Προς το περιεχόμενο

0X00000124 bsod

d..b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο που ειδα εγω ειναι οτι ναι μεν τρεχει πιο "ψηλα" ο 8500 σε σχεση με τον 9300 ομως θα συμφωνησω με τα γραφομενα των πιο πανω καθως πιστευω οτι εξαρταται απο την χρηση του μηχανηματος (benchies,24/7 κτλ) καθως στις καινουργιες εφαρμογες παιχνιδια κτλ ο 8500 ευκολα δουλεθει συνεχεια στο 100% χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δν ανταποκρινεται και με το παραπανω....Επισης κατι ακομα που παρατηρησα ειναι οτι ο 9300 ειναι καλυτερος σε multitasking ακομα και σε χαμηλοτερη συχνοτητα απο αυτη του 8500 , για αυτο αποφασισα να κρατησω τον 9300 διοτι περα το μεγιστο overclock για 24/7 δν αχολουμαι και τρελα με benches.Αυτα τα ολιγα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω και εγώ πρόβλημα.

Το PC μου είναι AMD με (motherboard ΑSUS M5A87, CPU AMD A6 FX-6100 3.3 Ghz 6-Core, RAM Kingsotn 2x4GB 1600 ΜHz KHX1600C9D3B1K2/8GX 8GB (2X4GB) HYPERX BLU, graphics card ASUS ENGT520, hard disk seagate 500 GB, PSU XILENCE 580W)

Όταν το έφτιαξα και το άνοιξα ήταν ξεκλίδωτει πυρήνες στα 6. Έβαλα τα Win 7 64 bit και ήταν μια χαρά. Μετά από 6 μήνες μου πετάει μπλε οθόνη και είδα ένα μήνυμα που έλεγε physical memory disk. Δοκήμασα τα υλικά σε ένα άλλο pc και ήταν όλα οκ + memorytest. Τώρα μου πετάει συνεχώς το μήνυμα αυτό 0x00000124 Όταν πάω να βάλω τα win 7. Έχω κλίσει το core unlocker.

Τι πρέπει να κάνω? Μήπως υπάρχει ασυμβατότητα επεξεργαστή με ραμ?

• 4 μήνες μετά...

παιδια κι εγω το ειδιο εχω  ειδιο κωδικο, εχω βαλει το ρευμα του επεξεργαστη στο αυτοματο αλλα τιποτα, δεν ξερω αν το 1,22ν που παιρνει ειναι λιγα, εκανα μεμτεστ εκανα τεστ τον δισκο, αλλαξα μητρικη,  τιποτα, απ οτι ειδα δεν περναει το τεστ του prime 95 και αυτο το κανει μονο στα 7, μηπως επειδη ειναι χ64;  γιατι στα χπ δεν το κανει

ο επεξεργαστης ειναι 2,66 intel q9400   απο το 2009 λειτουργει και τωρα ξαφνικα αρχισαν αυτες οι μπλε οθονες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...