d..b Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλημερα,εχω το εξης προβλημα εχω κανει overclock σε επεξεργαστη και λιγο στην RAM και ενω εχω δοκιμασει 24ωρα σε occt , linpack , prime , orthos , memtest , intel burn test και τα οποια ολοκληρωνει με επιτυχια σε ασχετες φασεις μου πεταει bsod και 0χ00000124,,εχω διαβασει εδω και εκει οτι ισως προκαλειτε απο καρτα γραφικων ειτε απο συσκευες onboard audio.Eχω δοκιμασει με αλλους drivers στην καρτα γραφικων και στην συσκευη ηχου ομως το προβλημα παραμενει.χθες προσπαθησα να διαβασω τα minidump(θα τα ανεβασω το μεσημερι που σχολαω) αλλα δν προλαβα λογω δουλειας...Δν ξερω τι μπορει να φταιει και ουτε μπορω να το βρω...καμια σκεψη?? Το συστημα αποτελειται απο P5E3 premium wifi motherboard q9300 cpu @ 3.46 1.32vcore asus gtx285 graphics card στοκ και μνημες ram aenaon(λιγο μουφα) 1383Mhz 8-8-8-22 ddr3 4g To συστημα περναει ολα τα τεστ σταθεροτητας με επιτυχια οσες ωρες και να τρεχει. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2010 από d..b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα,εχω το εξης προβλημα εχω κανει overclock σε επεξεργαστη και λιγο στην RAM και ενω εχω δοκιμασει 24ωρα σε occt , linpack , prime , orthos , memtest , intel burn test και τα οποια ολοκληρωνει με επιτυχια σε ασχετες φασεις μου πεταει bsod και 0χ00000124,,εχω διαβασει εδω και εκει οτι ισως προκαλειτε απο καρτα γραφικων ειτε απο συσκευες onboard audio.Eχω δοκιμασει με αλλους drivers στην καρτα γραφικων και στην συσκευη ηχου ομως το προβλημα παραμενει.χθες προσπαθησα να διαβασω τα minidump(θα τα ανεβασω το μεσημερι που σχολαω) αλλα δν προλαβα λογω δουλειας...Δν ξερω τι μπορει να φταιει και ουτε μπορω να το βρω...καμια σκεψη?? Το συστημα αποτελειται απο P5E3 premium wifi motherboard q9300 cpu @ 3.46 1.32vcore asus gtx285 graphics card στοκ και μνημες ram aenaon(λιγο μουφα) 1383Mhz 8-8-8-22 To συστημα περναει ολα τα τεστ σταθεροτητας με επιτυχια οσες ωρες και να τρεχει. Τι Windows εχεις,bits,ενεργοποιησε τα kernel dumps(χρησιμοποιησε pagefile αν δεν χρησιμοποιεις ηδη)και ανεβασε οσα minidumps εχεις ή ακομα καλυτερα kernel dumps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d..b Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 windows 7 64bit...τα minidumps η τα kernel το μεσημερι που θα ειμαι σπιτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 windows 7 64bit...τα minidumps η τα kernel το μεσημερι που θα ειμαι σπιτι... Ελπιζω να σε βοηθησει και καποιος αλλος με τα dumps,καθως ειμαι εκτος Ελλαδος και χωρις το desktop.Αν σε λιγες μερες δεν λυθει το προβλημα,θα κανω οτι μπορω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d..b Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Να σαι καλα φιλε ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια... ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:41 ---------- http://rapidshare.com/files/352368179/MEMORY.rar.html http://rapidshare.com/files/352368815/minidumps.rar.html ---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:46 ---------- Επισης απο τα 15 bsod την μερα τα 12 ειναι 0χ00000124 errors και τα αλλα 3 καθε φορα βγαζει κατι αλλο και ακομα αυτα τα κανει μονο οταν οταν το pc ειναι οverclocked ενω σε στοκ καταστασεις το παραμικρο,βεβαια οπως προανεφερα εχουν γινει τα απαραιτητα test σταθεροτητας για απιστευτες ωρες και ποτε δν βγαζει το παραμικρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Επισης απο τα 15 bsod την μερα τα 12 ειναι 0χ00000124 errors και τα αλλα 3 καθε φορα βγαζει κατι αλλο και ακομα αυτα τα κανει μονο οταν οταν το pc ειναι οverclocked ενω σε στοκ καταστασεις το παραμικρο,βεβαια οπως προανεφερα εχουν γινει τα απαραιτητα test σταθεροτητας για απιστευτες ωρες και ποτε δν βγαζει το παραμικρο Downloading.Περιεργο παντως να περναει ωρες stability tests και να βγαζει bsod μονο σε overclocked καταστασεις.Anyway,το αργοτερο μεχρι Δευτερα θα τα χω δει. (Ενθαρρυντικο παντως πως μιλαμε για το ιδιο bugcode,λογικα θα ειναι εντοπισιμο το προβλημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Κανε τα timmings από τις μνήμες 9,9,9,24 ή κατέβασε τους λίγο διαιρέτη... και δες αν θα σταματήσουν τα bsod... καλό το memetest αλλά μερικές φορές δεν είναι εντελώς bulletproof!! εγώ στις μνήμες πιστεύω εντοπίζεται το πρόβλημα και κυρίως στα timings.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d..b Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μολις αλλαξα timings σε 9-9-9-24 χαμηλωσα διαιρετη ακομα και στοκ τισ γυρισα τις μνημες(οχι cpu ) παλι τα ιδια...Επισης κατι αλλο να αναφερω , εκτος απο τα βσοδ που μου πεταει σε ασχετες ωρες σε ο,τι και αν κανω μου πεταει παντα μα παντα βσοδ οταν παω να κανω install τον acrobat reader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Memtest πόσες loopες περνάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d..b Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Oσο το αφησω...σε κανενα stress test δν βγαζει error αυτο ειναι το περιεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Kαι σε μενα μια απο τα ιδια,συνηθως σπανια,αλλα εχθες περασα το flight simulator X και με πεταξε εξω 2φορες... win7 32bit [email protected]/2gb ram 800@837 5-5-5-15/8600gt @810/1748/800 Θερμοκρασιες οκ Stable orthos +24ωρες 3d mark λουπες μια χαρα Το μηχανημα μενει και μερες ανοιχτο ως κατεβαστηρι... Εμενα συνηθως μου το εμφανιζει σε παιχνιδια. Παιζει να ειναι τροφοδοτικο?Το μηχανημα δουλευει με ενα micro-psu της πλακας 350watt... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2010 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d..b Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δν νομιζω τουλαχιστον σε εμενα να ειναι τροφοδοτικο δν ξερω κιολας ετσι νομιζω...Με τα kernrl dumps ψιλοβγαζω ακρη και αυτο που μου βγαζει σαν σφαλμα ειναι X64_0x124_GenuineIntel_PROCESSOR_BUSΨαχνω και προσπαθω να βρω την ακρη ---------- Προσθήκη στις 21:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:42 ---------- Τελικα δν νομιζω να βγαζω ακρη...Θα περιμενω τον Gi0 απο δευτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Eνα γρηγορο update καθως δεν σε ξεχασα. Ειδα μερικα minidumps(ειναι και μπολικα τα αφιλοτιμα!)και κανενα kerneldump χτες,στα γρηγορα.Το πρωτο συμπερασμα ειναι πως μιλαμε για hardware failure οσο περιεργο και να φαινεται(βγανουν ως φταιχτες,λιγο πριν την bsod,βασικοι drivers των windows,πχ usb κλπ.) Αν και γω πιστευω πως το memtest ειναι αξιοπιστο(ποτε δεν ετυχε να με προδωσει)ισως και να του ξεφυγε κατι(?).Ισως παλι να μην μιλαμε για μνημες αλλα πχ τασεις? Σε default ρυθμισεις εχεις δοκιμασει να τρεξεις ολα τα διαγνωστικα που χρησιμοποιεις και σε overclocked ρυθμισεις? Εχω δει συνολικα νομιζω 5 minidumps ολα κ ολα,οποτε τα παραπανω ισως να να μην ανταποκρινονται και 100% στο προβλημα.Συνεχεια αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ardov Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Κάνε μια δοκιμή σε παρακαλώ και τρέξε 10 orthos ταυτόχρονα για ενα 8ωρο. Εννοείται dual threaded το κάθε ενα για να δουλέψουν και οι δύο πυρήνες. 2 instances με Gromacs Core, 3 με Large FFT, 3 με Small FFT και 2 με Blend επιλογή. Όλα σε priority 1. Βάλε κι ενα RealTemp να δείχνει θερμοκρασίες και άσε το για ενα οκτάωρο. Είναι πραγματικά πολύ περίεργο πρόβλημα αυτό που βλέπω, αλλά έχει τύχει πολλές φορές, υπολογιστές που φαινομενικά είναι σταθεροί με 10 Orthos ταυτόχρονα να αποτυγχάνουν. Δεν μας έχεις πεί ακριβώς το μοντέλο του τροφοδοτικού σου. Πολλές φορές είναι αυτός ο φταίχτης όσο κι αν δεν το πιστεύεις και δεν είναι απαραίτητο οτι θα εμφανίσουν το πρόβλημα σε stress testing, ειδικά σε no name τροφοδοτικά και αν είναι πολλά χρόνια και έχει υπάρξει φυσική φθορά των πυκνωτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d..b Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον, τροφοδοτικο εχω ενα 1000w corsair,νομιζω πως ειμαι ενταξει με αυτο ετσι πιστευω για αυτο ειπα οτι δν νομιζω να ειναι θεμα τροφοδοσιας εκτος και αν εχει κλασει το συγκεκριμενο η δν ειναι αξιοπιστο , σχετικα με τα τεστ και ειδικα με memtest το εχω αφησει αρκετα βραδια και παντα το πρωι δν εβρισκε λαθος η ακομα και μεχρι το μεσημερι η το βραδυ της αλλης μερας ετρεχε απροβληματιστα.Σχετικα με τα stress tests τα εχω τρεξει και σε στοκ καταστασεις και παντα χωρις error,τωρα βεβαια δν ειμαι και ο guru του clockαρισματος για αυτο αν θελετε να σας ανεβασω τις ρυθμισεις που εχω κανει στο bios διοτι μπορει καπου να εχω κανει λαθος και να μην το βλεπω καν και σε καποιον αλλο να βγαζει ματι , οι ρυθμισεις εγιναν μετα απο σχετικο διαβασμα και με πααρα πολλες δοκιμες , και τελος μολις το εβαλα κατα παραγγελια του Adov να τρεχει 10 orthos και βλεπουμε. ---------- Προσθήκη στις 15:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:59 ---------- Επισης εχω και καινουργια minidumps αμα τα χρειαστεις Gi0... Gi0 σε ευχαριστω πολυ παντως φιλε μου που καθεσαι και βγαζεις τα ματια σου για χαρη μου να 'σαι καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα