30fill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας, Προσπάθησα να εγκαταστησω ενα παιχνίδι 9 γιγα. Η διαδικασία σταμάτησε και αναγκάστηκα να κάνω force quit. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν δεσμευτεί κάποια γιγα στον σκληρό, που είναι και μικρος γιατί ειναι SSD 128 και δεν μπορώ να τα βρω για να τα σβήσω. Any idea? Ούτε στο library υπάρχει κάτι.....ούτε στο system.... Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως είναι σε κανένα "κάδο Απορριμάτων" (Trash)..? (κάνε empty trash) Αν δεν είναι εκεί, δοκίμασε το Search του mac με κάποια λέξη κλειδί ή ψάξε για αρχεία που δημιουργήθηκαν την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Ίσως έτσι εντοπίσεις τα αρχεία που δεσμεύουν χώρο στον HDD σου. Βασικά σε ποιό "Library" ψάχνεις? στο /Library ?? ή στο ~Library? (δηλαδή /users/yourname/library) Έχουν διαφορά μεταξύ τους...!!! (και το πιο λογικό είναι να είναι στο Home Folder σου --> ~Library) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
30fill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εχω ψάξει σε όλα αυτα που μου είπες αλλά τίποτα..... Στο spotlight δεν βγαίνει τίποτα επίσης. Τι να πώ; Τα νεύρα μου..!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Άμα το ξανα-εγκαταστήσεις? Θα ξανά-κολλήσει? Επίσης άμα κάνεις Backup-Restore? Θα τα καθαρίσει τα "σκουπίδια"? (είμαι και σχετικά νέος στους Mac - πρόσφατο Switch από PC - και δεν γνωρίζω και πολλά ακόμα). Βασικά στο "/users/yourname/library/Application Support" κοίταξες? Η μόνο γενικά στο Library? Διότι κάποια προγράμματα αποθηκεύουν τις ρυθμίσεις τους εκεί. Επίσης ένας άλλος τρόπος θα ήταν να ενεργοποιούσες στον Finder την ένδειξη χωρητικότητας του κάθε φακέλου μέσα στον HDD σου, προκειμένου να εντοπίσεις που κρύβονται τα "πολλά δεδομένα" και μέσω της μεθόδου "ελέγχω εξονυχιστικά" τους μεγάλης χωρητικότητας φακέλους πρώτα και μετά όλα τα άλλα βαθμωτά, ίσως το εντοπίσεις. Για το Spotlight, καλύτερα άνοιξε ένα Finder και κάνε εύρεση από εκεί. Επίσης στα αριστερά του Finder έχει "Search For"--> Today, yesterday, Past Week. Ίσως εκεί να εντοπίσεις "Χρονικά" τα αρχεία που γράφτηκαν στον HDD σου εκείνη την ημέρα. Δεν μπορεί..!!! Κάτι λάθος θα κάνεις...!!! Δοκίμασε και κανένα "Repair Permissions" or something στο Disk Utility...!!!! Άμα σκεφτώ κάτι άλλο θα σου πω...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Timemachine παίζει?Αν παίζει δες το τελευταιο backup πριν την εγκατάσταση και κάνε restore το Home. Αν έχεις το bootdvd δοκίμασε disky utility ,repair disk ή restore με timemachine. Αν ανοιξεις το disk utility τι σου βγαζει available , used space ?(κατω οταν επιλέξεις Macintosh HD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.