ειναι TAIYO YUDEN κατα γενικη ομολογια δηλαδη πολυ καλα , προσπαθησα ομως και με verbatim και με sony και με philips ακομα και με κατι noname
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Με το που πάτησα το μοντέλο που έδωσες στο 1ο αποτέλεσμα στην google έχει το firmware ανεβασμένο. Αλλά σου λέω, μην το φλασάρεις με λάθος firmware, μπορεί και να χαλάσει, να είσαι σίγουρος οτι είναι αυτό, η καλύτερη λύση είναι να ψάξεις απο την εταιρία που το έβγαλε. Τώρα που είπες vaio θυμήθηκα ένα τέτοιο laptop που είχα δει και για να το δει το cd έπρεπε να το βάλεις και να κάνεις επανεκκίνηση για να το δει σωστά, εσένα το κάνει αυτό;
Freediver Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Με το που πάτησα το μοντέλο που έδωσες στο 1ο αποτέλεσμα στην google έχει το firmware ανεβασμένο. Αλλά σου λέω, μην το φλασάρεις με λάθος firmware, μπορεί και να χαλάσει, να είσαι σίγουρος οτι είναι αυτό, η καλύτερη λύση είναι να ψάξεις απο την εταιρία που το έβγαλε. Τώρα που είπες vaio θυμήθηκα ένα τέτοιο laptop που είχα δει και για να το δει το cd έπρεπε να το βάλεις και να κάνεις επανεκκίνηση για να το δει σωστά, εσένα το κάνει αυτό; αυτο που βρηκες ψαχνωντας στο google ειναι το update για τα vaio και ουτε με επανεκκινηση ττα διαβαζει
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το κατέβασα και λέει UJ-841 για VAIO, απο οτι καταλαβαίνω firmware είναι... Άμα το έχεις περάσει και ακόμα τα ίδια κάνει... Πίτα.... Ααα, και άμα του βάλεις κάτι bootable το βλέπει στην εκκίνηση; Πχ δηλαδή του βάζεις τα xp που έχεις για να του κάνεις φορμάτ ή καμιά live-cd έκδοση με UNIX, το βλέπει το cd?
Freediver Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το κατέβασα και λέει UJ-841 για VAIO, απο οτι καταλαβαίνω firmware είναι... Άμα το έχεις περάσει και ακόμα τα ίδια κάνει... Πίτα.... Ααα, και άμα του βάλεις κάτι bootable το βλέπει στην εκκίνηση; Πχ δηλαδή του βάζεις τα xp που έχεις για να του κάνεις φορμάτ ή καμιά live-cd έκδοση με UNIX, το βλέπει το cd? τα bootable τα βλεπει μια χαρα κατα την εκκινηση (το δοκιμασα με το recovery disc ) αυτο που κατεβασες το κατεβασα και εγω αλλα δεν μου δουλευει παω να το τρεξω και μου βγαζει error some files could not be created etc .. please reboot κανω επανεκκινηση και παλι δεν τρεχει . πραγματικα εχουν σπασει τα νευρα μου
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή το ίδιο το cd έξω απο περιβάλλον λειτουργικού το βλέπει κανονικά ενώ μέσα τίποτα; Μπορείς να κάνεις επαναφορά συστήματος εκεί που λειτουργούσε, να ψάξεις οτι σχετίζεται με cd-driver στο σύστημα σου και επανεγκατάσταση ή απλά το παλιό καλό φορμάτ (χωρίς αυτό να συνεπάγεται οτι 100% θα δουλεύει καλά το cd-rom μετά το φορμάτ). Υ.Γ Υπαναχώρηση στο πρόγραμμα οδήγησης του οδηγού έκανες; (από ότι κατάλαβα κάποτε δούλευε, αλλά μετά τι έγινε και σταμάτησε; Update? )
Freediver Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή το ίδιο το cd έξω απο περιβάλλον λειτουργικού το βλέπει κανονικά ενώ μέσα τίποτα;Μπορείς να κάνεις επαναφορά συστήματος εκεί που λειτουργούσε, να ψάξεις οτι σχετίζεται με cd-driver στο σύστημα σου και επανεγκατάσταση ή απλά το παλιό καλό φορμάτ (χωρίς αυτό να συνεπάγεται οτι 100% θα δουλεύει καλά το cd-rom μετά το φορμάτ). Υ.Γ Υπαναχώρηση στο πρόγραμμα οδήγησης του οδηγού έκανες; (από ότι κατάλαβα κάποτε δούλευε, αλλά μετά τι έγινε και σταμάτησε; Update? ) μονο τα κενα δεν μου διαβαζει ειχα παρα πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω οποτε δεν ξερω ποτε παρουσιαστηκε το προβλημα εχω απογοητευτει πληρως μαλλον για τριποντο στον καδο ειμαι
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή με το nero πχ δεν μπορείς να τα γράψεις; Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου... Αυτή η ενσωματωμένη λειτουργία εγγραφής των win μπορεί να τα έφτυσε, δοκίμασε αλλιώς (στα αρχεία στο forum έχει κάποια προγράμματα εγγραφής αμα θες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.