Προς το περιεχόμενο

Νέος Υπολογιστής γενικής χρήσης έως 2000€

KleKoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειμαι εντελως αντιθετως στο να λες κατσε να περιμενω ποτε θα βγει ο καινουριος επεξεργαστης,ποτε θα βγει η καινουρια vga ποτε θα βγει ο καλυτερος ssd ποτε θα βγει το καλυτερο τροφοδοτικο!

Συμφωνώ εν μέρη. Αξίζει να περιμένεις μόνο αν ξέρεις ότι θα βγει κάτι συγκεκριμένο που θες σε λίγο καιρό.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καθησα και διαβασα ολες τις σελιδες για να δω μεχρι που θα το τραβηξετε...

τι σας νοιαζει εσας ποσα θα χαλασει ο αλλος για να παρει ενα "pc";Γουσταρει να χαλασει 5000 ευρω. Τι καθεστε και κοροιδευετε και κανετε τους εξυπνους;Αν εχετε να πειτε κατι , πεστε το , διαφορετικα. . .

Δημοσ.
καθησα και διαβασα ολες τις σελιδες για να δω μεχρι που θα το τραβηξετε...

τι σας νοιαζει εσας ποσα θα χαλασει ο αλλος για να παρει ενα "pc";Γουσταρει να χαλασει 5000 ευρω. Τι καθεστε και κοροιδευετε και κανετε τους εξυπνους;Αν εχετε να πειτε κατι , πεστε το , διαφορετικα. . .

Να το πουμε όπως το είπες κ συ με το ποστ σου φαντάζομαι......

Δημοσ.

Λοιπό παιδιά... από ότι φαίνεται καταλήξαμε σε αυτό:

post-67842-129063069524_thumb.jpg

Η φθηνότερη μητρική της giagabyte me usb 3 δεν υπάρχει οπότε πάμε αναγκαστικά σε αυτήν..

Δίσκος με sata III δεν υπάρχει ακόμα οπότε πάμε στον samsung που διάβασα ότι είναι ο πιο γρήγορος από τους υπολοίπους... αν έχετε να προτείνεται γενικότερα κάτι πείτε το, αν κάτι από αυτά που διάλεξα δεν είναι σωστό κλπ..

Το ξέρω ότι είναι πολλά τα λεφτά για αυτή τη χρήση αλλά δεν είναι στο χέρι μου, εμένα μου ανατέθηκε από το φίλο μου να του προτείνω ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά και αυτό προσπαθώ να κάνω οπότε θα παρακαλούσα να μην υπάρξουν ειρωνικά σχόλια...

Αύριο το πρωί πάμε για την παραγγελία οπότε αν κάτι χρειάζεται αλλαγή πείτε το...

Για ups έχετε να προτείνεται κάτι;

Ευχαριστώ!

Αξίζει να περιμένουμε και πόσο διάστημα για σκληρό με sata III?

Βασικά από ότι βλέπω στο you.gr λέει 1-7 μέρες οπότε λογικά θα τον πάρω από εκεί... μια χαρά θα την βγάλει με τον ssd αυτές τις μέρες...

Δημοσ.

λες και οταν κυκλοφορησουν ευρεως οι sata 3 hdd θα δεις διαφορες με εναν sata 2

Πολλα τα λεφτα φιλε μου για κατι που στην πραξη δεν θα δει ποτε λογω της χρησης που κανει

Δημοσ.

Μωρέ ούτε και από τα άλλα θα δει διαφορές με τη χρήση που θα τους κάνει αλλά...Τέλοσπάντων...

Ο samsung είναι στα 81 και ο wd με sata 3 στα 99.. Θεωρώ πως δεν είναι και μεγάλη διαφορά εδώ που έχουμε φτάσει...

Κάποια ένσταση στο όλο στήσιμο του συστήματος υπάρχει; Γενικότερα είναι ισορροπημένο σαν σύστημα;

Να προχωρήσω στην αγορά;

Δημοσ.

επαναλαμβανω sata 3 hdd με sata 2 hdd δεν εχουν διαφορες στην αποδοση!

τωρα ποσο ισορροπημενο συστημα ειναι με 275€ μητρικη only god knows

απο dvdrw βαλε το asus

Δημοσ.

Την "απλή" της gigabyte με usb 3, sata 3 δεν την έχει το πλαίσιο...

Το asus μπήκε...

Από ups τι; γιατί στο πλαίσιο πήγαν να μας φορτώσουν τα turbo x...

1000 VA? καλά είναι;

Δημοσ.

Αν και θα τα έχεις χίλιο ακούσει, το σετάκι στο ποστ #34 είναι εντελώς υπερβολικό!

5850 για κάρτα γραφικών, όταν λες στο πρώτο ποστ "κανένα παιχνιδάκι";

Τι ηλικία έχει ο φίλος σου, αν επιτρέπεις;

-Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλο το θέμα.-

Δημοσ.

Πάρε αυτόν .Δεν βλέπω το λόγο να ζητάς τη γνώμη των παιδιών όταν στην έχουν πει 30 φορές .Μια χαρά μηχάνημα είναι μόνο που στα ίδια λεφτά παίρνεις 2 pc με ίδιες επιδώσεις στην καθημερινή χρήση .

Δημοσ.
Λοιπό παιδιά... από ότι φαίνεται καταλήξαμε σε αυτό:

[ATTACH]27337[/ATTACH]

Η φθηνότερη μητρική της giagabyte me usb 3 δεν υπάρχει οπότε πάμε αναγκαστικά σε αυτήν..

Δίσκος με sata III δεν υπάρχει ακόμα οπότε πάμε στον samsung που διάβασα ότι είναι ο πιο γρήγορος από τους υπολοίπους... αν έχετε να προτείνεται γενικότερα κάτι πείτε το, αν κάτι από αυτά που διάλεξα δεν είναι σωστό κλπ..

Το ξέρω ότι είναι πολλά τα λεφτά για αυτή τη χρήση αλλά δεν είναι στο χέρι μου, εμένα μου ανατέθηκε από το φίλο μου να του προτείνω ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά και αυτό προσπαθώ να κάνω οπότε θα παρακαλούσα να μην υπάρξουν ειρωνικά σχόλια...

Αύριο το πρωί πάμε για την παραγγελία οπότε αν κάτι χρειάζεται αλλαγή πείτε το...

Για ups έχετε να προτείνεται κάτι;

Ευχαριστώ!

Βασικά από ότι βλέπω στο you.gr λέει 1-7 μέρες οπότε λογικά θα τον πάρω από εκεί... μια χαρά θα την βγάλει με τον ssd αυτές τις μέρες...

Απτη στιγμη που αποφασισες/αποφασισε να σπαταλησει τα λεφτα του, δεν υπαρχει λογος να ρωτας τους γνωστες ποια ειναι η πιο εξυπνη σπαταλη...

Με 700 ευρω φτιαχνει συστημα που θα κανει τις δουλειες που θελει για τα επομενα 5-6 χρονια απροβληματιστα. Καθε ευρω παραπανω ειναι σπαταλη, οποτε ειναι περιττη η γνωμη μας για το πως θα τα ξοδεψει. Μπορει να τα σπαταλησει επιλεγοντας υποσυστηματα στην τυχη ωστε να φτασει τα 2000. Ενα και το αυτο ειναι, ειτε πουμε εμεις τα καλυτερα κομματια, ειτε οχι, αυτος διαφορα δε θα δει στις επιδοσεις με τη χρηση που θα κανει για την επομενη 6ετια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...