Serbitoros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Έχω την εξής απορία: ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ GREEKENGLISH;;;;<BR>οι περισσότεροι αν όχι σχεδόν όλοι.Είναι πραγματική απογοήτευση.Όπως θα έλεγε και ένας φίλος μου αυτή η κατάσταση είναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΥΝΗ...<BR> Πέστε μου αλήθεια σας αρέσει;;;;;;<P>Υ
Γηρυόνης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Kane ena search kai 8a breis polla paliotera 8emata poy 8a soy lysoyne thn aporeia. Mh bariesai. Giati to na grafeis me ellhnoagglika einai kalytero apo to na eisai tempelhs.<P> Filika.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Διαφωνώ....Καλλίτερα τεμπέλης παρά ελληνοαγγλικά.Μοναδική εξαίρεση οσοι μπαίνουν απο εξωτερικό και δεν έχουν τη δυνατότητα να γράψουν ελληνικά.
porcospino Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 sumfono mazi sou alla exo mia aporia!!!<BR>mporei na einai xazi i aporia mou alla...<BR>mporoun oloi na diabasoun ta ellinika?<BR>akoma ki an einai sto eksoteriko?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 procospino ισως εχεις δικιο...αλλα μου τη δίνουν τοσο αυτα τα εληνοεγγλεζικα που....<BR> <p>[ 15-10-2001: Message edited by: Platano ]
Γηρυόνης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Οχι δεν μπορούνε να διαβάσουνε όλοι Ελληνικά. Είναι αναλόγως με το browser που έχεις. Για παράδειγμα εγώ στην αρχή είχα πρόβλημα να διαβάσω Ελληνικά με τον Opera.<P> Τώρα το γιατί δε γράφουνε όλοι με Ελληνικούς χαρακτήρες (και μάλιστα πολύ καλοί λόγοι) μπορείτε να το βρείτε αν ψάξετε σε παλιότερες καταχωρήσεις.
crAss Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Eimaste paliomodites kai tromera tempelides...Ti thelete eseis tora, na mas allaxete sinithies???.. <BR>Ligos sevasmos sta kousouria ton palioteron den vlaptei.<P>crAss
vlachaquito Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 E-L-E-O-S!!! re paidia den varethikate na grafete ta idia & ta idia??ayto to thema me ta greekenglish einai to deytero pio dhmofiles meta ta vrisidia.. <P><BR>keep up the good work...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.