Προς το περιεχόμενο

ADSL ote 16 static Ips

DOUKAS007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα , εβαλα χθες το πακετο του ΟΤΕ το 24αρι αλλα με τις 16 στατικες ΙΡ +1 .Θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω ,να βρω τον '' αριθμο '' της καθε ΙΡ .Και αν θα εχω και πως την δυνατοτητα να μπορω π.χ. να '' μπαινω'' καπου με μία απο αυτες τις ΙΡ καθε φορα ξεχωριστα Η' αν μπορω να τις χρησιμοποιησω ολες παραλληλα η΄ κατι αντιστοιχο.Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει θα ημουν υποχρεως

Ευχαριστω

Δημοσ.

ολες οι Ip 16-2 δηλαδη θα πανε στην adsl Που ενεργοποιησες με το συγκεκριμενο username.δεν μπορεις μισες εδω μισες στο γειτονα.ολες πανε πισω απο την wan ip.β.το ποιες ip ειναι στο λενε αυτοι

πχ 194.200.200.20/χχχ

οποτε μετρας 15 ακομα Ip μετα απο αυτην.kai to subnet θα ειναι 255.255.255.240

Δημοσ.

ναι η δευτερη θα ειναι η 21.απλα την δευτερη την βαζεις στον ρουτερ συνηθως.την πρωτη δεν την χρησιμοποιεις καθολου οπως ουτε την τελευταια.

Δημοσ.

o dhcp κλεινει και στο pc δινεις καρφωτα Ip μια απο τις πραγματικες με το subnet.επισης μια πραγματικη παιρνει ο ρουτερ και κλεινεις και το nat.για να δεις οτι ειναι σωστα οταν πας στο http://www.whatismyip.com θα πρεπει να δεις να αναφερει την ip που εχεις δωσει στο Pc και οχι την wan ip.σε καθε pc θα πρεπει να βγαινει αλλη Ip.μπορεις βεβεα να δωσεις αλλο ευρος στον dhcp αλλα δεν εχει νοημα να γινει ετσι.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εχω ενα PC ..θελω να μπαινω σε ενα προγραμμα π.χ συγκεκριμενο ..το οποιο να λογγαρει καθε φορα με μία απο τισ ΙΡ μου. Δλδ ..ανοιγω τωρα με την πρωτη ΙΡ και οταν το ξανανοιγω να μπαινει με την επομενη .Επισησ το προγραμμα αυτο, διαθετη και proxy πανω του. Ισως να εβαζα την 2η πχ ΙΡ μου εκει ?1η ειναι η static και μετα +1 στο τελος παει .Αλλα τι πορτ να δινω...εκει κολλαω

Δημοσ.

να σου αλλαζει αυτοματα η Ip καθε φορα δεν θα γινει ουτε με dhcp>manual βλεπω να το κανεις.η static h wan δεν θα χρησιμοποιηθει αφου εχεις πραγματικες Ip τωρα.otan exeis πραγματικο δικτυο τα ports ειναι ολα ανοιχτα για αυτο κλεινεις το nat αλλιως με το νατ δεν υφισταται πραγματικο δικτυο

Δημοσ.

Rapidshare μου μυρίζει :P

Εάν έχεις μόνο ένα pc, χάνεις 2 IP από το subnet και άλλη μία από το router (μη ξεχάσεις να κλείσεις το NAT), άρα σου μένουν 13 IP να παίζεις (σωστά δεν έκανα ρε την πράξη?)

Για να κάνεις recycle την IP με DHCP, γίνεται, αλλά όχι με τα modem/router της οκάς. Άρα υπάρχει η πιθανότητα να αλλάζεις κάθε φορά την IP με το χέρι. Εάν δεν βαριέσαι, its doable και κάθε φορά θα βάζεις μία από τις 13...

Δημοσ.

rapidshare δεν ειναι ..l2walker ειναι ..και με αφηνει να ανοιγω μονο 2 παραθυρα..και στα επομενα 2 πρεπει να εχω αλλη ΙΡ και δεν ξερω πως να βαλω την επομενη χωρις restart ktl

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μπορω να περναω καποιο προγραμμα μεσω μιας συγκεκριμενης ΙΡ που θα εχω βρει εγω π.χ. Να διαλεγω εγω το προγραμμα και να το κανω να περναει μεσω μιας συγκεκριμενης ΙΡ. Καπως σαν IP managment

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...