Προς το περιεχόμενο

Multirama Philips 42PFL5604H - 42" LCD TV - FullHD

pikos2000gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπράβο ρε king είσαι βασιλιάς :P πάλι μονο 24 ώρες? Getitnow πανε να το κάνουν και αυτοί?

"αυτοι" είναι η Getitnow!

Αν δεν κάνω λάθος το 24ωρο των Multi έχει καιρό που παίζει

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά στο Skroutz την βρίσκεις με 610 ευρώ οπότε για 10 ευρώ δεν νομίζω ότι αξίζει να σε βάλει στον πειρασμό να αγοράσεις αν δεν το είχες ήδη προγραμματίσει.

Δημοσ.

Ωραία τηλεόραση!! Τα Multirama τον τλευταίο καιρό κάθε βδομάδα έχουν μερικές πολύ καλές προσφορές, η καλύτερη ήταν η κάμερα panasonic της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά δεν την πρόλαβα!! Και η Philips πάντως έχει καλή έκπτωση!!!

Δημοσ.
Συγνώμη αλλά στο Skroutz την βρίσκεις με 610 ευρώ οπότε για 10 ευρώ δεν νομίζω ότι αξίζει να σε βάλει στον πειρασμό να αγοράσεις αν δεν το είχες ήδη προγραμματίσει.

Διαθεσιμότητα υπάρχει? Αν ναι τότε όντως δεν είναι και τόσο καλή η προσφορα αν όμως είναι κατόπιν παραγγελίας στο site που την έχει 610 τότε.. Η προσφορα των Multi παραμένει για μένα

Δημοσ.

Στο skroutz, αυτός που την έχει 610 ευρώ, χρεώνει και 47 ευρώ μεταφορικά (εντός Αττικής, για εκτός δεν γράφει τίποτα).

56 ευρώ μεταφορικά χρεώνει και η pixmania (με τιμή 622).

Άρα η αμέσως φθηνότερη τιμή είναι 643,77 ευρώ. 44 ευρώ διαφορά δεν είναι "σκότωμα", αλλά δεν είναι και λίγα.

Δημοσ.
Στο skroutz, αυτός που την έχει 610 ευρώ, χρεώνει και 47 ευρώ μεταφορικά (εντός Αττικής, για εκτός δεν γράφει τίποτα).

56 ευρώ μεταφορικά χρεώνει και η pixmania (με τιμή 622).

Άρα η αμέσως φθηνότερη τιμή είναι 643,77 ευρώ. 44 ευρώ διαφορά δεν είναι "σκότωμα", αλλά δεν είναι και λίγα.

Εγώ δεν είμαι αρνητικός γενικά για τα Multi εξάλου βρήκα την προσφορά της Panasonic της φωτογραφικής την προηγούμενη εβδομάδα εξαιρετική (με την ευκαιρία όποιος την θέλει την πουλάνε σε καλή τιμή στο forum dpgr.com) όμως στις εποχές που ζούμε από οικονομικής άποψης τα 44 ευρώ δεν είναι και μεγάλο δέλεαρ όταν πρέπει να ξοδέψεις 600 αν επαναλαμβάνω δεν έχεις προγραμματίσει να αγοράσεις τηλεόραση.

Δημοσ.

Εννοείται ότι έχεις προγραμματίσει να αγοράσεις τηλεόραση, έχεις καταλήξει σε κάποια μοντέλα και μετά - αν αυτό που βρίσκεται σε προσφορά είναι μέσα σ' αυτά ή μπορείς να περιμένεις - αγοράζεις.

Αν δεν είχες σκοπό να πάρεις τηλεόραση, ακόμη και 200 ευρώ κάτω να την πουλάνε, δεν βρίσκω λογική στην αγορά της.

Σκοπός μας δεν - θα έπρεπε να - είναι να αγοράσουμε όλες τις προσφορές των καταστημάτων, αλλά να αγοράσουμε αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Και φαντάζομαι ότι για τον συγκεκριμένο σκοπό δημιουργήθηκε το παρών thread. :-)

Imho, 44 ευρώ (και όχι 10) για κάποιον που θέλει την συγκεκριμένη τηλεόραση, είναι καλή έκπτωση και ορθώς αναφέρθηκε.

Δημοσ.

Εγω παντως στο eshop το βλεπω 659 και μη ξεχνας οτι στο συγκεκρμενο καταστημα στα προιοντα εικαονας κατα κανονα κανει παραεισαγωγες....

Δημοσ.
Εγω παντως στο eshop το βλεπω 659 και μη ξεχνας οτι στο συγκεκρμενο καταστημα στα προιοντα εικαονας κατα κανονα κανει παραεισαγωγες....

Όταν ποσταρε ο kinezos69 ήταν 599.Τέλειωσε του multi η προσφορά , ανέβασε το προϊόν και το e-shop :rolleyes:

Ελεύθερη αγορά , υγιής ανταγωνισμός όχι στα καρτέλ ... :P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...