KleKoR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ο υπολογιστής αυτός προορίζεται για φίλο μου. Η χρήση θα είναι γενική, σερφαρισμα, office και κανένα παιχνιδάκι. Από παιχνίδια Football Manager με τα μπούνια άντε και κανένα PES και NBA2K10. Έχουμε και λέμε: Διαβάζοντας στο φόρουμ, του πρότεινα κάτι τέτοιο με το οποίο πιστεύω θα είναι υπερκαλυμμένος: Αλλά αυτός επειδή έχει να διαθέσει 2000€ θέλει να τα δώσει όλα για να είναι καλυμμένος για μεγαλύτερο διάστημα... προσπάθησα να του εξηγήσω πως θα ήταν καλύτερα να δώσει ένα χιλιάρικο τώρα και να πάρει κάτι σαν και αυτό που του προτείνω και να κρατήσει το άλλο χιλιάρικο ώστε να το δώσει μετά απο 3 χρόνια για να πάρει ένα καινούριο μηχάνημα αλλά δεν... Οθόνη έχει μια 1024*768 νομίζω αλλά το pc θα συνδεθεί και με μια full hd tv για τα παιχνίδια οπότε πιστεύω πως οθόνη δεν χρειάζεται... Επειδή με intel i7 και i5 δεν ξέρω τι παίζει θα ήθελα τις προτάσεις σας μιας και πιστεύω πως αν ανεβούμε στα 2000€ η intel είναι μονόδρομος...
val007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Η χρήση θα είναι γενική, σερφαρισμα, office και κανένα παιχνιδάκι. 2000 E
lunatic89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πωπω ρε παιδια εχω βαρεθεί να βλέπω άσχετους που πετάνε λεφτά... Αν δεν έχει τι να τα κάνει ο φίλος σου ας τα δώσει σε μένα ή ακόμα καλύτερα σε κανα παιδάκι στην Αφρική που πεινάει..... Δηλαδή έλεος.... Υπολογιστης 2000Ε για να σερφάρει... Που ακούστηκε αυτό το πράγμα...?
KleKoR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ρε και εγώ αυτό του λέω αλλά δεν ακούει.... Βασικά πιστεύει ότι όσο περισσότερα δώσει τόσο περισσότερο θα του κρατήσει... Προσπαθώ να του αλλάξω μυαλά αλλά...
lunatic89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ε παρε εσυ τα 2000 που σου δινει κ φτιαχτου το μηχανηματακι που παραθέτεις στο πρωτο ποστ... Ετσι κ αλλιως για να ζηταει υπολογιστη με τοσα λεφτα προφανώς δεν ξερει τι του γίνεται κ δεν θα καταλάβει τίποτα.... Τα υπόλοιπα πήγαινε κανά ταξιδάκι Ιταλία να περάσεις καλά....:lol:
KleKoR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Χαχαχαχα...Βασικά θα φτιάξω δύο τέτοιες συνθέσεις και θα κρατήσω την μία... Είναι κρίμα να πάνε χαμένα τόσα λεφτά... αλλά... αν δεν καταφέρω να του αλλάξω γνώμη θα πάμε και για οθόνη σε αυτά τα λεφτά, σίγουρα ssd τον 80αρη της intel και καλά περιφερειακά... από επεξεργαστή μητρική κλπ its up to you...
lionheart75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πές του να περάσει να τον δεί κάνας Γιατρός.... 2 χιλιάρικα για pc ofiice, σερφαρίσματος και football manager?ειλικρινά μολις το είδα μου έπεσε το σαγόνι. Κοίτα, πές του ότι φίλε μπορεί να έχεις λεφτά που να μην ξέρεις τι να τα κάνεις (εν περίοδο κρίσης), αλλά δεν ρίχνεις κανά 700άρι (και πολύ λέω μιάς και η 5850 γιαυτό που θέλει είναι υπερβολή) και τα υπόλοιπα να τα δώσεις π.χ στο χαμόγελο του παιδιού? Να πιάσουν και τόπο...
KleKoR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 κάτι ήξερα που δεν ανέφερα στο αρχικό ποστ το Sims 3:lol::lol: Την 5850 την έβαλα γιατί δεν ξέρω αν η 5770 κάνει για full hd στα παιχνίδια...
lionheart75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Χαλαρά και κάνει η 5770 για full hd games. Sims???? Ξαναλέω αν πρόκειται να παίζει τα παιχνίδια που αναφέρεις τότε και η 5770 είναι και αυτή υπερβολή. Για καμμιά 5750 να κοιτάξεις με 1gb μνήμης και πολύ είναι μιας και πρόκειται για καινούργιο σύστημα. Ρίξτου έναν ssd της intel το πολύ-πολύ για λειτουργικό και τον samsung που παρέθεσες για αποθηκευτικό. Βάλτου 4gb μνήμης τουλάχιστον και τον phenom X4 955 με AM3 μητρική (όπως παρέθεσες), ένα ποιοτικό psu enermax ή corsair για μελλοντικές αναβαθμίσεις και το case που έβαλες ή ένα Lian Li εφόσων διαθέτει λεφτά. Θα είναι κομπλέ...
aris1986 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τι να πω?Τσαμπα τα 2000 ευρω πες του φιλου σου να δωσει τα 1000 σε κανα φτωχο που δεν εχει να παρει ψωμι...Και με ενα χιλιαρι ευρω φτιαχνει pc για 3 χρονια μην σου πω και και 5!Εκτος αμα δουλευει στο Holywood και ripaρει ταινίες Ποοο η Ημιμάθεια ειναι χειροτερη της Αμάθειας
FaRMaKhs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Βρε βαλτε μια 5970 στο παιδι τι γυφτιες ειναι αυτες που κανετε ακου 5850 νταξει δηλαδη δε σκεφτεστε καθολου?να μην μπορει να βγει στη γειτονια να παρει ενα πακετο τσιγαρα θελετε? τι τσιγαρα λεω και γω ο καραγυφτος Montecristo No1 αισχος
lionheart75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πάρτου κανα τέτοιο μια χαρά θα τον καλύψει για πολυυυύ καιρό. Tον postvile τον έβαλα εφόσων ο φίλος διαθέτει φράγκα και εννοείται ότι το σύστημα θα πετάει. Απ την άλλη ο samsung είναι πολύ γρήγορος δίσκος και θα τον καλύψει επίσης, οπότε μπορείς να μην βάλεις τον ssd, it' up to you. 900 Ευρώ έναντι 700 ευρώ.
aris1986 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 [irony]Εγω λεω να φτιαξει με Υγροψυξη,Core i7 extreme (γυρω στα 900 ευρω),Μητρικη με 499 ευρω,μνημες 8gb ddr3 στα 2000 mhz καμια 400αρα ευρω,κουτι με 200 ευρω,καρτα γραφικων αυτη που ειπε ο απο πανω,τροφοδοτικο 1000 watt,2 σκληρους ssd στα 256 gb και δυο Sata apo 1,5 TB!Κτλπ Μετα να παει σε καμια τραπεζα γιατι τα 2000 ειναι ψωροδίφραγκα και να παρει ενα δανειο με κυμενομενο επιτοκιο,να υποθηκεύσει σπιτι και να δουλευει να το ξεπληρώσει...[/irony]
lionheart75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 [irony]Εγω λεω να φτιαξει με Υγροψυξη,Core i7 extreme (γυρω στα 900 ευρω),Μητρικη με 499 ευρω,μνημες 8gb ddr3 στα 2000 mhz καμια 400αρα ευρω,κουτι με 200 ευρω,καρτα γραφικων αυτη που ειπε ο απο πανω,τροφοδοτικο 1000 watt,2 σκληρους ssd στα 256 gb και δυο Sata apo 1,5 TB!ΚτλπΜετα να παει σε καμια τραπεζα γιατι τα 2000 ειναι ψωροδίφραγκα και να παρει ενα δανειο με κυμενομενο επιτοκιο,να υποθηκεύσει σπιτι και να δουλευει να το ξεπληρώσει...[/irony] Το μάμησες...!!! :lol:
nickelodeon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 [irony]καμια 400αρα ευρω,κουτι [/irony] Αυτό έχει κάποια βάση γιατί οι περισσότεροι που σκάνε 2000 ευρά για PC τα σκάνε για να κάνουνε εφέ στον γείτονα που έχει PC με AMD οκτακοσίων ευρώ, επομένως ένα φανταχτερό κουτί είναι προς την καλή κατεύθυνση, πρέπει να έχει και η MS ένα πληκτρολόγιο με λαμπάκια, γύρο στα 200 βάλε και ένα τέτοιο στο καλάθι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.